Cena 90.30 Kč 200.82 Kč

Plný popis

Loď Sada na Opravu Člunu Sada na Opravu Premium Vodotěsné Opravy Kit pro Lodě, Paddleboardy Bazény Silnou Přilnavost pro Rychlé

Popis:

Loď repair kit je řešením pro rychlé a snadné opravy nafukovacích člunů.

naše sada na opravu, můžete se rozloučit se nákladné opravy a užijte si bezproblémové dobrodružství na vodě.

vyrobený z vysoce kvalitní pvc materiál, tyto skvrny nabízejí vynikající trvanlivost a přilnavost, zajištění trvalé opravy a brání úniku vzduchu.

komplexní balíček obsahuje vše, co potřebujete pro profesionální opravy, včetně pvc záplaty v různých barvách, lepidla, klíč pro pohodlnou údržbu, a nesoucí kbelík, aby všechny vaše nástroje organizované a snadno přepravitelné.

vhodná nejen pro opravy nafukovacích člunů, naše univerzální opravárenská sada může být také použit na jiné nafukovací produkty, jako jsou plovoucí postele a plavání kroužky.

Název Zboží: Sada Na Opravu Lodi

Materiál: Plast

Rysy: Vodotěsné, Široce Používán, Silná Přilnavost

Velikost Detaily:

Délka: 19 cm/7.48" (Přibl.)

Průměr: 7 cm/2.76" (Přibl.)

Poznámky:

V důsledku světla a obrazovky nastavení rozdíl, položka barva může mírně lišit od obrázků.Prosím, dovolte mírné rozměr rozdíl vzhledem k různé ruční měření.

Balíček Zahrnuje:

1 x Lepidlo

1 x Klíč

1 x Koš

3 x opravy Opravy

Specifikace

  • Původ: Pevninské Číně
  • Venkovní Aktivity: Vodní lyžování

Komentáře

Přidat recenzi

Související produkty

Potápěčský Regulátor, Kryt POTÁPĚNÍ Druhý Kryt Regulátoru Fázi Lehký Šnorchlování Regulatorcover Pro Šnorchlování, Potápění RC-593
76.46 Kč 45.04 Kč

(popis: jméno: ochranné pouzdro materiál: 3mm neopren + nylon barva: černá, modrá, červená, fialová, oranžová, žlutá hmotnost: 0.02 kg obsah balení: pouzdro x 1 poznámka: 1.vzhledem k obrazovce)

Podívejte se také
4ks Potápění Hadice Upevňovací Lano Klip Držák Pružné Lano Bungee Potápění Šnorchl Připevnění Lana Ponoru Potápěč Příslušenství
60.64 Kč 36.47 Kč

(produkty zobrazení - > popis produktů --> popis: *premium potápění hadicové spony, upevňovací elastické lano s kartu, silný, lehký, přenosný a odolný *používá se k upevnění jednoho konce klipu a vysoký, nízký tlak)

Podívejte se také
Akční Kamera Surfování Příslušenství Surf Camera Mount Držák Surf Kamery Fixní Držák Pro Nafukovací Surf
41.53 Kč 29.00 Kč

(popis: viz vaše vodní sporty z nové perspektivy pro tento fotoaparát mount stojan.to funguje na nafukovací paddle board, kajak nebo nafukovací člun.pracuje se speciálním lepidlem, které můžete použít na své palubě během několika minut.lepidlo)

Podívejte se také
Ochrana Člun Univerzální Odolné proti Prachu Surf Příslušenství Kanoe Vodotěsné UV Štít Kajak Kryt Náhodné Barvy
905.66 Kč 633.87 Kč

(popis: 100% zbrusu nový a vysoce kvalitní! odolný proti uv záření, vodotěsné a proti prachu. vynikající pro off-sezónu, skladování nebo jako rychlý cover. poskytují skvělou ochranu pro váš kajak na pláži nebo)

Podívejte se také
Děti Neopren pro Plavat, Surfovat, Šnorchlovat, Potápět 2mm Premium Neopren/Lycra Shorty Oblek pro Dítě/Děti/Mládež, Chlapci/Dívky, Zadní Zip
778.01 Kč 544.67 Kč

