Cena 38.67 Kč 82.39 Kč

Plný popis

Vlastnosti:

OOTDTY

Vysoce kvalitní: Tohle je odolné proti korozi, potápění háček vyrobený z vysoce kvalitní nerezové oceli, které je odolné proti korozi, odolné proti opotřebení a trvanlivé.Spolehlivé použití.

Snadné použití: Při setkání spodní proudy při potápění, můžete vložit háček do k zajištění své tělo.

Tento hák je určen pro scuba-potápěči a šnorchly všech úrovních, a je velmi vhodný pro každého, kdo chce prozkoumat podmořský svět snadno a pohodlně.

Ať už jste explorings korálové útesy nebo hledání potopené tento háček je ideální nástroj, aby vám pomůže orientovat-hluboko v oceánu.

S jeho módní design a spolehlivé výkony, to Scubas potápění jediný háček se určitě stane důležitou součástí vašeho vybavení pod vodou.

Specifikace:

Materiál: Nerezová Ocel

Velikost: Jak je Znázorněno na Obrázku

Balíček Zahrnuje:

1x Nerezové Oceli Háček

Poznámka:

Prosím, dovolte 1-2cm chyby vzhledem k ruční měření, ujistěte se, že vám nevadí, že předtím, než jste rozkaz.Vzhledem k rozdílu mezi různými monitory, obraz nemusí odrážet skutečnou barvu položky.

Specifikace

  • Původ: Pevninské Číně
  • Číslo Modelu: E9LE7AK102809

Komentáře

Přidat recenzi

Související produkty

2 Ks koupací Čepice Dámské Vintage Plavky Plavci Swimcap Aldult Nylon Dámské
417.02 Kč 208.51 Kč

(popis jsou si stále starosti o tom, jak se chránit vaše vlasy od získání mokrý během plavání?naše plavání cap je nejlepší volbou pro vás.prémiový materiál, lehké a opakovaně použitelné pro opakované použití. 3d květinový design,)

Podívejte se také
Nový Volný čas Pánské Plavky Plavat Šortky Plavky Beach Board Šortky, Plavání Kalhoty, Plavky Pánské Běžecké Sportovní šortky Surffing
156.88 Kč 125.46 Kč

(nový volný čas pánské plavky plavat šortky plavky beach board šortky, plavání kalhoty, plavky pánské běžecké sportovní šortky surffing popis: 1.rychleschnoucí,prodyšné,měkké a lehké.super měkká rychleschnoucí technická)

Podívejte se také
Surf Skladování Oky Tašku, kajaky Stand Up Pádlo Desky Ok Deck Taška Sup Paddleboard Tašky Skladování Organizátor s 4 přísavkami
414.16 Kč 306.50 Kč

(surf skladování oky tašku, kajaky stand up pádlo desky ok deck taška sup paddleboard tašky skladování organizátor s 4 přísavkami *odolné proti opotřebení oxford tkanina s voděodolnou povrchovou úpravou. *síťovina zvyšuje ventilaci)

Podívejte se také
Velké Velikosti Aqua Boty Muži Ženy Brodění Vodou Lehký Pláži Proti Proudu Naboso Protiskluzové Boty Žena Fitness Sportovní Jógy Tenisky
470.41 Kč 366.92 Kč

(velké velikosti aqua boty muži ženy brodění vodou lehký pláži proti proudu naboso boty žena venkovní sportovní protiskluzové jóga tenisky aqua boty 4 barvy * 100% zbrusu nové bez krabice * barva: oranžová, turistika & aqua)

Podívejte se také
583F Potápění vysokotlaké Hadice Opletené Hadice Pro Potápění Tlak
758.23 Kč 477.66 Kč

(vlastnosti: ootdty univerzální potápění regulátor vypouštěcí ventil vysokotlaké hadice. montáž pro instalaci do vysokotlakých potápění regulátor mezinárodní standardní bcds. pracovní tlak: ne 350bar. odolné)

Podívejte se také
Země Surf Taška Cestovní Batoh, Batoh Unisex Paddleboard Batoh pro Surfování, Kajak Longboard moc malý výkon Prkno Lodičky
253.77 Kč 134.46 Kč

