Cena 906.32 Kč 1 812.42 Kč

Plný popis

Specifikace

  • Původ: Pevninské Číně
  • Značka: ShineTrip

Komentáře

Přidat recenzi

Související produkty

Baldachýn Stan, Slunečník Silné, S Plachtou Camping Odolné Tkaniny Venkovní Markýzy Opotřebení Houževnatost Okna
1 522.84 Kč 685.29 Kč

(odolné proti opotřebení kempování stanu s oknem kempování stanu hadříkem silné houževnatost kempování slunečník venkovní markýza baldachýn plachtu specifikace: tento stan skříň je vyrobena z vodotěsné a odolné proti opotřebení)

Podívejte se také
USB Dobíjecí Camping Lampa Aku Plynulé Stmívání Venkovní Retro Stan Světlo Domácí Prostředí Lucerna s Rukojetí
468.87 Kč 272.01 Kč

(usb dobíjecí camping lampa aku plynulé stmívání venkovní retro stan světlo domácí prostředí lucerna s rukojetí design této svítilny je velmi speciální, s klasický vzhled nejen, stále mají moderní pohodlí, pěkný doplněk pro noční)

Podívejte se také
Přenosné Mini Ohřívač Venkovní Udržovat V Teple Nástroj Camping Větruodolný Nerezové Oceli Plynem Butan Ohřívač Tábor Topení Camping Příslušenství
876.22 Kč 438.11 Kč

(body: 1.odolný a vydrží: vyrobeno z robustní nerezové oceli a pp materiálů, tento přenosný camping ohřívač je tepelně odolný a může vydržet drsné venkovní podmínky.to bude trvat roky bez koroze nebo lámání. 2.univerzální)

Podívejte se také
Silný Vítr Štít, Deflektor Sklopná Přední Sklo Stráž Venkovní Kempování, Grilování, Piknik Sporák Hořák Pece Ochranu
303.86 Kč 212.68 Kč

(vlastnosti: 1. použitelné pro: tento vítr deflektor je použitelná pro piknik, kempování. 2. šroub design vítr deflektor: vložte západky do půdy ke stabilizaci vítr štít proti náhodnému kolize nebo vítr. 3. zlidštění)

Podívejte se také
UV Protection Šátek Ice Hedvábí Kryt Obličeje Krku Trubky Quick-sušení Venkovní Rybaření Cyklistika Tvář Hlavy Zábal Kryt Prodyšný Šátek
26.59 Kč 11.64 Kč

(materiál: ice hedvábí balení obsahuje: 1ks masky funkce prodyšný,vlhkost odvádějící,rychleschnoucí a elastické. materiál je ice hedvábné tkaniny,měkké,ne slábnout a velmi nízká hmotnost. pečlivě navržené)

Podívejte se také
Rychleschnoucí Opalovací Krém Full-Face Maska Na Koni Čelenka Kamufláž Taktické Balaclava Hat Pot-Absorbující Ice Hedvábí Maska Venkovní
134.68 Kč 87.45 Kč

(kamufláž venkovní cyklistika lov hood ochrany balaclava head kryt obličeje specifikace: měkké a pohodlné, prodyšné a absorbující pot. vhodnější pro outdoorové aktivity, snadno neviditelný v přírodě. maskovací)

Podívejte se také
Přenosné Mini Kapesní Monokulární Dalekohled Noc, Vysoké Zvětšení Zvětšení Teleskopu
222.35 Kč 162.37 Kč

(vlastnosti: ootdty se zvětšením 1000 krát, to může sledovat cíle objektů na delší vzdálenosti a poskytují jasný obraz podrobnosti. přijetí roh design umožňuje pozorování více pohodlné a komfortní, snižuje únavu ruky. kompaktní)

Podívejte se také
Stanu Kolíky 8 KS 18cm Stan Háčky Rez Zdarma Stan Pozemní Kolíky
282.55 Kč 90.52 Kč

([ vynikající materiál ]: 8 ks stanu kolíky jsou vyrobeny z hliníkové slitiny s vrstvou zinku, aby se zabránilo jejich korozi.jsou silné a dlouhotrvající. [ robustní a odolnost v ohybu ]: ostré špičaté tip pomáhá, aby snadno tlačit do tvrdé zemi)

