Cena 11.64 Kč 26.59 Kč

Plný popis

Materiál: ice hedvábí

Balení obsahuje: 1ks Masky

Funkce

Prodyšný,vlhkost odvádějící,rychleschnoucí a elastické.

Materiál je ice hedvábné tkaniny,měkké,ne slábnout a velmi nízká hmotnost.

Pečlivě navržené tkaniny chrání kůži před větrem a UV zářením.

Je to super soft, že ideální pro mnohé příležitosti, caming, vnitřní a venkovní aktivity, rybaření, pěší turistika, cyklistika, jízda na koni, jízda na kole, horolezectví, lov, běh, motor cyklistika, vodáctví, bruslení, lyžování, surfování.

Velikost: jedna velikost 45x25cm±2cm

Existuje mnoho barev pro vás vybrat, aby vyhovoval vašim každodenním odpovídající potřebám.

Specifikace

  • Materiál: Polyester
  • Vzor Typu: Tisk
  • Původ: Pevninské Číně

Komentáře

Přidat recenzi

Související produkty

500ML Inteligentní Zobrazení Teploty Termosky Termoska Izolované Šálek 304 z Nerezové Oceli, LED Dotykový Displej Zobrazení Teploty
404.05 Kč 290.90 Kč

(body: 1、vodotěsné led displej vodotěsné led displej, který může být zcela ponořen ve vodě.vím, teplota vody dotykem na obrazovku led.nemusíte jít přes vaše ústa na zkušební teplotu a nedošlo k popálení.dobré utěsnění, není třeba)

Podívejte se také
4x Kemp Hrnek na Kávu Sklenice z Nerezové Oceli Poháry pro Domácí Turistika Piknik
289.36 Kč 159.07 Kč

(popis: 【vysoce kvalitní】venkovní vodní šálek je vyroben z vysoce kvalitní nerezové oceli, materiálu, který je odolný, robustní a opakovaně použitelný. 【multifunkční】pohár z nerezové oceli mohou být použity pro držení)

Podívejte se také
Stanu Kolíky 8 KS 18cm Stan Háčky Rez Zdarma Stan Pozemní Kolíky
282.55 Kč 90.52 Kč

([ vynikající materiál ]: 8 ks stanu kolíky jsou vyrobeny z hliníkové slitiny s vrstvou zinku, aby se zabránilo jejich korozi.jsou silné a dlouhotrvající. [ robustní a odolnost v ohybu ]: ostré špičaté tip pomáhá, aby snadno tlačit do tvrdé zemi)

Podívejte se také
Kuchyňské Náčiní Sada Kuchyňského Nádobí Vidlice Zařízení, Přenosné Piknik Nádobí Taška Camping Příslušenství pro Venkovní Stan Táborníci
1 472.08 Kč 721.32 Kč

(modname=ckeditor kuchyňské náčiní sada kuchyňského nádobí vidlice zařízení, přenosné piknik nádobí taška camping příslušenství pro venkovní stan táborníci)

Podívejte se také
3 Vytočit Zavazadla Cestovní Místné Číslo Kódu Zámek Kombinace Visacího Zámku Safe Lock Pro Posilovny Digitální Locker Kufr, Zásuvka Zámek Hardware
14.06 Kč 9.45 Kč

(popis: udržet vaše věci bezpečné, spolehlivé slitiny zinku zavazadla kombinační zámek.tento všestranný zámek je navržen tak, aby poskytují zvýšenou bezpečnost pro vaše posilovny skříňky, zásuvky, kufry a tašky.vyrobeno z odolné zinkové)

Podívejte se také
500ml Venkovní Titan Šálek Dvojité Stěny Kempování Pivní Pohár 500ml Kelímek s Ret Camping Vybavení Domácí Kanceláře Láhev
1 673.34 Kč 669.25 Kč

(tento dvouplášťový titan šálek kávy zajišťuje, že vaše nápoje zůstat horký po delší dobu, takže je ideální pro cestování, camping, použití v kanceláři, nebo pěší výlety. vlastnosti: tento lehký, ale robustní titanové)