(popis: 【premium materiál】: země surf taška je vyrobena z kvalitního nylonového materiálu, vodotěsný, lehký, což je trvanlivé a odolné proti opotřebení. 【vlastnosti】: pádlo desky batoh je pro surf s nastavitelným popruhem)

Podívejte se také
Kajak Pádlo Lano Anti-ztracené Vinuté Pružiny Vodítko Prkno Noha Nohu Kotník Lano Surfování Příslušenství, Modrá
260.58 Kč 156.44 Kč

(popis: tohle prkno kotník obojek je navržen tak, aby opravit své pádlo, takže to nebude snadno ztratit. můžete použít surfování kotník obojek svázat nohu při surfování, takže se nemusíte snadno ztratit své prkno. prkno)

Podívejte se také
12V/48V 1500W Elektrický Přívěsný Motor Vrtule Rybářský Nafukovací Člun Motorové Tahu Motoru Přenosný Lodi Vnější Motor, Vrtule
9 993.03 Kč 4 996.52 Kč

(parametry výrobku název produktu: elektrický pohon motor typ: importovány střídavý motor s všechny měděné cívky. jmenovité napětí: 12-48v jmenovitý výkon: 500-1000w, 1000-2000w volnoběžné otáčky: 2800-5700)

Podívejte se také
Kapesní Roh Ruční Čerpadlo Vzduchu Roh Roztleskávačky, Fotbalový Míč Sportovní Fanoušci Roh Opakovaně Trubka S Čerpadlem Pro Kempování, Vodáctví
559.83 Kč 279.92 Kč

(vlastnosti: 1. používané v námořní bezpečnosti, požární alarmy, kempování, průmyslové bezpečnosti, a sportovních akcí. 2. poskytuje hlasitý úder, vyšplhala se na zhruba 100 decibelů. 3. zpracovány čerpání, pomocí)

Podívejte se také
2ks 8 Otvorů Nafukovací Člun Vzduchu Kryt Ventilu Nafukovací Vzduchový Ventil Cap Člun Kajak Příslušenství
135.12 Kč 62.18 Kč

(2ks 8 otvorů nafukovací člun vzduchu kryt ventilu nafukovací vzduchový ventil cap člun kajak příslušenství silné těsnění, anti-únik, umožňují použít tento vzduchový ventil kryt snadněji. odolné a profesionální, vhodný)

Podívejte se také
10.75 Palce Surf Fin Box Desky Dlouhé Prkno Wakeboard Centrum Fin Box, Surfování,Příslušenství, Černá
325.18 Kč 211.36 Kč

(kvalitní materiály, takže může nést tlak vody a uv záření.super a trvanlivé.snadno se přenáší.skvělý doplněk pro surf sport.hrát v důležitou roli při surfování sport.velikost: 27 cm materiál: haicui materiál barva: černá obsah balení: 1)

Podívejte se také
Dospělý Potápěčské Masky Silikonové Potápěčské Brýle Plavecké Vybavení Podvodní Potápěčské Brýle Maska Plavání Nástroje
855.13 Kč 418.99 Kč

(vlastnosti: ootdty fyzické tvrzené sklo objektivu, vysoká propustnost světla, odolnost proti poškrábání, odolnost proti nárazu, bezpečnosti proti výbuchu. použití tekuté silikonové, 3d design, fit obličeje, vhodné pro různé)

Podívejte se také
Surfy Lepidlo SUP Opravy Lepidlo Repair, Lepidlo 12.8*3cm protiskluzové Textura Vysoce Elastické Gumy Měkké odolné proti Opotřebení
25.93 Kč 14.06 Kč

(vlastnosti: * zbrusu nový materiál, odolný. * vložit metoda: 1. čisté a suché díry a záplaty, které je třeba opravit na lodi. 2. naneste lepidlo rovnoměrně okolo otvoru a snížit patch, a nechte ho vychladnout po dobu)

Podívejte se také
Ponořit Trubice Šnorchl Potápění Šnorchl Náustek Regulátor Příslušenství
29.44 Kč

(ponořit trubice šnorchl potápění šnorchl náustek regulátor příslušenství vlastnosti: 1. vyrobeny z kvalitní pvc materiál, měkký, non-toxické, pevné a trvanlivé. 2. ergonomický design, pohodlné a snadné sousto. 3.)

