Cena 89.64 Kč 128.09 Kč

Plný popis

1/2/3KS Lepící Nafukovací Opravy Lepidlo Trubice Patch Bazén Lodi Lepidlo bazén opravy lepidlo horké

Popis:

Toto speciální lepidlo na PVC nafukovací výrobky, prosím, používat opatrně vzhledem k jeho silná přilnavost!

Po použití, to je nejlepší použít plastové fólie na pokrytí otevření (například plastový obal v chladničce), a pak utáhněte kryt, aby se zabránilo lepidlo z vysychání rychle.

Návod:

Tato opravárenská sada může být použita pro opravy, když náhodou poškrábaný nebo propíchnutí ostrými předměty během používání a skladování.

Patchování metoda je následující:

Způsob opravy obohacené poškození: prosím vypusťte vzduch v límci první, můžete použít odvzdušnění pomoci deflace, pak odstranit opravu lepidlo z opravy kit, použít opravu řešení s bavlněným hadříkem a rovnoměrně rozetřete na poškozený povrch; Po zajištění, že poškozená část je zcela pokryt opravy kapalina, čekat na opravu kapaliny .Po poškozená část je vzduch-sušené, použít opravu kapaliny provést druhou aplikaci na poškozenou část, a pak se vzduch znovu; počkejte alespoň 6 hodin po dokončení opravy.Nafukovací.

Slza-typ poškození, způsob opravy: za Prvé, vzduch uvnitř výrobku by měla být vyčerpána; pro trhání a poškrábáním a další poměrně velké škody, musíme najít patch materiál z opravy kit, stříhat nůžkami, aby o něco větší, než škody, Místo je řádně nebo kryt bez řezání; použít řešení opravy rovnoměrně kolem poškozené oblasti, pokrývají náplast materiál, který byl řez v předstihu, stiskněte ji ruku, a rovnoměrně naneste na opravu řešení po patch, aby se opravy a poškození.Švy na místě jsou důkladně roztavil a nakonec se suší na vzduchu po dobu čtyř hodin.

specifikace:

[název produktu] speciální lepidlo pro nafukovací výrobky

[lepidlo component] akrylátové lepidlo

[specifikace produktu] 3 g

[Lepidlo Dip] 5000 (Pa·s)

[Výkonný Standard] EN71 a ASTM963-96

[Použití objektu] PVC bazén, skládací vany, nafukovací výrobky, jako jsou nafukovací postele, plavání kroužky, nafukovací sedací soupravy, nafukovací čluny, atd.

Specifikace:

Vhodné pro scénáře

Láce

Silná lepivost, dobrém efekt

může být použit mnohokrát

Snadné použití

Obsah Balení:

1*Pvc Nafukovací Lepidlo

Specifikace

  • Venkovní Aktivity: Drifting
  • šířka: 6cm/2.36
  • Kapacita (Osoba): 1-4
  • Číslo Modelu: Lepicí pásky
  • Funkce 5: Bazén Repair
  • Původ: Pevninské Číně
  • Funkce 3: Loď Opravy Lepidlo
  • Hull Materiálu: PVC
  • Typ: sportovní čelenka
  • Funkce 2: opravy lepidlo
  • Délka: Length
  • Materiál: Polyester
  • Funkce: Měkké, Prodyšné, pot-absorbující, Pohodlné
  • Funkce 1: PVC Nafukovací Lepidlo

Komentáře

Přidat recenzi

Související produkty

Černá Potápění Regulátor Krytí Druhé Fázi Regulátor Tlaku Zábal
216.64 Kč 119.08 Kč

(popis: této druhé fázi regulátor, kryt vyroben z vysoce kvalitní neoprenové, odolné a měkké navržen tak, aby chránit své druhé fázi regulátor od poškrábání a prachu pro dlouhou dobu používání univerzální druhé)

Podívejte se také
3 Ks Kajak Rukojeť Příslušenství Rukojeti pro Kanoe Hlavní Straně Mount Grip Kit Drain Plug Kit
277.28 Kč 138.64 Kč

(popis pokud hledáte pro kajak rukojeť vyměnitelná sada s spolehlivé a za rozumnou cenu, řeknu vám, že náš rukojeti bude vaše nejlepší volba.přijmeme plastu, takže si můžete udržet po dlouhou dobu.i když je to jednoduché , je to tak)

Podívejte se také
Stand Up Paddle Board Lano Nohy Na Vodítku Prkno Metrové Lano Surf Ochranu, Výměna Náhradních Dílů, Doplňky Černá Červená
180.17 Kč 113.59 Kč

(stand up paddle board lano nohy na vodítku prkno metrové lano surf ochranu, výměna náhradních dílů, doplňky černá červená vysoce kvalitní pružné lano, spirála-tvarované elastické lano volně nastavitelná délka 360°otočného)

Podívejte se také
4ks Diamond Ořezávátko, Lyžařský Brousek 1000# 500# 360# 240# Snowboard Hrubé Broušení Jemné piliny, Ostrý
258.16 Kč

(popis: diamantový brusný kotouč je vyroben z vysoce kvalitní diamantový materiál, odolný a má čtyři velikosti zrn 1000# 500# 360# 240# mohou být vybrány, může být použit s vodou nebo olejem pro lepší efekt.)

