Cena 387.14 Kč 656.07 Kč

Plný popis

Popis:

【Balení Obsahuje】: 3 kusy camping nádobí sada obsahuje 1 vařící hrnec + 1 pánev + 1 konvice + 1x ok tašku.

【Vysoce Kvalitní】: Camping Hrnce a Pánve set jsou vyrobeny z nerezové oceli, a každý kus je hladký pro snadné čištění a dlouhou životnost.

【Multi způsoby, jak pro Vaření】: hrnec může být kladen na otevřený plamen.Všechny hrnce, pánve a konvice mohou být použity pouze s benzínovou nádrž, ale také palivové dříví.

【Snadné Přenášení】: Úchyty na hrnce, pánve a konvice lze sklopit pro úsporu místa.Stohovatelné do malé velikosti a přenosné, všechny objekty, které mohou být uloženy společně v šňůrky taška pro pohodlné přenášení.

【Užijte si Vaření Kdekoliv】: Tento kemp sada nádobí pro táborák je určen pro každého, kdo miluje venkovní kempování s rodinou a přáteli!Ideální pro kempování, turistiku, backpacking, piknik a jiné venkovní aktivity!

Specifikace:

Materiál: Nerezová Ocel

Velikost Grafu:

Pánev: 16.9cmx3.8cm/6.65inchx1.50 palců

Vařící hrnce: 16.3cmx9cm/6.42inchx3.54inch, 1.6 L

Hrnec víko: 16.4cmx0.6cm/6.46inchx0.24inch

Konvice: 15cmx6.5cm/5.91inchx2.56inch, 1L

Balíček Zahrnuje:

1 x Hrnec na Vaření

1 x Pánev

1 x rychlovarná Konvice

1 x Carry vak

Specifikace

  • MainKey3: z nerezové oceli venkovní vaření hrnec pánev na oheň
  • MainKey6: tábor jednotku camping nádobí pánev portable
  • MainKey5: kempování, pěší turistika kuchyňské vybavení, sporák set
  • MainKey4: camping konvice na plyn, příslušenství, gadgets
  • titane kempování: camp nádobí
  • tábor: camping příslušenství
  • MainKey2: campingová sada nádobí pro 2 táborák s konvicí
  • MainKey1: outdoorové nádobí
  • Původ: Pevninské Číně
  • camping set: camping vaření
  • Značka: MagiDeal

Komentáře

Přidat recenzi

Související produkty

Silný Vítr Štít, Deflektor Sklopná Přední Sklo Stráž Venkovní Kempování, Grilování, Piknik Sporák Hořák Pece Ochranu
303.86 Kč 212.68 Kč

(vlastnosti: 1. použitelné pro: tento vítr deflektor je použitelná pro piknik, kempování. 2. šroub design vítr deflektor: vložte západky do půdy ke stabilizaci vítr štít proti náhodnému kolize nebo vítr. 3. zlidštění)

Podívejte se také
Maskovací sítě, Taktické Oky Šátek Sniper Tvář Závoj, Šátek na krk pro Wargame Lov Fotografování Divokých Fotografie
208.73 Kč 104.36 Kč

(specifikace: materiál: 65%polyester+35%baumwolle hmotnost: cca 150g barva:černá,acu,od,wl,písek,wldg,ds,cp velikost výrobku : 190 cm * 90 cm ( manuální měření , možná trochu chyba ), prosím pochopit. balení)

Podívejte se také
Přenosné Camping Nádobí Sada Venkovní Vaření Hrnec, Pánev, Konvice, Mísy, Nádobí, Sada pro pěší Turistika Piknik Vařit Zařízení
594.55 Kč 446.02 Kč

(název produktu: camping hrnce model: ur21045 barva: zelená, oranžová, černá materiál: pevný oxid hlinitý funkce: vaření v páře/vaření/smažení účel: vhodný pro venkovní pěší turistika příslušenství: pánev:)

Podívejte se také
Rychleschnoucí Opalovací Krém Full-Face Maska Na Koni Čelenka Kamufláž Taktické Balaclava Hat Pot-Absorbující Ice Hedvábí Maska Venkovní
134.68 Kč 87.45 Kč

(kamufláž venkovní cyklistika lov hood ochrany balaclava head kryt obličeje specifikace: měkké a pohodlné, prodyšné a absorbující pot. vhodnější pro outdoorové aktivity, snadno neviditelný v přírodě. maskovací)

Podívejte se také
Zimní Venkovní Rybaření Maska proti Prachu Teplé Tkaniny Dýchatelný Ok odolné proti Větru Měkké, Pohodlné Non-ball Tkanina na Koni Maska, Šátek
213.56 Kč 130.29 Kč

(zimní venkovní rybaření maska proti prachu teplé tkaniny dýchatelný ok odolné proti větru měkké, pohodlné non-ball tkanina na koni maska, šátek specifikace: jméno: rybaření maska velikost: univerzální jedna velikost,)

