Cena 211.36 Kč 315.51 Kč

Plný popis

Popis:

Středověké Faux Kožené chrániče jsou vyrobeny z vysoce kvalitní PU kůže, přijetí retro středověké konstrukce pro realističtější vzhled, ideální pro Halloween cosplay strany a maškarády.

Specifikace:

Název: Středověké Faux Kožené Chrániče

Materiál: PU kůže, kovové hardware

Velikost: o 24.1*20.1 cm/9.49*7.97 palce

Lano délka: cca 150cm/59.06 palce

Množství: 1 kus (Ne 1 pár!)

Balení Seznam:

Středověké Umělé Kůže Arm Guard*1

Poznámky:

Každé balení v ceně pouze 1 kus rameno stráž, prosím, objednávku na 2 kusy, pokud chcete, jeden pár.

Více viz podrobnosti o produktu

1.[ Udělat Středověký Atmosféru ] Středověké Faux Kožené chrániče jsou vytvoření středověkou atmosféru pro cosplay strany, přináší vintage smysl pro realističtější vzhled, kterým se přijímá retro stylu pro středověké kostýmy.

2.[ Vyrobeny z Kvalitních Materiálů ] Středověké chrániče jsou s delikátní vzhled s velkou trvanlivost, hladké, pevné, fadeless, a není snadné zlomit, vyrobený z vysoce kvalitní PU umělé kůže.

3.[ Vynikající Zpracování ] Faux Kožené chrániče jsou zpracovány s vynikající řemeslné zpracování pro bohaté detaily, navržený s univerzální velikost cca 24.1*20.1 cm/9.49*7.97 palců, nastavitelná dostat své ruce perfektně.

4.[ Širokou Škálu Aplikace ] Navržena s širokou škálu aplikací, Cosplay chrániče jsou vhodné pro muže i ženy, ideální pro cosplay strany, Halloween, maškarády, plesy a karnevaly.

5.[ Perfektní Party Dodávky ] Umělé Kůže Arm Guard je ideální volbou pro party laskavosti a dekorace, perfektní dárek pro své přátele, sousedy, rodiny s dětmi, ideální kostým příslušenství pro herectví jako rytíři, vikingové, piráti a další postavy.

Specifikace

  • Původ: Pevninské Číně
  • velikost: S
  • Typ: Svítilna

Komentáře

Přidat recenzi

Související produkty

Naturehike Ultralight Venkovní Více Kapes Skladování Taška Přenosná Multi Účel Plátno Visí Taška Cestovní Camping Vybavení
518.53 Kč 300.79 Kč

(popis produktu: značka: naturehike model no.: nh20pj125 / nh20pj126 název: vozík na zavěšení / sun přístřeší tyč na zavěšení vozík závěsný pytel: hmotnost: cca 173 g velikost: 38.5x29cm materiál:)

Podívejte se také
50L/80L Taška pěší Turistika Camping Batoh pro Muže Venkovní Sportovní Turistiku, Kempování, pěší Turistika Batohy, Zavazadla, Školní Tašky Nylon Pack
1 367.72 Kč 615.42 Kč

(50l/80l velká kapacita cestovní batoh pro muže venkovní sportovní turistiku, kempování, pěší turistika batohy, zavazadla, školní tašky nylon pack otázka 1: jaká je velikost tohoto vaku v cm? odpověď: velikost 50l je výška)

Podívejte se také
6-V-1 Multi-Funkce Trauma Nůžky S Pouzdrem Z Nerezové Oceli Skládací Havarijní Nůžky
584.66 Kč 467.77 Kč

(6-v-1 multi-funkce trauma nůžky s pouzdrem z nerezové oceli skládací havarijní nůžky 6-v-1 multi-funkce raptor nůžky - univerzální nůžky jsou nutností pro domácí život, cestování a kempování výlety.trauma nůžky, aby jedinečný a smysluplný)

Podívejte se také
Vybavení Tašku s Rukojetí Lezení Skladování Taška Vodotěsné, odolné proti Roztržení Multifunkční Lano Tašky prostorově úsporné
493.92 Kč 330.89 Kč

(důležité informace materiál:nylon velikost balení: l: 20 cm/7.87 , w: 20 cm/7.87 , h: 35 cm/13.78 (přibl.) přehled: vyrobeny z vynikající zpracování a jemné vyrovnání, to lano řízení pytel používá velké)

Podívejte se také
Univerzální Ruční Poutko na Lano, Kabel, Držák na Krk Pro Mobilní Telefon Fotoaparát /mp3 /mp4/ IPod/ USB 5ks
6.37 Kč 4.39 Kč