Podívejte se také
Nafukovací Člun Čerpadlo, Adaptér, Nástavec Vzduchové Čerpadlo Converter Čerpací Hlavy Konektor pro Nafukovací Člun Stand up Paddleboard
39.99 Kč 24.83 Kč

(popis: 【vysoce kvalitní】nafukovací člun čerpadlo adaptér je vyroben z pa materiál, pevná konstrukce, silné těsnění proti úniku, snadné twist on a off. 【rychlé inflace】tento nafukovací ventil adaptér je rychlé nafouknutí)

Podívejte se také
1ks Kajak Pádlo Zámek, Kotva, Vesla, Držák Přivázat Podpora kuličkový Šroub Pólu
77.56 Kč 48.78 Kč

(popis: náhradní kuličkový šroub hřídele pro kajak lodí pádlo lock držák mount patch snadná instalace 360 stupňů otočný, odolný a vysokou pevností pro dlouhou dobu používání zabezpečte své pádlo na svůj)

Podívejte se také
12V/48V 1500W Elektrický Přívěsný Motor Vrtule Rybářský Nafukovací Člun Motorové Tahu Motoru Přenosný Lodi Vnější Motor, Vrtule
9 993.03 Kč 4 996.52 Kč

(parametry výrobku název produktu: elektrický pohon motor typ: importovány střídavý motor s všechny měděné cívky. jmenovité napětí: 12-48v jmenovitý výkon: 500-1000w, 1000-2000w volnoběžné otáčky: 2800-5700)

Podívejte se také
Surf Vodítku Nastavitelný Surfování Pasu Lano pro Děti, Dospělé Vodítku Surf Surfování Vodítko pro Venkovní Longboard, Paddleboard
363.41 Kč 199.72 Kč

(popis: surf vodítku: surf lano se používá pro školení nebo cvičení, poskytování a pohodlí. odolné a robustní: surfování vodítko je vyrobené z vysoce kvalitní pvc materiál, s vysokou pevností, dobrou pružnost a trvanlivost. praktický)

Podívejte se také
Surfy Lepidlo SUP Opravy Lepidlo Repair, Lepidlo 12.8*3cm protiskluzové Textura Vysoce Elastické Gumy Měkké odolné proti Opotřebení
25.93 Kč 14.06 Kč

(vlastnosti: * zbrusu nový materiál, odolný. * vložit metoda: 1. čisté a suché díry a záplaty, které je třeba opravit na lodi. 2. naneste lepidlo rovnoměrně okolo otvoru a snížit patch, a nechte ho vychladnout po dobu)

Podívejte se také
Ponořit Trubice Šnorchl Potápění Šnorchl Náustek Regulátor Příslušenství
29.44 Kč

(ponořit trubice šnorchl potápění šnorchl náustek regulátor příslušenství vlastnosti: 1. vyrobeny z kvalitní pvc materiál, měkký, non-toxické, pevné a trvanlivé. 2. ergonomický design, pohodlné a snadné sousto. 3.)

Podívejte se také
Pláž Plavání, Vodní Sport boty Naboso Tenisky Muži, Ženy, Posilovny, Jógu, Fitness, Tanec, Plavání, Surfování, Potápění, Šnorchlování Boty
365.82 Kč 277.94 Kč

(specifikace: zpracování: ražba materiál: mikrovlákno styl: volný čas velikost: jak je znázorněno příležitosti: půdy a vody obsah balení: 1pár *plážové boty)

Podívejte se také
13mm Potápění Hadice Rychlé Uvolnění Spony, Plavání Trubice Nastavitelný Odšroubování Svorky Hadice, Bezpečnostní Výbavu Pro Šnorchlování Trubice
499.85 Kč 259.92 Kč

(body: 1. výjimečnou trvanlivost: upgrade své potápěčské zkušenosti s naší potápění držák hadice klip, vytvořený s vysoce kvalitní hliník a abs materiálů.to rez-důkaz a zbrusu nový klip zajišťuje výjimečnou odolnost a spolehlivost,)

Podívejte se také
Mini Podlahy hustilka Adaptér Kole Vyvíječe plynu Hliníkové Slitiny Mini Velikost Pneumatiky Trubice Čerpadla CO2 bombička
87.89 Kč