(děti shorty neoprénový oblek, pro kluky a holky značka: sbart materiál: 2mm tloušťka, 90% neorpene + 10% nylon balíčku včetně: 1ks neopren vlastnosti: 2mm prémiové pěny neoprenové dělá děti/mládež neopren)

Podívejte se také
3-5 MM Barevné Wolframu Rybaření na Ledu Přípravky Ledu Rybářské Návnady Návnady
40.21 Kč

(specifikace: název: wolframu rybaření na ledu jigmaterial: tungstendiameter: 3mm/4mm/5mm(0.12/0.16/0.2 v)délka: 11mm/14mm/18mm(0.43/0.55/0.71 v)rozdíl: 4mm/5mm/6mm(0.16/0.2/0.24 v)hmotnost: cca 0,5 g/ 1g/1.8 gpacking seznam: wolfram rybaření jig*1)

Podívejte se také
Plastový Kajak Track Mount Příslušenství pro Rybaření Kajak Kajak Příslušenství
318.15 Kč 156.00 Kč

(vlastnosti: ootdty provozuschopný materiálu použití: na trati mount příslušenství jsou vyrobeny z kvalitní gumy a plastu, který je spolehlivý, není snadné zlomit balíček obsahuje: obdržíte 1 kus kajak pádla, držák v)

Podívejte se také
Loď Teleskopické Pádlo S Anti-Skluzu Rukojeti Odolné Přenosné Dlouhotrvající Lehké, Pohodlné Do Ruky, Pro Lodě
594.99 Kč 440.31 Kč

(loď teleskopické pádlo s anti-skluzu rukojeti odolné přenosné dlouhotrvající lehké, pohodlné do ruky, pro lodě vlastnosti: 1.materiál: odolné teleskopické hliníkové slitiny hřídel a robustní high-šok pvc pádlo, to může snadno)

Podívejte se také
Odolný Vzduchový Ventil Adaptér odolné proti Opotřebení veslice Vzduchový Ventil Adaptér Nylon Kajak Nafukovací Pumpa Adaptér pro SUP Prkno
103.27 Kč 10.77 Kč

(specifikace: 100% zbrusu nový a vysoce kvalitní vyrobena z pevného plastu a slitiny, odolné vysokým tlakem a odolné k použití lehký a přenosný, snadné konverze, rychlé inflace materiál: nylon barva: oranžová,)

Podívejte se také
Ryby Nálezci Mount Deska Deck Montáž Ryby Nálezci Držák Fishfinder Mount Držák pro Venkovní Rybaření Fishfinder Mořské Nálezci
1 344.65 Kč 739.56 Kč

(popis: heavy duty: míč mount ryby nálezci má zcela rovný povrch s různými montážními otvory pro kompatibilitu s většinou modelů.poznámky: balíček obsahovat pouze ryby nálezci mount base, nezahrnuje ryby nálezci. flexibilita: ryby)

Podívejte se také
Kajak Bezpečnost Cestování, Vlajka, Reflexní Vysoce Viditelný Výstražný Praporek na Vozík Rybářský Člun
78.66 Kč 46.36 Kč

(popis: materiál: odolný proti roztržení, voděodolná vysoce kvalitní oxford tkanina. dobrá viditelnost: kajak bezpečnostní vlajka přijímá poutavý červené barvy, s žluté a reflexní proužek, což vám umožní být viděn ostatními)

Podívejte se také
Kajak Zvládnout Loď Madlo Širokou Základnu Část Pro Nafukovací Čluny, Raft, Kanoe Příslušenství Plastové Náhodné Barvy
430.64 Kč 211.15 Kč

(produkty zobrazení - > popis produktů --> výrobky zobrazení - > popis produktů --> popis: *zbrusu nový a vysoce kvalitní *vyrobeno z vysoce kvalitního materiálu, odolné a funkční *snadná instalace * široká)

Podívejte se také
Kotva Nylon Váleček Část Stříbrné Doplňky Držáky Heavy Duty Z Nerezové Oceli
778.89 Kč 373.95 Kč

