Cena 68.77 Kč 137.76 Kč

Plný popis

Vlastnosti:

1. Komfortní Ramenní Popruh: rukojeť na ruce nebo rameni, je velmi pevná a prostorná, která může nést více položek, více pohodlně.

2. Velká Kapacita: pláže mesh bag pojme vše, co potřebujete na jeden den na pláži nebo u bazénu.Má všechny ručníky, plavecký výbavu, plážové hračky, boty do vody, láhve na vodu, opalovací krém a brýle, a je tu prostor ponechán.

3. Design ok: ok design lze vyfiltrovat písek a voda, a to bude rychle schnou, pokud se dostane mokré.Po hraní na pláži, můžete jít do jiných míst, bez rozpaků.

Specifikace:

Jméno: Pláže Mesh Bag

Rozměry: Přední Výška: asi 40~41 cm/15.75~16.14 inch

Spodní Šířka: cca 41cm/ 16.14 inch

Horní Šířka: cca 36cm/ 14.17 inch

Popruh Délka: cca 50 cm/19.69 inch (výška: asi 20~23 cm/7.87~9.06 palců)

Funkce: Malá kapsa uvnitř

Balení Seznam:

Pláž Ok Vak*1

Poznámka:

Vzhledem k světelné efekty a photoing úhly, tam je barevný rozdíl v produktu, prosím pochopit.

Vzhledem k ruční měření, tam je tolerance na rozměry výrobku.

Více viz podrobnosti o produktu

1.Vysoká Kapacita: navrhli Jsme tuto obrovskou Pláž Sáčku ze Síťoviny, aby držet vše, co potřebujete na jeden den na pláži nebo u bazénu, může se vešly ručníky, plavecký výbavu, plážové hračky, boty do vody, láhve na vodu, opalovací krém, brýle, a dokonce má prostor vlevo.

2.Silné Ramenní Popruhy: Tato Pláž Ok Tote je navržena s ramínky a mohou být také prováděny ručně, což je silný, odolný a prostorný, pohodlně nést více položek.

3.Vsítil Design: Vsítil Beach Bag je ideální pro jít na pláž, když jste připraveni opustit pláž písek není s tebou vrátí.Prodyšné síťoviny, design pro větrání pomáhá odčerpat z písku a vody mnohem jednodušší a umožňuje zařízení, aby vyschnout, nebo být jasně vidět.

4.Silný Skladovací Funkce: Plážová Taška Mesh Tote má velkou kapacitu, filtry, písku a vodě, rychle schne s vodou, a můžete rychle najít předměty pro skladování a organizaci.

5.Různé Účely: síť Beach Hračka Taška je vhodná na pláže, bazénů, aquaparku, atd. Děti mohou sbírat shell, jejich plážové hračky, a něco vyberou pro zábavu na pláži do oka plážovou tašku.

Specifikace

  • Původ: Pevninské Číně
  • Použitelné Lidí: MUŽI

Komentáře

Přidat recenzi

Související produkty

1/2/3KS Lepící Nafukovací Opravy Lepidlo Trubice Patch Bazén Lodi Lepidlo bazén opravy lepidlo horké
128.09 Kč 89.64 Kč

(1/2/3ks lepící nafukovací opravy lepidlo trubice patch bazén lodi lepidlo bazén opravy lepidlo horké popis: toto speciální lepidlo na pvc nafukovací výrobky, prosím, používat opatrně vzhledem k jeho silná přilnavost! po)

Podívejte se také
Z nerezové Oceli, Hák Potápění Jediný Háček Podvodní Potápěčský Hák Náhradní Šnorchlování Zařízení Snadno Používat
82.39 Kč 38.67 Kč

(vlastnosti: ootdty vysoce kvalitní: tohle je odolné proti korozi, potápění háček vyrobený z vysoce kvalitní nerezové oceli, které je odolné proti korozi, odolné proti opotřebení a trvanlivé.spolehlivé použití. snadné)