Podívejte se také
Prst Prsten Z Taktických Switchback Baterky Držák Kompatibilní Kapesní Klip
62.84 Kč 37.79 Kč

(přidává robustní molle/pals kompatibilní kapesní klip pro přirozený obouruční střelba grip bezpečně připojí mezi kompatibilní svítilna je tailcap a tělo velikost: 7.3*7.3 cm(2.87*2.87 palce) vnitřní průměr:)

Podívejte se také
A měsíc Filtr 1.25 inch Pro Astromomic Dalekohled Okulár Oční Skla Skyglow Filtr J12 dropshipping
205.43 Kč 143.69 Kč

(1,25 palcový měsíc a skyglow filtr 1.25 inch sklo pro astronomický dalekohled okuláry na astro fotografie popis: *. 1,25 palcový měsíc a skyglow filtr je navržen tak, aby zlepšit viditelnost deep sky objekty tím, že blokuje ven na rtuťových,)

Podívejte se také
15L cyklistika taška, ležérní malý batoh venkovní cestovní taktické pěší turistika a horolezectví sportovní vodní vak batoh
407.35 Kč 297.49 Kč

(design: multifunkční batoh barva: khaki, zelená, černá, kamufláž, barva acu materiál: 900d oxford nepromokavý materiál kapacita: 15l použití: camping, turistika, lov, rybolov, turistika, horolezectví, cyklistika balíček)

Podívejte se také
Velká Kapacita Oběd Piknik Batoh Teplé Izolované Pytel Nepropustné Tepelně Venkovní Piknik Taška Piknik Potravin, Nápojů Úložný Vak
605.31 Kč 417.68 Kč

(velká kapacita oběd piknik batoh teplé izolované pytel nepropustné tepelně venkovní piknik taška piknik potravin, nápojů úložný vak objednávky připomenutí: 1. prosím, zanechte nám zprávu při objednání, a připomínají nám,)

Podívejte se také
Muži Vyhřívaná Bunda Dlouhé Rukávy S Kapucí Bunda Zimní Teplé Topení Kabát Oblečení Nepromokavé Větruvzdorné Tepelné Cyklistika Bunda
2 017.19 Kč 1 210.40 Kč

(tato vyhřívaná bunda je vyrobena z vodu odpuzující polyester a měkký fleece podšívka, aby vás teplé a pohodlné.tři topné zóny, tato bunda může se ohřívá rychle, při připojení do usb portu power bank.3 topné úrovně lze snadno upravit pouhým)

Podívejte se také
Kamufláž Celý Obličej Šátek, Lyžařské Cyklistika Plné Tváře Kryt Krku Hlavu Taktické Cap Helmu Super Letní Prodyšný Opalovací Krém Maska
338.36 Kč 101.51 Kč

(dropshipping: ano vysoce kvalitní,nízká cena podporujeme dropshipping a velkoobchod. vítejte, kontaktujte nás. produkty v detailu 1. název: kukla taktické flying tiger klobouk hlavní maskování hlavy, sada ochrany)

Podívejte se také
Hydratace močového Měchýře Náhradní Náustek pro Vodní Nádrž Náhradní Náustek Zahnutý a Rovný Ventily
28.56 Kč 21.31 Kč

(vlastnosti: ootdty univerzální ventily.tyto ventily náhradní náustky vhodný pro většinu značek hydrataci měchýře, venkovní vodní nádrž, atd. jednodílné určen.one-kus konstrukce a dobré utěsnění, tam bude žádný)

Podívejte se také
1/2KS Stan Vítr Lano Rychlé Uzel Spony 3 díry Venkovní Hliníkové Slitiny pěší Turistika Dotahovací Hák Vítr Lano Spony
89.42 Kč 44.60 Kč

(1/2ks stan vítr lano rychlé uzel spony 3 díry venkovní hliníkové slitiny pěší turistika dotahovací hák vítr lano spony popis: 100% zbrusu nový a vysoce kvalitní! vázat nějaké objekty s lanem snadno vhodné balení)

