Cena 879.73 Kč 1 759.69 Kč

Plný popis

Vlastnosti:

* Aktualizováno design, 12cm / 4,7 v silné, silnější než normální vzduch z matrace.

* Unikátní med hřeben sloupovitý podporu technologie, která odvádí gravitace a poskytuje multi-point podporu pro vaše záda, hmotnost-nosnost 300lbs.

* Nafouknout karimatka v jen 1 minutu s vestavěnou nožní pumpou - ne ústa, ne ruce, čisté a hygienické.Anti-únik filmy ventily zajistit žádný únik vzduchu.

* Odolný a přenosný: vyrobeno z ultra-silný nylon a TPU eco-šetrné materiály, které poskytují extrémní tlak-ložiska a trvanlivost.Ideální pro drsné prostředí v oblasti.

* Koupit dvě a to pro 2 osoby nafukovací matrace camping pad s tlačítky na boku.Ideální pro páry nebo přátele, kteří milují spolu na táboře.

Specifikace:

Materiál: 40D Nylon, TPU

Barva: Modrá, Zelená (Volitelné)

Velikost: 196 * 68 * 12 cm / 77.2 * 26.8 * 4.7 v

Hmotnost: 990g / 2.2 lb

Balíček Zahrnuje:

1 * Rohože Na Spaní

1 * Skladovací Vak

Poznámka:

1. Skutečnou barvu položky mohou být mírně odlišné od obrázků uvedených na internetových stránkách způsobené mnoha faktory, jako je například jas vašeho monitoru a jas světla.

2. Prosím, dovolte mírné manuální měření odchylka pro data.

Specifikace

  • Single/Double Spací Pytel: Splétání Jediného Spací Pytel
  • Původ: Pevninské Číně
  • Použitelné Lidí: Dospělé
  • Komfortní Teplotní Stupnice: [0℃~-10℃]
  • Náplň: BAVLNA
  • Kategorie: Bavlněný Spací Pytel
  • Délka: Standard (Suitable for 1.8 m Height and Below)

Komentáře

Přidat recenzi

Související produkty

Full Wrap Zimní USB Dobíjecí Elektrické Nohy Vytápění Pad Univerzální Měkké Plyše prát v Pračce Foot Warmer Ohřívač Nohou Oteplování Mat
228.28 Kč 159.73 Kč

(zažijte maximální pohodlí s naší vyhřívaný noha teplejší.vyroben s měkké a pohodlné materiály, to vám umožní cítit teplo při práci, studiu, nebo odpočinku bez nutnosti připojit.abychom zajistili bezpečné použití, vyjadřující naši)

Podívejte se také
Středověké Chrániče Halloween Cosplay Příslušenství Viking Faux Kožené Rameno Strážný Rytíř Náramek Retro Náramek Renesance
315.51 Kč 211.36 Kč

(popis: středověké faux kožené chrániče jsou vyrobeny z vysoce kvalitní pu kůže, přijetí retro středověké konstrukce pro realističtější vzhled, ideální pro halloween cosplay strany a maškarády. specifikace: název:)

Podívejte se také
Přenosné Toalety Pro Dospělé S Carry Bag Camping Wc Stan Skládací Wc Pro Kempování Přenosné Sedátko Camping Gear
2 022.03 Kč 1 314.33 Kč

(představujeme naše pu kůže, textilie, cestovní nočník pro dospělé.není třeba pro chaotický odpadkové koše nebo boxy-stačí vyměnit pytel na odpadky!ideální pro muže na cestách, je to jednoduché přenášení.udržet si pohodlně a připraveni,)

Podívejte se také
Šestihranné Ohnivzdorné Pod Gril Mat Kempování Ohniště Protipožární Rohož Skládací Dříví Pytel Ember Mat Tepelně Odolné Ohnivzdorné Pad
585.32 Kč 292.66 Kč

(specifikace: název: ohniště ohnivzdorné rohože tvar: šestihranný velikost: velký: (přibl.)104*92cm/40.94*36.22 palce; malé: (přibl.)64*57cm/25.2*22.44 palců hmotnost: velké: 490g; malý: 220g materiál: double-oboustranné)

Podívejte se také
Vybavení Tašku s Rukojetí Lezení Skladování Taška Vodotěsné, odolné proti Roztržení Multifunkční Lano Tašky prostorově úsporné
493.92 Kč 330.89 Kč

(důležité informace materiál:nylon velikost balení: l: 20 cm/7.87 , w: 20 cm/7.87 , h: 35 cm/13.78 (přibl.) přehled: vyrobeny z vynikající zpracování a jemné vyrovnání, to lano řízení pytel používá velké)

Podívejte se také
Přenosné Mini Ohřívač Venkovní Udržovat V Teple Nástroj Camping Větruodolný Nerezové Oceli Plynem Butan Ohřívač Tábor Topení Camping Příslušenství
876.22 Kč 438.11 Kč