(vlastnosti: 1. vysoce pevnostní slitiny hliníku je proti pádu a opotřebení-odolný a lehčí v hmotnosti. 2. mini tělo, snadno se drží v jedné ruce, malá velikost, snadno se přenáší při cestování. 3. lehká hlaveň váží)

Podívejte se také
Surf Quad Fin UPSURF FCS Surf Fin RM Twin Fin+Přívěs Sklolaminát Výkon Core Funboard Fin Double Karty Honeycomb Quilha
2 404.99 Kč 1 106.26 Kč

(podrobnosti ploutve twin s malým stabilizátorem (centrum fin), který přidává kontrolu při zachování manouverability twin fin setup; můžete jezdit s nebo bez stabilizační ploutev; ideální pro moderní ryby a twin fin model surfy. kusů:4)

Podívejte se také
Ryby Nálezci Mount Base Namontován 1,5 palcový Koule 360 Stupňů Rotace Náhradní Člun Kajak Montážní Základna pro Mořské Nálezci
1 327.51 Kč 889.40 Kč

(popis: heavy duty: míč mount ryby nálezci má zcela rovný povrch s různými montážními otvory pro kompatibilitu s většinou modelů.poznámky: balíček obsahovat pouze ryby nálezci mount base, nezahrnuje ryby nálezci. flexibilita: ryby)

Podívejte se také
Dámská neoprenová bunda, plavky, surf oblek neopren top surfování, potápění oblek
1 260.28 Kč 882.15 Kč

(popis: -jednoduchý klasický design, easy-pull, přední zip pro větší pohodlí. -měkké textury, anti - a vynikající oděru. -prodyšné, rychleschnoucí, lehké a měkké na kůži. -plná délka plavky poskytuje celkovou)

Podívejte se také
Loď Sada na Opravu Člunu Sada na Opravu Premium Vodotěsné Opravy Kit pro Lodě, Paddleboardy Bazény Silnou Přilnavost pro Rychlé
200.82 Kč 90.30 Kč

(loď sada na opravu člunu sada na opravu premium vodotěsné opravy kit pro lodě, paddleboardy bazény silnou přilnavost pro rychlé popis: loď repair kit je řešením pro rychlé a snadné opravy nafukovacích člunů. naše sada)

Podívejte se také
Paddle Board Kryt Motoru Vodotěsné Univerzální Fit Přívěsný Motor Kryt se Zipem Uv-odolný Motor Protector pro Plnou Loď
245.20 Kč 154.46 Kč

(paddle board kryt motoru vodotěsné univerzální fit přívěsný motor kryt se zipem uv-odolný motor protector pro plnou loď popis: vynikající ochranu pro váš přívěsný motor rok-round. modernizované odolný proti větru design,)

Podívejte se také
1 KS Potápění Regulátor Šnorchl vysokotlaké Hadice Potápění Tlaková Hadice Černá Pro Potápění Vodní sporty
1 297.19 Kč 765.26 Kč

(podpora dropshipping a velkoobchod. nabízíme slevu pro velké množství.vítejte na kontakt s námi ! 1 ks potápění regulátor šnorchl vysokotlaké hadice potápění tlaková hadice černá pro potápění vodní sporty materiál:)

Podívejte se také
Odolný Silikonový Náhrdelník Potápění Regulátor Druhá Etapa Příslušenství 094C
296.83 Kč 216.64 Kč

(vlastnosti: ootdty vyroben z pružného silikonového materiálu. udržuje chobotnice regulátor tam, kde to potřebujete. umožňuje regulátor viset těsně pod bradu. pohodlné a snadné použití. základní)

Podívejte se také
Dvoulůžkový Karet 2ks/Set Single Karty Kýl Fin Ploutve Twin v Surfování Nylonové Ploutve Vody Surf Sport Surf Příslušenství
611.24 Kč 464.48 Kč

(1. tento fin set může být vhodné pro všechny plug základní. 2.superior nylon plastové materiály tak, že může nést tlak vody a uv záření.typ:; double tap materiál: nylon+skleněné vlákno barva: černá obsah balení: 2 x surfovací prkna, ploutve)

Podívejte se také
Surf Ploutve Surfování Fin Longboard Surf Ocas Kormidlo Příslušenství pro Stand up Paddle Board Paddleboard, Vodní Sporty Surfování
45.48 Kč 24.17 Kč

(popis: 【balíček obsahuje】: obsah balení 1 surfování fin, nádherný doplněk pro surfy.ideální pro surfaře, kteří se učí surfovat. 【prémie a spolehlivý】: tato surfování ploutev je vyrobena z vysoce kvalitního pvc materiálu,)

Podívejte se také