Podívejte se také
3 Ks Kajak Rukojeť Příslušenství Rukojeti pro Kanoe Hlavní Straně Mount Grip Kit Drain Plug Kit
277.28 Kč 138.64 Kč

(popis pokud hledáte pro kajak rukojeť vyměnitelná sada s spolehlivé a za rozumnou cenu, řeknu vám, že náš rukojeti bude vaše nejlepší volba.přijmeme plastu, takže si můžete udržet po dlouhou dobu.i když je to jednoduché , je to tak)

Podívejte se také
3ks/Set Kajak Nafukovací Člun Vzduchový Ventil Adaptér Inflace Části Vzduchový Ventil Konektor Hadice Adaptér Šroub Čerpadla Člun Ventil Z7W1
40.21 Kč 28.12 Kč

(název produktu: kajak konektoru ventilu rozměry výrobku: 5.6*2*1.8 cm/2.20*0.78*0.70 palec produktu barva: jak je znázorněno na obrázku produkt materiál: pvc vlastnosti produktu: 1. vysoce kvalitní pvc, odolné a)

Podívejte se také
Skimboardu Stojí 30inch Odolné Univerzální Začátečníky Skim Board Písek z Pláže Rady pro Dospívající Chlapce, Dívky, Děti, Děti, Muži, Ženy
477.88 Kč 253.33 Kč

(popis: 【vysoce kvalitní materiál】: tohle prkno je vyrobeno z multi layer wood, nízká hmotnost a vysoká pevnost, odolný proti opotřebení, okamžitě vlastní a užijte si dovolenou, rychle zvládnout dovednosti surfování. 【vysoký)

Podívejte se také
Holky 2,5 mm Neopren Shorty Neopren pro Děti Udržovat v Teple, Jeden-kus, Krátký Rukáv,zimní plavky
805.25 Kč 523.36 Kč

(popis [hlavní materiál]: vyrobeno z vysoce kvalitní měkké a pohodlné 3mm neoprenové tkaniny, nepromokavé a odolné proti opotřebení. [styl]: jednodílné plavky.snadné nasadit a sundat.barevné mozaiky. [vhodné pro: vhodné)

Podívejte se také
2022 Velkoobchod Sup Pádlo Sklolaminát, Uhlíkové Vlákno Kajak Pádlo Sup Stand Up Board Sup Pádlo Kajak
1 346.85 Kč

(#detail_decorate_root .magic-0{margin-bottom:10px;overflow:hidden}#detail_decorate_root .magic-1{width:750px}#detail_decorate_root .magic-3{margin-top:0;margin-left:0;width:750px;height:346px}#detail_decorate_root .magie-4{width:750px;border-collapse:collapse}#detail_decorate_root)

Podívejte se také
Nafukovací Člun Čerpadlo, Adaptér, Nástavec Vzduchové Čerpadlo Converter Čerpací Hlavy Konektor pro Nafukovací Člun Stand up Paddleboard
39.99 Kč 24.83 Kč

(popis: 【vysoce kvalitní】nafukovací člun čerpadlo adaptér je vyroben z pa materiál, pevná konstrukce, silné těsnění proti úniku, snadné twist on a off. 【rychlé inflace】tento nafukovací ventil adaptér je rychlé nafouknutí)

Podívejte se také
Loď, Lano, Žebřík, Nástupní Žebřík Útěk Žebřík Skládací Lezení Žebříky pro Nafukovací Člun, Plachetnici, Motorový Kajak Plachtění
357.91 Kč 214.66 Kč

(popis: 【premium materiál】 : člun, provazový žebřík vyroben z heavy duty polyester materiály, vyztužené šití, s pevností 150 kg, odolné proti opotřebení, odolné a trvanlivé.tento heavy duty boat žebřík je ideální jak pro děti)