Podívejte se také
4X Venkovní Houpací síť Strom Popruhy Tree Tie Lano Vysoké Zatížení-Ložiska Nylonový Popruh Horolezectví Plochý Řemen Kryt Bílý
715.17 Kč 364.73 Kč

(4x venkovní houpací síť strom popruhy tree tie lano vysoké zatížení-ložiska nylonový popruh horolezectví plochý řemen kryt bílý 1. tento popruh je vyroben z vysoce kvalitní 1000d nylon stuha přes vynikající zpracování.nylonový materiál)

Podívejte se také
Magnetické Háky Heavy Duty Univerzální Magnetický Závěs pro Venkovní Baldachýn
117.11 Kč 65.69 Kč

(popis: 【materiál】stanu, upevňovací hák je vyroben z vysoce kvalitní hliníkové slitiny, robustní, odolné a má dlouhou životnost. 【háček design】venkovní silné magnetické hák je vhodný pro zavěšení různých předmětů,)

Podívejte se také
Cestovní Kovové Hrnek 160ml Zpracovány Čaj, Poháry, Hrnky Pro Kempování, Domácnost Jídelní Produktů, Čajové Šálky Na Ubytovně Bar Kempování, Piknik
585.32 Kč 216.64 Kč

(přinést dotek elegance do vašeho kempování dobrodružství s náš kemp hrnek s rukojetí, vyrobeno s unikátní drahokam pokovování proces, který odolává korozi a opotřebení.vylepšený design umožňuje pro více důkladné čištění, zajištění)

Podívejte se také
10 Vysoká pevnost a Odolnost proti Korozi Balení Stanu Háčky Camping Caravan Markýza Stan odolný proti Větru Lano Klip Stan Klip Větruodolný
10.33 Kč 7.03 Kč

(funkce: zbrusu nový a vysoce kvalitní. - vyrobeno z vysoce kvalitního materiálu, odolné a opakovaně použitelné. - vysoká pevnost a odolnost proti korozi. - chraňte svůj stan před větrem a udržet ji v bezpečí. -)

Podívejte se také
Naturehike BLACKDOG Venkovní Táboření Kabelka Přenosné Cestování, Oblečení, Spací Pytel Skladování Balení Ultralehká Zavazadla, Sportovní Tašky
939.94 Kč 441.84 Kč

(popis produktu výrobce: blackdog model no.: cbd2300011 název: velká kapacita úložného sáčku materiál: 900d oxford tkanina kapacita: 30l velikost: 35*48*18 cm skladování velikost: 37*50*2 cm hmotnost:)

Podívejte se také
Grilování Vaření Špachtle, Kempování Špachtle Skládací Gril Gril Lopata Smažení Z Nerezové Oceli, Vaření, Nádobí Venku
203.67 Kč 105.90 Kč

(vlastnosti: ootdty tato špachtle je skládací a snadno skladovat, snadno se přenáší a nezabírá místo. jeho vyrobena z nerezové oceli, to není snadné rez, opotřebení-odolné a odolné proti korozi. funkce se skládací)

Podívejte se také
QHYCCD CFW 1,25 palcový Adaptér Připojení důvod, PROČ Planetární Kamery (mono) a QHYCFW3S
638.27 Kč 510.62 Kč

(tento adaptér je určen pro připojení důvod, proč planetární kamery (mono) a qhycfw3s (sr nebo us verze), tak, že můžete použít mono planetární kamera s 1,25 palcový nebo 31mm filtry.)