Podívejte se také
40Pcs 10Cm petrolejku Světla, Pláště Ok Gázy Plášť Pro Plynové Svítilny Venkovní Plynový Plášť Lampy Plášť Kryt Nástroje
270.91 Kč

(typ položky: stínítka styl: moderní hmotnost: 60g / set číslo modelu: motýlí plášť vlastnosti: odolné, lehké, na dlouhou dobu, vysoký jas název: motýlí plášť použití: snadné provozní rysy:)

Podívejte se také
10pcs Bezpečnostní Nouzové Přežití Traumatu Nálepka Chest Seal Lékařské Hrudi Pečeť s Odvodem První Pomoci Oprava Venkovní Přežití Nástroj Bezpečnost
34.93 Kč 21.31 Kč

(10pcs bezpečnostní nouzové přežití traumatu nálepka chest seal lékařské hrudi pečeť s odvodem první pomoci oprava venkovní přežití nástroj bezpečnost funkce: velké uvolnění tag, který je snadno použitelné a odstranit efektivní)

Podívejte se také
Dřevo Stojan, Stůl Složený Lehký Log Rack Log Dřevo Držák pro Krb
1 407.93 Kč 732.09 Kč

(popis: 【vysoce kvalitní】dříví log stojan je vyroben z prémiové železo materiál, robustní, odolný, těžký, lehký a dlouhá využití času. 【skládací design】těžká dřeva skladování log rack je složen, snadná montáž,)

Podívejte se také
Camping Boty Skladování Organizátor Skladování s 9 Policemi Oblečení Kontejner pro Cestovní Příslušenství
579.39 Kč 312.87 Kč

(popis: z oxford tkaniny, odolné pro dlouhou dobu trvající. pojďte s 9 policemi, vhodné pro přepravu a skladování. přenosné a skládací, snadno ovladatelný. můžete se skladování mnoho položek, šetří prostor, podle)

Podívejte se také
2ks Nouzové Pilou Přežití z Nerezové Oceli Kabel Přežití Pól Tábornické vybavení Řetěz pro Kempování, pěší Turistika
151.38 Kč 75.58 Kč

(popis nouzové pilou přežití z nerezové oceli kabel přežití pól tábornické vybavení řetězec přežití nástrojů. funkce jako dárek pro své přátele nebo rodinu, kteří kempování nebo pěší turistiku, ukázat jim svou)

Podívejte se také
Potápění Nádrž Válec Fázi Láhev Výstroje Sidemount Popruh+Svorky a Sponky, Válce, Popruhy,Pro 6L Nádrž
703.52 Kč 605.09 Kč

(potápění fázi láhev boční montáž lanoví sada obsahuje vše, co potápěč musí správně nastavit sekundární lahví pro roky technické potápění.barva:černá materiál:pryž + nerezová ocel typ:6l nádrž obsah balení: 1 x potápění tank popruh)

Podívejte se také
Titanové Slitiny Patch pro Rick Nože Hinderer XM18 3.5 Radiální Vzor v Pořádku Ston
7 817.64 Kč 5 315.98 Kč

(popis produktu: poznámka:pouze na jedné straně patch ,kromě dalších! xm18 3.5 titanové slitiny patch tento patch je vhodný pouze pro originální xm18 3.5 , a žádné padělky, mohou být použity. vezměte prosím)

Podívejte se také
Skutečné Kroužky na Klíče Super Lehký 20 mm Titanové Slitiny Klíčenky Titanové Slitiny, 5 Barev, Auto Klíčenka Mužské Kreativity Dárek
36.69 Kč 23.07 Kč

(zbrusu nové s vysokou kvalitou titanový kroužek na klíče materiál:titanu tc4 top titan materiál, luxusní kvalita. barva:šedá, rose gold silver black 5 barev velikost:20mm množství:1ks tento produkt je)

Podívejte se také