(popis tento z nerezové oceli, kotva, zamykání ovládání udržuje boku lodi v bezpečí z neustálého tření line, a umožňuje uživateli načíst kotva z jeho nebo její místo.trvající po letech používání bez obav z koroze nebo koroze. funkce -)

Podívejte se také
Ventil Potápění Adaptér S Rozchodem Nádrže Čerpací Stanice Náplň Pro Air Tank Láhev Válec Potápění Příslušenství Kit
1 433.63 Kč 946.09 Kč

(ventil potápění adaptér s rozchodem nádrže čerpací stanice náplň pro air tank láhev válec potápění příslušenství kit 1. scuba adaptér se používá pro zkoušku vzduchu a vzduchový převod.to je velmi snadno ovladatelný a přinést)

Podívejte se také
Nafukovací Člun Adaptér Čerpadla Čerpací Hlavy Konektor, Multifunkční Vzduchové Čerpadlo Měnič, Paddle Board Adaptér Čerpadla
146.77 Kč 77.78 Kč

(popis: 【vysoce kvalitní】nafukovací člun čerpadlo adaptér je vyroben z pa materiál, pevná konstrukce, silné těsnění proti úniku, snadné twist on a off. 【rychlé inflace】tato nafukovací adaptér je rychlé nafouknutí a snadno)

Podívejte se také
Ryby Nálezci Mount Deska Ryby Nálezci Držák Montážní Deska pro Elektroniku Ryby Nálezci, Kánoe, Kajaky, Mořské
622.45 Kč 304.96 Kč

(popis: heavy duty: míč mount ryby nálezci má zcela rovný povrch s různými montážními otvory pro kompatibilitu s většinou modelů. flexibilita: ryby nálezci držák s 1,5 palcový míč otočné klouby 360 stupňů umožňují nastavit)

Podívejte se také
Univerzální Skládací Námořní Kotva Kánoe Pádlo Desky Čluny Lodní Kotva lodní Hák Lodičky Příslušenství pro Loď Kajaky
1 024.97 Kč 533.03 Kč

(popis: materiál: vysoce kvalitní uhlíkové oceli materiál, žárově pozinkovaná povrchová úprava, odolný proti opotřebení, odolné a trvanlivé. design: s 4 motolice, dokonale zabezpečuje v hlíně, písku, štěrku a kameny vytvořit)

Podívejte se také
1ks Vzduchový Ventil Adaptér Prachotěsný Odolný proti Opotřebení veslice Vzduchový Ventil Adaptér Nylon Kajak Nafukovací Pumpa Adaptér Pro SUP Prkno
214.22 Kč 107.00 Kč

(vzduchový ventil adaptér prachotěsný odolný proti opotřebení veslice vzduchový ventil adaptér nylon kajak nafukovací pumpa adaptér pro sup board popis: tento druh vzduchový ventil adaptér je vyroben ze slitiny a plastových materiálů, není)

Podívejte se také
Rafting, Čluny, Gumové Čluny, Surfy Lepidla Lepidlo SUP Opravy Lepidlo Repair, Lepidlo 12.8*3 cm Vysoce Elastické Gumy Měkké odolné proti Opotřebení
24.61 Kč 13.40 Kč

(vlastnosti: * zbrusu nový materiál, odolný. * vložit metoda: 1. čisté a suché díry a záplaty, které je třeba opravit na lodi. 2. naneste lepidlo rovnoměrně okolo otvoru a snížit patch, a nechte ho vychladnout po dobu)

Podívejte se také
2ks Nastavitelný Bimini Top Popruhy Oka Popruhy s oky Háček Lodi Markýzy, Hardware, 28" 60" Markýza Popruhů pro Jachty
102.39 Kč 54.27 Kč

(popis: 【nastavitelný】: nastavitelný bimini top popruhy s délkou od 28 do 60 .šité smyčky pro zajištění trubice s, velikost je 4,7 (12 cm), karabiny pro připojení s okem popruhy. 【balení obsahuje】: obdržíte 2ks nastavitelný)

Podívejte se také