(body: 1.odolný a vydrží: vyrobeno z robustní nerezové oceli a pp materiálů, tento přenosný camping ohřívač je tepelně odolný a může vydržet drsné venkovní podmínky.to bude trvat roky bez koroze nebo lámání. 2.univerzální)

Podívejte se také
4 Ks Ski Anti-freeze Patch Obličeje Ochranné Samolepky, Nálepka Zimní Páska Kryt UV Ochrana Sportovní Tvář
133.59 Kč 66.79 Kč

(popis zima se blíží, možná se chystáte na rodinný výlet, pro venkovní sníh sport, zimní sporty, obličej ochranná nálepka bude splňovat vaše poptávky.s jeho trvanlivý, pevný a silný materiál, který může účinně vás ochrání při)

Podívejte se také
Venkovní Skládací Stůl Z Masivního Dřeva Taktické Čtvercový Stůl Igt Modul Tabulka Nádherné Kempování
5 685.54 Kč 2 842.66 Kč

(venkovní skládací stůl z masivního dřeva taktické čtvercový stůl igt modul tabulka nádherné kempování)

Podívejte se také
Campingové Nádobí Snadné Čištění pro Táborák Camping Hrnce a Pánve Sada pro Tábor Backpacking, Piknik, Venkovní Táboření Příslušenství
656.07 Kč 387.14 Kč

(popis: 【balení obsahuje】: 3 kusy camping nádobí sada obsahuje 1 vařící hrnec + 1 pánev + 1 konvice + 1x ok tašku. 【vysoce kvalitní】: camping hrnce a pánve set jsou vyrobeny z nerezové oceli, a každý kus je hladký pro snadné)

Podívejte se také
Zimní Venkovní Rybaření Maska proti Prachu Teplé Tkaniny Dýchatelný Ok odolné proti Větru Měkké, Pohodlné Non-ball Tkanina na Koni Maska, Šátek
213.56 Kč 130.29 Kč

(zimní venkovní rybaření maska proti prachu teplé tkaniny dýchatelný ok odolné proti větru měkké, pohodlné non-ball tkanina na koni maska, šátek specifikace: jméno: rybaření maska velikost: univerzální jedna velikost,)

Podívejte se také
Tábor Kamna na Dřevo BBQ Tábor Kamna na Dřevo Pro Kempování A Piknik Praktický Gril na Dřevo Hořák, Skládací Venkovní Kamna na Dřevo Stabilní Pro
1 177.67 Kč 824.37 Kč

(space-úspora kempování kamna?naše nerezové oceli tábor kamna na dřevo je ideální pro vás!nejsou zapotřebí žádné nástroje pro montáž, což je výhodné pro on-the-go camping výlety.to může být široce používán pro různé kempování scénáře.koupit)

Podívejte se také
1/2KS Vodotěsné Oxford Tkanina Přenosný Skládací Camping Mat Pěna Sedací Podložka Beach Mat se Zabránilo Špinavé pěší Turistika Malý Piknik Sedadla
386.48 Kč 193.13 Kč

(1/2ks vodotěsné oxford tkanina přenosný skládací camping mat pěna sedací podložka beach mat se zabránilo špinavé pěší turistika malý piknik sedadla popis: materiál: oxford tkanina hmotnost: 40 (g) místo původu:)

Podívejte se také
1/2/5KS Plachtu Klip Heavy Duty Lock Grip Stan Baldachýn Spojovací Klipy Vítr Lano Markýzy, Plachty Svorky Opakovaně použitelné pro Kempování Auta
174.67 Kč 104.80 Kč

(1/2/5ks plachtu klip heavy duty lock grip stan baldachýn spojovací klipy vítr lano markýzy, plachty svorky opakovaně použitelné pro kempování auta popis: název produktu: upgrade zamykání stanu clip materiál: nylon velikost:)

Podívejte se také
Stanu Kolíky 8 KS 18cm Stan Háčky Rez Zdarma Stan Pozemní Kolíky
282.55 Kč 90.52 Kč

([ vynikající materiál ]: 8 ks stanu kolíky jsou vyrobeny z hliníkové slitiny s vrstvou zinku, aby se zabránilo jejich korozi.jsou silné a dlouhotrvající. [ robustní a odolnost v ohybu ]: ostré špičaté tip pomáhá, aby snadno tlačit do tvrdé zemi)

Podívejte se také
5 Balení Karabina Klipy Mini Hliníkové Slitiny Keychain Karabina Klip D Kroužky pro Kempování, Turistiku, Backpacking, Rybaření
82.39 Kč 49.44 Kč