Podívejte se také
Tábor Kamna na Dřevo BBQ Tábor Kamna na Dřevo Pro Kempování A Piknik Praktický Gril na Dřevo Hořák, Skládací Venkovní Kamna na Dřevo Stabilní Pro
1 177.67 Kč 824.37 Kč

(space-úspora kempování kamna?naše nerezové oceli tábor kamna na dřevo je ideální pro vás!nejsou zapotřebí žádné nástroje pro montáž, což je výhodné pro on-the-go camping výlety.to může být široce používán pro různé kempování scénáře.koupit)

Podívejte se také
Z Nerezové Oceli Píšťalka První Pomoc Pískat Fotbal Fotbal Basketbal Hokej Baseball Sportovní Rozhodčí Píšťalkou Přežití Venkovní
39.33 Kč 27.46 Kč

(balíček obsahuje: 1 sada whistle produkt bude aktualizován neustále, vzhled a barva může být změněn, prosím, to nevadí.a vzít úvahu předtím, než místo pořadí, pokud máte požadavek na barvu nebo vzhled. materiál: 304 z nerezové)

Podívejte se také
5 Balení Karabina Klipy Mini Hliníkové Slitiny Keychain Karabina Klip D Kroužky pro Kempování, Turistiku, Backpacking, Rybaření
82.39 Kč 49.44 Kč

(vlastnosti: vyrobeno z slitiny hliníku, super lehký, anti-rez a odolnější. rychle připojit širokou škálou upevňovacích bodů. může být použit k zavěšení kroužky na klíče, hračky, láhev s vodou, a některé malé výrobky. vhodné)

Podívejte se také
Gass Kanystr Ochranný Kryt Retro Paliv Může Skladování Flexibilní Úprava Z Nerezové Oceli Plynové Nádrže Případě Protector Venkovní
411.74 Kč 267.61 Kč

(tento vysoce kvalitní plynové nádrže případě přidá jedinečný styl na váš studené nádrže.jeho low-key a texturou vzhled umožňuje flexibilní přizpůsobení a snadnou přepravu.aby vaše jízdu svěží vzhled bez kompromisů v pohodlí. vlastnosti: název)

Podívejte se také
Ženy/Muži Ultralight TR90 Rám Brýle Sluneční Brýle s pouzdrem Snadné Přenášení Skládací sluneční Brýle
114.69 Kč 81.51 Kč

(typ: skládací sluneční brýle materiál čočky: polykarbonát objektiv funkce: uv ochrana, anti-reflexní materiál rámu: tr90 barva: černá-šedá, hnědá-žlutá, čaj-čaj, leopard-šedá, šedo-růžová polarizace,)

Podívejte se také
Camping Taška Organizátor 30L Camping Kitchen Bag Nádobí Taška Organizér Zavazadlového prostoru Organizér Piknik, Kempování Organizátor Odolné proti Opotřebení
836.89 Kč 585.76 Kč

(hledáte cestovní taška, která může splnit všechny vaše venkovní camping potřebuje?podívejte se žádný další než naše velká cestovní taška!snadno drží všechny vaše must-haves, tato taška je pro vás snadné nosit na jakékoliv dobrodružství.naše)

Podívejte se také
Venkovní Piknik Kamna Vysoké Teploty Odolné Skládací Mini Kamna Na Vaření Nástroj Miniaplikace Pro Polévky Hrnce, Pánev, Konvice Na Kávu
843.48 Kč 590.37 Kč

(tento backpacking kamna je třeba mít pro outdoorové nadšence, s jeho nerezový hořák a efektivní regulace tepla.oxford skladování taška je pro snadné skladování a přepravu.ideální pro všechny vaše venkovní piknik a kempování potřebuje. specifikace: název:)

Podívejte se také
Krásná Láhev s Vodou Přenosná Láhev na Vodu S Brčkem A Víčkem 400ml Úniku-Důkaz, Odolné Děti Šálek Vody Opakovaně PP Láhev s Vodou
517.21 Kč 186.10 Kč

(představujeme stylový a lehký přenosný láhev s vodou pro děti!náš silný únik-důkaz design zajišťuje nepořádek-free hydrataci, zatímco inovativní slámy pomáhá vyhnout se expozice ve vzduchu škodlivých látek.s easy ice drink funkce, vychutnat)

Podívejte se také
Grilování Vaření Špachtle, Kempování Špachtle Skládací Gril Gril Lopata Smažení Z Nerezové Oceli, Vaření, Nádobí Venku
203.67 Kč 105.90 Kč

(vlastnosti: ootdty tato špachtle je skládací a snadno skladovat, snadno se přenáší a nezabírá místo. jeho vyrobena z nerezové oceli, to není snadné rez, opotřebení-odolné a odolné proti korozi. funkce se skládací)

Podívejte se také
Korejský Venkovní Camping Gril Gril Lékařské Kámen Potažené Grilovací Pánev pro Elektrická varná Deska Tepelně Odolné Sporák Hangable
702.65 Kč 316.17 Kč