Podívejte se také
Sedadlo Loď Polštář Dragon Pad Pádlo Stroj Sedlové Polštáře Kajaku Veslování Plovací Sedadla Dárky Vodácké Základně Mount Skluzu
257.72 Kč 128.75 Kč

(popis tento sedák pro univerzální čtyři sezóny šlapadlo je velmi pohodlné a praktické.stylový a spolehlivý, krásná a prodyšná.není snadné deformované nebo poškozené, můžete si také dát to jako dárek pro přátele nebo rodinu, kteří)

Podívejte se také
Nové 4L Specializované Potápění Nádrže Potápění Láhev Kyslíková Láhev Šnorchlovací Vybavení, Potápění dýchací přístroj
8 889.63 Kč 7 111.70 Kč

(nové 4l specializované potápění nádrže potápění láhev kyslíková láhev šnorchlovací vybavení, potápění dýchací přístroj specifikace: název: potápění kyslíku válec sada materiál: letecký hliník barva: žlutá, černá, zelená)

Podívejte se také
Prkna Paluby Trakce Rady Eva Anti-Skid Pad Lepicí Anti-Skid Deck Podložka na Palubě Lodi,Kajaku,Surfu,Vertikální Paddle Boa
97.33 Kč

(žádné další uklouznutí:naše trakční polštářky poskytují maximální non-slip grip pro váš člun nebo loď, zatímco vedení přebytečné vody.snadno přizpůsobit,pásy a vložit:naše trakční podložky jsou velmi snadno přizpůsobit a nainstalovat.jednoduše)

Podívejte se také
Vosk Na Surf Hřeben S Fin Key Čištění Odstraňovač Skimboardu Surfování Příslušenství Pro Vodní Sporty, Surfování, Surfovací Prkno
81.07 Kč 45.48 Kč

(1.údržba nebo odstranění vosku z surfy snadno a rychle. 2.to má zubaté nebo zubaté okraje, rovné a relativně ostré hrany s fin klíčem na konci. 3.jagged edge se používá k vytvoření texturou drážky pro zvýšení přilnavost vosku. 4.rovný)

Podívejte se také
Mini Podlahy hustilka Adaptér Kole Vyvíječe plynu Hliníkové Slitiny Mini Velikost Pneumatiky Trubice Čerpadla CO2 bombička
87.89 Kč

(vlastnosti: 1. vysoce pevnostní slitiny hliníku je proti pádu a opotřebení-odolný a lehčí v hmotnosti. 2. mini tělo, snadno se drží v jedné ruce, malá velikost, snadno se přenáší při cestování. 3. lehká hlaveň váží)

Podívejte se také
4 Ks Gumové Univerzální Kajak Kánoe Pádlo Odkapávací Kroužky Pro Instalaci Pádlo Hřídele 30mm Průměr Venkovní Raft, Kanoe, Kajak
34.28 Kč 24.61 Kč

(vlastnosti: 1. přijetí kvalitní gumový materiál, kajak pádlo odkapávací kroužek je odolný, pevný a dost silný. 2. snadná instalace na levoboku a pravoboku pádla. 3. ideální odkapávací kroužky udržet přebytečnou vodu stékající)

Podívejte se také
Kajak PVC Nafukovací Outrigger Float s Sidekick Ruce Tyč, Kajak, Loď Rybaření Stojící Float Stabilizační Systém Kit
3 420.51 Kč 2 052.35 Kč

(tento kajak outrigger kit je schopen zajistit stabilitu a bezpečnost pro profesionální nebo začátečník. vlastnosti: poskytuje zvýšenou stabilitu pro váš kajak a máte pocit bezpečí. snadno se nafouknout a vyfouknout během)

Podívejte se také
Pánské neoprénový oblek Profesionální Plastové Praktické Mužské Mokré Obleky pro Potápění
707.26 Kč 424.27 Kč

(popis: prémiový materiál: tento neoprénový oblek je rychleschnoucí, měkký, voděodolný a prodyšný materiál s vynikající materiál. univerzální: tento neopren je vhodný pro čtyř ročních období, plavání, potápění, běh,)

Podívejte se také