Tagy: rybaření šátek zimní teplé, venkovní koni maska, šátek, tkanina na koni maska, šátek, venkovní šátek, masku proti prachu

Cena 130.29 Kč 213.56 Kč

Plný popis

Zimní Venkovní Rybaření Maska proti Prachu Teplé Tkaniny Dýchatelný Ok odolné proti Větru Měkké, Pohodlné Non-ball Tkanina na Koni Maska, Šátek

Specifikace:

Jméno: Rybaření Maska

Velikost: Univerzální jedna velikost, nastavitelná

Vlastnosti: teplý, větruodolný, upravit obličej

Vlastnosti: Thermosiphon řízení teploty technologie

Aplikace: rybaření, cyklistika, sport, venkovní práce, atd.

Specifikace

  • Vzor Typu: Solidní
  • Materiál: Akryl
  • Styl: Ležérní
  • Původ: Pevninské Číně
  • Číslo Modelu: dtj09

Komentáře

Přidat recenzi

Související produkty

20FT Paracord Padáku Kabel, Šňůrka Nylon Poušti Přežití 7 Pramen-Červená & 550Lb 9 Strand Core Modrá
123.92 Kč 70.53 Kč

(20ft paracord padáku kabel, šňůrka nylon poušti přežití 7 pramen-červená & 550lb 9 strand core modrá 2x padák kabel: 1* červený a 1 modrý materiál: nylon barva:red & blue délka: 10ft ()/20 ft minimální)

Podívejte se také
72 Litrovou umělohmotnou Modré Západky Jasné Víko Tote Sada 6
3 926.29 Kč 1 727.61 Kč

(organizovat váš domov, dětský koutek a dodávky s bellou skladování 6-pack 72 litr aretací víka průhledný plastový stohovací skladovací kontejner box s víkem a ergonomické zámky.vyrobeny s polypropylenu, to 6-pack, z odolného skladování je ideální)

Podívejte se také
3-v-1 Nůž Camping Nářadí Přenosné Nerezové Oceli Skládací Lžíce, Vidlička, Nůž, Otvírák na Láhve Combo Set Turismus Příbory
214.44 Kč 107.22 Kč

(3-v-1 nůž camping nářadí přenosné nerezové oceli skládací lžíce, vidlička, nůž, otvírák na láhve combo set turismus příbory popis: jméno: multi-funkční skládací vidlička lžíce nádobí materiál: není oceli proces:)

Podívejte se také
Hot Pack 30 Kolo Pěna Houba Štětec Set - Stencil Kartáč Value Pack - 5 Různých Velikostí - Velké, Pro Děti, Umění A Řemesla
189.61 Kč 138.42 Kč

(kolo sponge štětce sada: zahrnuje 30 kulatý houba pěny v 5 různých velikostech, 6 z každé velikosti.tyto odolné pěnové štětce funkce, lehké dřevěné úchyty a absorpční pěnové houby. univerzální: čtyři různé velikosti vám umožní)

Podívejte se také
Stan Peg Nehty Taška Tote Tašky Organizátor Kabelka Stan Stakes Skladování Taška pro
91.18 Kč 50.09 Kč

(popis: 【s úchyty】: kempování stanu kolíky nástroj pro skladování taška s rukojetí, prostorné místo, které vám umožní umístit položky rychle a snadno, uložit zemní hřebíky, kladiva, kempování, provazy, nástroje, soupravy, rukavice,)

Podívejte se také
Corinthians Paulista Pot Savé Větruodolný Módní Šátek Pokrývky Hlavy
415.26 Kč 207.63 Kč

(popis materiálu vyrobeny z vysoce kvalitních materiálů, měkké a přátelské k pokožce.odvod vlhkosti a anti-statická, maximální ochranu před chladem, větrem, prachem a uv zářením ze slunce. výkon výrobku krk legínami)

Podívejte se také
Vojenské Molle Pouzdro, Taktický Pás Pás Taška Venkovní Sportovní Vodotěsné Cyklistika Telefon Bag Edc Nástroj, Kapesní Lovecké Fanny Pack
128.53 Kč 89.86 Kč

(vlastnosti: molle design, pro připevnění jiných molle systémů, jako jsou slaninu, velké tašky, atd. suchý zip na vnější straně mohou být použity k upevnění náplasti. to může být také použit jako lékařská brašna)

Podívejte se také
Kamufláž Celý Obličej Šátek, Lyžařské Cyklistika Plné Tváře Kryt Krku Hlavu Taktické Cap Helmu Super Letní Prodyšný Opalovací Krém Maska
338.36 Kč 101.51 Kč

(dropshipping: ano vysoce kvalitní,nízká cena podporujeme dropshipping a velkoobchod. vítejte, kontaktujte nás. produkty v detailu 1. název: kukla taktické flying tiger klobouk hlavní maskování hlavy, sada ochrany)

Podívejte se také
Sportovní Láhev Survival Jídelna Lov Sportovní Vody Z Nerezové Oceli Camping Kamufláž
641.35 Kč 327.15 Kč

(popis multi-funkční venkovní táboření jídelny sada, vyrobeny z materiálu premium, robustní, praktické a trvanlivé.tento set je snadno přenosný a jídelna s není úniku.ideální pro táborníky, turisty nebo přežití.pro kempování, turistiku,)