(specifikace: velikost: cca 40x34x5cm/15.75x13.39x1.97in použitelné sporáky: indukční sporáky/elektrické keramické sporáky/infračervená kamna druh tipů: 1. vzhledem k teplota barev displeje, fotoaparát, okolní světlo)

Podívejte se také
Venkovní Cestovní Zavazadla Taška 100L Super Velkou Kabelku Muži Taktické Vojenské Batoh Kempování Storage Bag Camo Army Green Pack
1 345.31 Kč 874.46 Kč

(venkovní cestovní zavazadla taška 100l super velkou kabelku muži taktické vojenské batoh kempování storage bag camo army green pack)

Podívejte se také
Hydratace močového Měchýře Náhradní Náustek pro Vodní Nádrž Náhradní Náustek Zahnutý a Rovný Ventily
28.56 Kč 21.31 Kč

(vlastnosti: ootdty univerzální ventily.tyto ventily náhradní náustky vhodný pro většinu značek hydrataci měchýře, venkovní vodní nádrž, atd. jednodílné určen.one-kus konstrukce a dobré utěsnění, tam bude žádný)

Podívejte se také
Přenosný Mini Proteinový Prášek Láhve s Klíčenkou Zdraví Trychtýř Medicíny Box Kontejner Malý Šálek Vody Venkovní Sport, Skladování
65.69 Kč 39.55 Kč

(popis: materiál: pp velikost: 85*63 mm/70*50mm barva:jako show množství: 1 x kontejner proteinový prášek balení: opp taška vlastnosti: 1. vyrobeno z vysoce kvalitního pp materiálu, trezor, non-jedovatý,)

Podívejte se také
Vody močového Měchýře Hydrataci Pack Velká Kapacita nepropustná víceúčelová Skládací Vody Batoh pro Cyklistiku
200.60 Kč 126.34 Kč

(hydrataci pack velká kapacita nepropustná víceúčelová skládací vody batoh pro cyklistiku popis: hydrataci pack má vysoké těsnící výkon, který může zabránit vodu z úniku. hydratace balení je lehký, což bude ne, aby)

Podívejte se také
Odolný Nafukovací Beach Camping Mat samonafukovací Spací Matrace Podložka s Polštářem
1 919.86 Kč 1 766.28 Kč

(odolný nafukovací beach camping mat samonafukovací spací matrace podložka s polštářem model:cm002 specifikace název produktu samonafukovací karimatka cm002 tkanina 210t polyester pongee s pvc povlakem otevřel)

Podívejte se také
Nový Panoramatický Venkovní Skladování Taška Kempování, Oblečení, Hračky Organizátor Drobnosti Občerstvení Nádobí Transparentní Skládací Taška Dropshiping
875.34 Kč 525.12 Kč

(popis: název: pvc skládací úložný box hmotnost: 550g materiál: pvc specifikace: 35.5 x 32 x 25 cm balení seznam: 1 x pvc skládací úložný box poznámka: 1. vzhledem k ruční měření,)

Podívejte se také
5ks Venkovní Taktické Molle Karabina D pojistný Kroužek Plastový Klip Stiskací Typ Prsten Spona, Karabina Klíčenka Zip Sáčku Spony
76.24 Kč 57.13 Kč

(5ks venkovní taktické molle karabina d pojistný kroužek plastový klip stiskací typ prsten spona, karabina klíčenka zip sáčku spony funkce 1.vysoká pevnost, nízká hmotnost, plastová karabina. 2.lze připojit k jakémukoliv)

Podívejte se také
Dřevo Stojan, Stůl Složený Lehký Log Rack Log Dřevo Držák pro Krb
1 407.93 Kč 732.09 Kč

(popis: 【vysoce kvalitní】dříví log stojan je vyroben z prémiové železo materiál, robustní, odolný, těžký, lehký a dlouhá využití času. 【skládací design】těžká dřeva skladování log rack je složen, snadná montáž,)

Podívejte se také
Kemp Hrnek Venkovní Hrnek Na Nádobí Velká Kapacita Camping Nádobí Nádobí Nádobí Venkovní Pěší Turistika Stolní Nádobí Pro Kempování
201.04 Kč 140.62 Kč

(tento kemp hrnek je ideální pro všechny outdoorové nadšence!je navržen tak, aby bylo snadné na sebe, zahřívá přímo, a snadno se čistí.pověsit na lano nebo strom a použít ji, aby se různé chutné pokrmy. specifikace: název: camping)

Podívejte se také
Stan Světlo Přenosné LED Camping Stan Lucerna Žárovku Kempování Kempování, pěší Turistika Batoh Rybářské Blackout
314.85 Kč 210.93 Kč

(kompaktní a dlouhé osvětlení-palm-sized přenosné led stan světlo, zabírá velmi málo místa, snadno se přenáší a rukojeť pro děti. 60 lumenů, který nabízí maximální jas. 3 světelné režimy podporu multi-aplikace-led stan)

Podívejte se také