Podívejte se také
Sporák Čelního Skla 4 Panely Uhlíkové Oceli Skládací Obrazovky Vítr Camping Wind Blocker Venkovní Skládací Sporák Sklo Pro Kempování
1 546.35 Kč 1 082.53 Kč

(udržet vaše kamna hoří díky větru a chladu s naší přenosné skládací sporák čelního skla.naše tri-fold design je ideální pro široké použití, zatímco odolné proti větru stavět zajišťuje stabilitu a zabraňuje tepelným ztrátám.zůstat)

Podívejte se také
8XL Muži Ženy Venkovní Zimní Termální Bunda, Multi-Barevný S Podšívkou Nepromokavé Anti-Znečištění Kabáty Horolezectví Lyžování Větrovka
11 963.43 Kč 1 196.34 Kč

(8xl muži ženy venkovní zimní termální bunda, multi-barevný s podšívkou nepromokavé anti-znečištění kabáty horolezectví lyžování větrovka)

Podívejte se také
Muži Vyhřívaná Bunda Dlouhé Rukávy S Kapucí Bunda Zimní Teplé Topení Kabát Oblečení Nepromokavé Větruvzdorné Tepelné Cyklistika Bunda
2 017.19 Kč 1 210.40 Kč

(tato vyhřívaná bunda je vyrobena z vodu odpuzující polyester a měkký fleece podšívka, aby vás teplé a pohodlné.tři topné zóny, tato bunda může se ohřívá rychle, při připojení do usb portu power bank.3 topné úrovně lze snadno upravit pouhým)

Podívejte se také
OKONKWO Originální Džínové Železničních Zaměstnanců Kalhoty AMEKAJI Multi Pocket Pruhované Pracovní Kalhoty Venkovní Pěší pěší Turistika Lezení Kalhoty
1 771.99 Kč 1 116.37 Kč

(okonkwo originální džínové železničních zaměstnanců kalhoty amekaji multi kapesní pruhované pracovní kalhoty venkovní pěší pěší turistika lezení kalhoty materiál: raw denim džínové pruhované hardware: smíšené)

Podívejte se také
2ks Ležérní Obuv Clog Sandály Croc Jeskyně Střevíček Ocas Dekorace Boty Spony Klip Boty Klipy Dekorace Kouzlo Spony
57.35 Kč 39.55 Kč

(neobsahuje boty. produkt: boty dekorace, boty řetězec materiál: boty dekorace (pvc), boty řetězec (kov na obou koncích, akryl uprostřed) velikost:jako obrázek platí pro: hole sandály balení: balení: 2ks boty klipy dekorace teplé)

Podívejte se také
Batoh Rybářský 50L 30L Camo Vojenský Taktický Batoh Muži Molle 3P Armáda Útok Taška Pěší Turistika Vodotěsné Kempování, Lov
1 561.07 Kč 702.43 Kč

(50l 30l camo vojenský taktický batoh muži molle 3p armáda útok taška pěší turistika vodotěsné camping lovecký batoh rybářské tašky vezměte prosím na vědomí: dva modely jsou k dispozici kapacita: 30l nebo 50l 50l materiál:)

Podívejte se také
10pcs Bezpečnostní Nouzové Přežití Traumatu Nálepka Chest Seal Lékařské Hrudi Pečeť s Odvodem První Pomoci Oprava Venkovní Přežití Nástroj Bezpečnost
34.93 Kč 21.31 Kč

(10pcs bezpečnostní nouzové přežití traumatu nálepka chest seal lékařské hrudi pečeť s odvodem první pomoci oprava venkovní přežití nástroj bezpečnost funkce: velké uvolnění tag, který je snadno použitelné a odstranit efektivní)

Podívejte se také
Camping Boty Skladování Organizátor Skladování s 9 Policemi Oblečení Kontejner pro Cestovní Příslušenství
579.39 Kč 312.87 Kč

(popis: z oxford tkaniny, odolné pro dlouhou dobu trvající. pojďte s 9 policemi, vhodné pro přepravu a skladování. přenosné a skládací, snadno ovladatelný. můžete se skladování mnoho položek, šetří prostor, podle)

Podívejte se také
Teleskopický Klíč, Prsten, Zahuštěný 60cm Potažené Nerezové Oceli Drát, Lana, Samonavíjecí Řetízek na Klíče Venkovní Camping EDC Nástroje
157.75 Kč 129.41 Kč

(1. tento produkt je vyroben z kovu, s průměrem 4,9 cm, s teleskopickou ocelový drát a galvanické ošetření na povrchu; 2, tento produkt je vhodný pro mnoho příležitostí, jako jsou: reklama, propagace, dary, atd.; 3. balení: pp sáček 4.)

Podívejte se také