Podívejte se také
Ohniště Rukojeť Příslušenství Pohybující se Sporákem Odolné Nádobí Dodává pro Kamna na Kempu Cestovní Ohniště Gril
353.08 Kč 211.80 Kč

(popis: 【ohniště rukojeť příslušenství】: ohniště rukojeť usnadňuje přemisťování sporáku tak mnohem jednodušší.základní příslušenství. 【rukojeť】: sporák rukojeť umožňuje bez námahy pohybovat.jednoduchý dip,)

Podívejte se také
Venkovní Batoh pro Muže, Ženy Skládací Přenosný Lehký 15L Velká Kapacita Módní Cestovní Batoh
168.52 Kč 94.26 Kč

(vlastnosti: 1. snadné přenášení: tento venkovní batoh má taška uvnitř, můžete uložit batoh přes tento batoh, velikost batohu po skladování je pouze 17 x 4 x 15 cm, můžete jej umístit kdekoliv, v případě potřeby to může být přijata)

Podívejte se také
Závěsné Pouzdro Krk Sluchátka Skladování Organizátor Mini Peněženka Odolná Sluchátka Skladování Taška pro Rybaření, Kempování, Chůzi, Sportovní Turistiku
107.22 Kč 58.88 Kč

(popis: 【dlouhou šňůrku a háček】zavěšení na krk pouzdro je přenosný, může být zavěšen na krku, pásek, batoh, pásek, spona, atd. 【malý sáček】jemná a kompaktní, s roztomilý tvar.vysoce kvalitní tlačítka účinně)

Podívejte se také
6ks Trekking Pól Chůze Hůl Stoupání Náhradní Levandulové Venkovní Tábor Výlet Protector Cap Tip Gumový Kryt
134.03 Kč 93.82 Kč

(naše flexibilní gumové tipy pro hole jsou ideální náhrady za opotřebované pěší pól, lyžařská tyč nebo stoupacích želez tipy.non-slip design, poskytuje větší bezpečnost a eliminuje kliknutím zvuky.vyrobeno z kvalitních materiálů, tyto)

Podívejte se také
Zatahovací Kalhoty Spona Kovová Karabina Keychain Heavy Duty Bederní Pás Klip
117.99 Kč 57.78 Kč

(zbrusu nový a vysoce kvalitní. ootdty módní doplňky. stereoskopické 3d simulace projektu. to je dobrá volba jako dárek. připojit na pásek v pase kalhoty nebo pytlů, skvělé pro držení klíče, skládací, nůžky)

Podívejte se také
652F Horolezectví Břišní Chest Ascender Lanové Svorky Podzim Ochran Zařízení
575.43 Kč 373.95 Kč

(vlastnosti: ootdty tento lehký a spolehlivý lano svorka je ideální pro vertikální lezení na laně.jeho odolná konstrukce zajišťuje bezpečnost během vyrobeno z hliníkové slitiny, to lano svorka zajišťuje stabilitu a bezpečnost)

Podívejte se také
Venkovní Mini Multifunkční Nerezové Oceli, Kladivo, Hliníkové Slitiny Rukojeť, Stan Nehty, Měděné Hlavy Kladivem
457.44 Kč 306.50 Kč

(materiál: nerezová ocel+hliníkové slitiny váha: 295g, délka 480 g velikost: jak je znázorněno na obrázku)

Podívejte se také
Misku, Lžíci, Jídlo Upínací Hrnec Pánev Záchytný Klip Hot Dish Plate Bowl Clip Kleště Silikonové Rukojeti Anti-opaření non-skluzu silikonové rukavice
37.13 Kč 18.46 Kč

(pečení kleště tepelná izolace snadné použití, pohodlné uchopení s anti-rez víceúčelový anti-opaření z nerezové oceli pohybující se horký talíř z mikrovlnné trouby, misky upínací kuchyně nástroj popis: vařič gripper)

Podívejte se také
Potápění Nádrž Válec Fázi Láhev Výstroje Sidemount Popruh+Svorky a Sponky, Válce, Popruhy,Pro 6L Nádrž
703.52 Kč 605.09 Kč

(potápění fázi láhev boční montáž lanoví sada obsahuje vše, co potápěč musí správně nastavit sekundární lahví pro roky technické potápění.barva:černá materiál:pryž + nerezová ocel typ:6l nádrž obsah balení: 1 x potápění tank popruh)

Podívejte se také
Venkovní Camping Pověsit Stojan Skládací Hliníkové Slitiny Desktop Organizátor Rack S Háčky Multifunkční Organizátor Rack Piknik Na Oblečení
337.04 Kč 202.14 Kč

(optimalizovat váš kemp zkušenosti s našimi lehké hliníkové slitiny camping pověsit na oblečení stolu.je to snadno se přenáší, nezabírá místo, a má oxidační povrch.vhodné pro stolní počítače s tloušťkou méně než 3.5 cm.je dodáván)

Podívejte se také
1KS Univerzální Venkovní Camping Sporák Přepnout Ventil Montáž Konektoru na LPG Válec 49.2 mm*15.9 mm
29.22 Kč 18.90 Kč

(název: plyn adaptér materiál: kov barva: jako obrázek zobrazen velikost: 49.2 mm*15.9 mm použití: venkovní plynový sporák malá velikost, snadno se přenáší, aby vaše venkovní více zábavy. balení)

Podívejte se také