(5x černý nylon poutko na krk pro fotoaparát, mobilní telefon, ipod mp3 mp4 usb popis: 100% zbrusu nový a vysoce kvalitní módní design odolný materiál:nylon barva:černá celková délka: cca 7.3 cm kompatibilní)

Podívejte se také
Lehké Nerezové Oceli, pěší Turistika Venkovní Kapsa na Nářadí Utility Gadget Multifunkční Otvírák EDC Nástroje Otvírák na Láhve Přívěšek na klíče
25.93 Kč 16.04 Kč

(název:láhev otvírák velikost: 1,4*0,4 cm materiál:nerezová ocel barva: jak obrázky zobrazeny. obsah balení:1* otvírák na láhve poznámka: 1. v důsledku světla a obrazovky rozdíl, položka barva může mírně)

Podívejte se také
Baldachýn Stan Sázky Na Pláži 16cm Tvaru Větruodolný Titan Stan, Kolíky, Hroty S Pull Lana Venkovní Plážový Stan Příslušenství
114.03 Kč 79.76 Kč

(tyto venkovní stanové kolíky jsou vyrobeny z titanové slitiny pro maximální pevnost a odolnost proti erozi.jejich délka 16 cm design z nich dělá snadno se přenáší.ideální pro váš příští kempování nebo pěší dobrodružství. specifikace: jméno:)

Podívejte se také
Karabiny Háček Univerzální Horolezecké vybavení Quickdraw Barevné Kovové Karabiny Horolezecké Expresky pro Sport
803.71 Kč 265.19 Kč

(důležité informace materiál:hliníkové slitiny velikost balení: 10 cm x 6 cm x 0,95 cm/3.94 x 2.36 x 0,37 (přibl.) přehled: díky vysoké vysoká pevnost a nízká hmotnost, textura, hladký lezení hák je snadno)

Podívejte se také
0,8 L/1.4 L Venkovní Lehké Hliníkové Camping Konvice na čaj Konvice na Kávu Hrnce, Konvice pro Venkovní Kempování, Turistiku, Backpacking
358.35 Kč 250.91 Kč

(0,8 l/1.4 l venkovní hliníkové konvice na čaj konvice lehká káva hrnec pro pěší turistiku, backpacking, camping nádobí součásti výrobku: konvice produkt materiál: 3003 hliníkové slitiny, oxid křemičitý gel povrchová)

Podívejte se také
Nafukovací camping polštář, nafukovací vzduchový polštář pro beach houpací síť,
148.97 Kč 81.95 Kč

(popis: 【nafukovací camping polštář】: nafukovací polštář dokonale zapadá vaši hlavu a krk, poskytuje podporu, ať už jste vleže nebo vsedě.ideální jako základní nástroj pro táboření výlety. 【odolný materiál】: tento)

Podívejte se také
Batoh Spony Klipy 10ks Lehký Batoh Přezky Sada pro Snadné Připojení Přenosných Taktická Chest Rig Přezky Široce Používán
81.73 Kč 55.59 Kč

(batoh spony klipy 10ks lehký batoh přezky sada pro snadné připojení přenosných taktická chest rig přezky široce používán popis: univerzální a stylový doplněk pro tašku organizace. navržen tak, aby rozšířit prostor)

Podívejte se také
72 Litrovou umělohmotnou Modré Západky Jasné Víko Tote Sada 6
3 926.29 Kč 1 727.61 Kč

(organizovat váš domov, dětský koutek a dodávky s bellou skladování 6-pack 72 litr aretací víka průhledný plastový stohovací skladovací kontejner box s víkem a ergonomické zámky.vyrobeny s polypropylenu, to 6-pack, z odolného skladování je ideální)

Podívejte se také
Magnetické Háky Heavy Duty Univerzální Magnetický Závěs pro Venkovní Baldachýn
117.11 Kč 65.69 Kč

(popis: 【materiál】stanu, upevňovací hák je vyroben z vysoce kvalitní hliníkové slitiny, robustní, odolné a má dlouhou životnost. 【háček design】venkovní silné magnetické hák je vhodný pro zavěšení různých předmětů,)

Podívejte se také
Venkovní Piknik Kamna Vysoké Teploty Odolné Skládací Mini Kamna Na Vaření Nástroj Miniaplikace Pro Polévky Hrnce, Pánev, Konvice Na Kávu
843.48 Kč 590.37 Kč

(tento backpacking kamna je třeba mít pro outdoorové nadšence, s jeho nerezový hořák a efektivní regulace tepla.oxford skladování taška je pro snadné skladování a přepravu.ideální pro všechny vaše venkovní piknik a kempování potřebuje. specifikace: název:)

Podívejte se také
Stan Peg Nehty Taška Tote Tašky Organizátor Kabelka Stan Stakes Skladování Taška pro
91.18 Kč 50.09 Kč