Podívejte se také
Dámská Lycra Dlouhý Rukáv Plné Tělo Potápěčský Oblek Surfování Sportovní Plavky, Plážové Oblečení Moře Plavky UPF50
1 075.72 Kč 591.69 Kč

(poznámka: plavky je polyesterové vlákno, tenké tloušťce s funkcemi, vysoce pružný, rychleschnoucí a prodyšný, upf50+, vysoká sluneční ochrana, ochrana proti uv záření, vhodné pro surfování, koupání a vodní sporty v létě. 1.typy : jeden)

Podívejte se také
Longboard Fin Box Wakeboard Ocas Kormidlo Sloty pro Surfy Longboard pro Vodní Sporty, Surf Příslušenství Stand up Paddle
325.18 Kč 178.85 Kč

(popis: prémiový materiál: tohle prkno fin box je vyroben z vysoce kvalitní pvc materiál, odolný, lehký a dlouhá využití času. skvělé vlastnosti: profesionální longboard kormidlo slot je skvělé pro zvýšení stability surf pro)

Podívejte se také
Míč Fish Finder Připojit GPS Elektroniky Fishfinder Držák 360 ° Otočný Navigační Ryby Nálezce Držák Kajaku, Lodní Příslušenství
557.85 Kč 251.13 Kč

(popis: s míč-a-socket rotující struktury, ryby finder míč sedadlo lze nastavit ryby finder pro lepší sledování polohy přes nastavení knoflíku. to může být zajištěno, aby kajaků, rybářských lodí a jiných plavidel. velmi)

Podívejte se také
D Ring Pad Patch Bungee Příslušenství Sada Premium Materiál pro Nafukovací Člun
293.10 Kč 152.48 Kč

(popis: 【kajak palubě rigging set】 můžete získat 4ks malých pvc d kroužek náplasti ( 8 cm/3.15 inch ), elastické šok kabel(2,5 m/250 cm/8.2 ft), 4ks bungee háky, 1 rukojeť náhradní 【premium materiál】pvc d ring patch,nerezový)

Podívejte se také
4 Ks Gumové Univerzální Kajak Kánoe Pádlo Odkapávací Kroužky Pro Instalaci Pádlo Hřídele 30mm Průměr Venkovní Raft, Kanoe, Kajak
34.28 Kč 24.61 Kč

(vlastnosti: 1. přijetí kvalitní gumový materiál, kajak pádlo odkapávací kroužek je odolný, pevný a dost silný. 2. snadná instalace na levoboku a pravoboku pádla. 3. ideální odkapávací kroužky udržet přebytečnou vodu stékající)

Podívejte se také
Nafukovací Člun Lano Spony Užitečné Vysoká Pevnost Velká Díra Kajak Nafukovací Člun Motor Mount Nafukovací Člun Příslušenství
208.29 Kč 139.52 Kč

(nafukovací člun lano spony užitečné vysoká pevnost velká díra kajak nafukovací člun motor mount nafukovací člun příslušenství specifikace: díky své odolnosti proti oděru, vysoká pevnost, svobodu roztáhnout a odolnosti vůči)

Podívejte se také
Loď Sada na Opravu Člunu Sada na Opravu Premium Vodotěsné Opravy Kit pro Lodě, Paddleboardy Bazény Silnou Přilnavost pro Rychlé
200.82 Kč 90.30 Kč

(loď sada na opravu člunu sada na opravu premium vodotěsné opravy kit pro lodě, paddleboardy bazény silnou přilnavost pro rychlé popis: loď repair kit je řešením pro rychlé a snadné opravy nafukovacích člunů. naše sada)

Podívejte se také
Odolný Silikonový Náhrdelník Potápění Regulátor Druhá Etapa Příslušenství 094C
296.83 Kč 216.64 Kč

(vlastnosti: ootdty vyroben z pružného silikonového materiálu. udržuje chobotnice regulátor tam, kde to potřebujete. umožňuje regulátor viset těsně pod bradu. pohodlné a snadné použití. základní)

Podívejte se také