(vlastnosti: vyrobeno z slitiny hliníku, super lehký, anti-rez a odolnější. rychle připojit širokou škálou upevňovacích bodů. může být použit k zavěšení kroužky na klíče, hračky, láhev s vodou, a některé malé výrobky. vhodné)

Podívejte se také
Lixada Větruodolný Piezo Zapalování Plynový Sporák Venkovní Vaření Plynový Hořák s Rozšířeným Potrubí pro Kempování, Piknik, GRILOVÁNÍ, Kempování Zařízení
936.86 Kč 524.68 Kč

(tento campingový vařič funkce skládací lotus ve tvaru větrné přepážky a piezo zapalování systém, je velmi vhodný pro venkovní vaření. vlastnosti: super silná ocelová konstrukce. lotus ve tvaru větru přepážka udržuje)

Podívejte se také
Nastavitelná Délka Jelen Přetáhněte Lano Jelen Přetáhněte Lano s protiskluzovou Rukojetí Heavy Duty Jelen Přetáhněte Popruh s protiskluzovou Rukojetí pro Bezpečné
202.58 Kč 101.29 Kč

(nastavitelná délka jelen přetáhněte lano jelen přetáhněte lano s protiskluzovou rukojetí heavy duty jelen přetáhněte popruh s protiskluzovou rukojetí pro bezpečné popis: lehký nylonový popruh a heavy-duty kovové háčky pro dlouhou)

Podívejte se také
500ml Venkovní Titan Šálek Dvojité Stěny Kempování Pivní Pohár 500ml Kelímek s Ret Camping Vybavení Domácí Kanceláře Láhev
1 673.34 Kč 669.25 Kč

(tento dvouplášťový titan šálek kávy zajišťuje, že vaše nápoje zůstat horký po delší dobu, takže je ideální pro cestování, camping, použití v kanceláři, nebo pěší výlety. vlastnosti: tento lehký, ale robustní titanové)

Podívejte se také
50L nebo 30L MOLLECapacity Armádní Taktické Armády Lovecké Tašky Muži Venkovní pěší Turistika Camping Batoh Nylon Vodotěsné Rybářské Tašky
1 543.93 Kč 694.74 Kč

(50l nebo 30l molle taktický batoh armády lovecké tašky muži venkovní pěší turistika camping batoh nylon vodotěsné rybářské tašky 30l video poznámka pro velkoobchodní: 1: jsme factory pro více než 6 let, přijmout malé)

Podívejte se také
24 Ks Venkovní Umělé Trávy Plastové Stan Stakes Camping Nástroj Trávník Zem Lak Na Pláži Peg
254.65 Kč 127.43 Kč

(popis země kolíky, vyrobené z materiálu, jsou ideální pro pořádání camping stany.stanu kolíky jsou silné a odolné a jsou navrženy tak, aby poskytovat podporu v jakýchkoli podmínkách.peg může být stanovena do země snadno.je to ideální)

Podívejte se také
D Kroužky ve Tvaru D Kovové Obruče Podkovy Pout Klíčenka Kožené Řemesla Spony DIY Řemesla Příslušenství Odolné
247.40 Kč 123.70 Kč

(vlastnosti: ootdty vyrobeny z vysoce kvalitní titanové slitiny, silné a odolné, jemné zpracování, není snadné slábnout. skvělé pro diy tašky, příslušenství, kroužky na klíče, přezky, diy kožené řemesla a další. snadné)

Podívejte se také
Monokulární 8x21 Hračka Monokulární pro Dítě Vědy Vzdělávací Hračka
496.77 Kč 238.39 Kč

(vlastnosti: ootdty vrcholem tohoto produktu je jeho zvětšení 8x. vyroben z odolného abs materiálu, tento single-tube přichází s cross-scale, skladovací vak a popruh na zápěstí, takže je snadné nosit. navržen speciálně)

Podívejte se také
LNGXO Dolů Bunda dámská Ultralehká Sbalitelná Zimní Kabát Kempování, pěší Turistika Trekking Outdoor odolný proti Větru Teplé Puffer Bundy Základní Vrstva
958.61 Kč 358.35 Kč

(informace o výrobku 1. tkanina: 100% nylon tkanina, nepromokavá, větruodolná, prodyšná, odolná proti poškrábání, antistatické, anti-pilling. 2. podšívka: vnitřek je vyplněn vysoce kvalitní bílá kachna dolů, a profesionální)

Podívejte se také
4L Venkovní Vodotěsné Lezení Průzkum Taška Opotřebení-odolné Přenosné Horolezecké vybavení, Provoz Zařízení, Nářadí
736.04 Kč 368.02 Kč

(přenosný vysoce výška operace tool bag vodotěsné opotřebení-odolný 4l skladování pasu pytel stahovací víceúčelové pouzdro funkce: 1. odolné a oděru odolné: vyrobeno z pvc síťovina, tato taška nabízí vynikající vodotěsné)

Podívejte se také