(popis: 【s úchyty】: kempování stanu kolíky nástroj pro skladování taška s rukojetí, prostorné místo, které vám umožní umístit položky rychle a snadno, uložit zemní hřebíky, kladiva, kempování, provazy, nástroje, soupravy, rukavice,)

Podívejte se také
8XL Muži Ženy Venkovní Zimní Termální Bunda, Multi-Barevný S Podšívkou Nepromokavé Anti-Znečištění Kabáty Horolezectví Lyžování Větrovka
11 963.43 Kč 1 196.34 Kč

(8xl muži ženy venkovní zimní termální bunda, multi-barevný s podšívkou nepromokavé anti-znečištění kabáty horolezectví lyžování větrovka)

Podívejte se také
Camping Matrace Skládací Přenosné Tepelné Rybářský Spací Pad Polštář
1 203.59 Kč 722.20 Kč

(popis: jemný materiál: karimatka je z jemného polyesteru a tpu, která je odolná. plná barva: karimatka má mnoho barev, které si můžete vybrat podle své libosti. skládací: spací pad je navržen tak, aby být skládací, což)

Podívejte se také
LNGXO Dolů Bunda dámská Ultralehká Sbalitelná Zimní Kabát Kempování, pěší Turistika Trekking Outdoor odolný proti Větru Teplé Puffer Bundy Základní Vrstva
958.61 Kč 358.35 Kč

(informace o výrobku 1. tkanina: 100% nylon tkanina, nepromokavá, větruodolná, prodyšná, odolná proti poškrábání, antistatické, anti-pilling. 2. podšívka: vnitřek je vyplněn vysoce kvalitní bílá kachna dolů, a profesionální)

Podívejte se také
Venkovní Táboření, Jedna Ložnice, Obývací Pokoj Stan Ultra Lehký Vodotěsný a Odolný proti Roztržení odolný proti Větru Four Seasons Přístřeší
9 920.75 Kč 5 952.49 Kč

(modname=ckeditor venkovní táboření, jedna ložnice, obývací pokoj stan ultra lehký vodotěsný a odolný proti roztržení odolný proti větru four seasons přístřeší)

Podívejte se také
OKONKWO Originální Džínové Železničních Zaměstnanců Kalhoty AMEKAJI Multi Pocket Pruhované Pracovní Kalhoty Venkovní Pěší pěší Turistika Lezení Kalhoty
1 771.99 Kč 1 116.37 Kč

(okonkwo originální džínové železničních zaměstnanců kalhoty amekaji multi kapesní pruhované pracovní kalhoty venkovní pěší pěší turistika lezení kalhoty materiál: raw denim džínové pruhované hardware: smíšené)

Podívejte se také
4L Venkovní Vodotěsné Lezení Průzkum Taška Opotřebení-odolné Přenosné Horolezecké vybavení, Provoz Zařízení, Nářadí
736.04 Kč 368.02 Kč

(přenosný vysoce výška operace tool bag vodotěsné opotřebení-odolný 4l skladování pasu pytel stahovací víceúčelové pouzdro funkce: 1. odolné a oděru odolné: vyrobeno z pvc síťovina, tato taška nabízí vynikající vodotěsné)

Podívejte se také
Venkovní přenosné multi-funkční nerezové oceli skládací kleště černěné dráp kladivo kempování nouzové kombinace nástroj
1 300.27 Kč 650.13 Kč

(hlavní rysy [ multifunkční design ] tento kleště funkce 7 functionsthat vám umožní udělat, hlavně něco.dostanete mini kladivo, svorky, elektrické kleště, otvírák, nůž, šroubováky bit, nehty stahováku. [ skládací a)

Podívejte se také
1/2KS Stan Vítr Lano Rychlé Uzel Spony 3 díry Venkovní Hliníkové Slitiny pěší Turistika Dotahovací Hák Vítr Lano Spony
89.42 Kč 44.60 Kč

(1/2ks stan vítr lano rychlé uzel spony 3 díry venkovní hliníkové slitiny pěší turistika dotahovací hák vítr lano spony popis: 100% zbrusu nový a vysoce kvalitní! vázat nějaké objekty s lanem snadno vhodné balení)

Podívejte se také
2ks Ležérní Obuv Clog Sandály Croc Jeskyně Střevíček Ocas Dekorace Boty Spony Klip Boty Klipy Dekorace Kouzlo Spony
57.35 Kč 39.55 Kč

(neobsahuje boty. produkt: boty dekorace, boty řetězec materiál: boty dekorace (pvc), boty řetězec (kov na obou koncích, akryl uprostřed) velikost:jako obrázek platí pro: hole sandály balení: balení: 2ks boty klipy dekorace teplé)

Podívejte se také