Cena 290.90 Kč 404.05 Kč

Plný popis

Body:

1、Vodotěsné LED Displej Vodotěsné LED displej, který může být zcela ponořen ve vodě.Vím, teplota vody dotykem na obrazovku LED.Nemusíte jít přes vaše ústa na zkušební teplotu a nedošlo k popálení.Dobré utěsnění, není třeba se obávat úniku vody.

2、Teplé Vedení Čas: vakuum hrnek bude bránit přenosu tepla.Náš produkt může udržet teplo kapaliny nad 42°C po dobu 6 hodin, a udržet kapaliny teplota pod 10°C po dobu 5 hodin.Delší než jiné izolované láhve. (Po 24 hodinách při 100°C vody, teplota na asi 40°C).

3、Tvrdý a odolný proti Korozi: food-grade 304 z nerezové oceli, tvrdý, odolný proti korozi, bezpečné a zdravé.splnit vaše potřeby pití.Samozřejmě, 100% neobsahuje BPA. (Velikost: 6.5 cm x 6.5 cm x 23.2 cm).

4、LED Displej: Vestavěný inteligentní čip high-definition LED displej, to se automaticky vypne, když ne v použití, není třeba se starat o nepříjemné výměně baterie.

5、Nejlepší Vánoční Dárek: Pomocí pokročilé dvouvrstvé vakuové technologie, tento kalich je módní a bohaté.Ať už jste na cestách, doma, v kanceláři, nebo venku, je to ideální společník.Jednoduché a praktické, nejlepší Vánoční dárek pro přátele, rodinu, děti, syny a dcery.Poznámka: Není vhodné pro myčky nádobí.

1.Vodotěsné LED Displej Vodotěsné LED displej, který může být zcela ponořen ve vodě.Vím, teplota vody dotykem na obrazovku LED.Nemusíte jít přes vaše ústa na zkušební teplotu a nedošlo k popálení.Dobré utěsnění, není třeba se obávat úniku vody.

2.Teplé Vedení Čas: vakuum hrnek bude bránit přenosu tepla.Náš produkt může udržet teplo kapaliny nad 42°C po dobu 6 hodin, a udržet kapaliny teplota pod 10°C po dobu 5 hodin.Delší než jiné izolované láhve. (Po 24 hodinách při 100°C vody, teplota na asi 40°C).

3.Tvrdý a odolný proti Korozi: food-grade 304 z nerezové oceli, tvrdý, odolný proti korozi, bezpečné a zdravé.splnit vaše potřeby pití.Samozřejmě, 100% neobsahuje BPA. (Velikost: 6.5 cm x 6.5 cm x 23.2 cm).

4.LED Displej: Vestavěný inteligentní čip high-definition LED displej, to se automaticky vypne, když ne v použití, není třeba se starat o nepříjemné výměně baterie.

5.Nejlepší Vánoční Dárek: Pomocí pokročilé dvouvrstvé vakuové technologie, tento kalich je módní a bohaté.Ať už jste na cestách, doma, v kanceláři, nebo venku, je to ideální společník.Jednoduché a praktické, nejlepší Vánoční dárek pro přátele, rodinu, děti, syny a dcery.Poznámka: Není vhodné pro myčky nádobí.

Vlastnosti:

1. Ochrana životního prostředí, opakovaně použitelné a recyklovatelné po mnoho let, použití v každodenním životě.

2. Nejlepší dárek.

Specifikace:

Materiál: nerezová ocel

Kapacita: 500 ml

Teplo retenční kapacita: 5 hodin / 58°C, 10 hodin / 38°C

Zachovat klid dovednosti: 5 hodin / 10℃

Balení Seznam:

1 X Nerezové Oceli Vakuové Baňky

Specifikace

  • Původ: Pevninské Číně
  • Kapacita: 501ml-600ml

Komentáře

Přidat recenzi

Související produkty

Kuchyňské Nůžky Kleště na Salát Skládací Nerezové Oceli Potravin Kleště Dlouhé Chleba Svorka Pro BBQ Grilování Dort Steak Bufet
43.94 Kč 16.70 Kč

(popis: vyrobeny z vysoce kvalitní nerezové oceli 304, bezpečné a trvanlivé; ultra-long, skládací kovové klipy jsou super tepelně odolné, aby nedošlo k popálení; s ergonomickou nůžky-tvarovaný design rukojeti, je velmi příjemný)

Podívejte se také
Tábor Kamna na Dřevo BBQ Tábor Kamna na Dřevo Pro Kempování A Piknik Praktický Gril na Dřevo Hořák, Skládací Venkovní Kamna na Dřevo Stabilní Pro
1 177.67 Kč 824.37 Kč

(space-úspora kempování kamna?naše nerezové oceli tábor kamna na dřevo je ideální pro vás!nejsou zapotřebí žádné nástroje pro montáž, což je výhodné pro on-the-go camping výlety.to může být široce používán pro různé kempování scénáře.koupit)

Podívejte se také
Nouzové Hliníkové Fólie Přikrývky Skládací Izolační Přikrývky Přežití Deky Oboustranné Venkovní Pěší Turistika Rock
111.18 Kč 56.69 Kč

(popis hledáte profesionální, ale cenově dostupné venkovní nouzové deka?jste v hledání robustní, spolehlivý nástroj, který může dělat více úloh najednou?pokud ano, podívejte se žádná další!náš profesionální venkovní nouzové)

Podívejte se také
Ženy/Muži Ultralight TR90 Rám Brýle Sluneční Brýle s pouzdrem Snadné Přenášení Skládací sluneční Brýle
114.69 Kč 81.51 Kč

(typ: skládací sluneční brýle materiál čočky: polykarbonát objektiv funkce: uv ochrana, anti-reflexní materiál rámu: tr90 barva: černá-šedá, hnědá-žlutá, čaj-čaj, leopard-šedá, šedo-růžová polarizace,)

Podívejte se také
Lixada Větruodolný Piezo Zapalování Plynový Sporák Venkovní Vaření Plynový Hořák s Rozšířeným Potrubí pro Kempování, Piknik, GRILOVÁNÍ, Kempování Zařízení
936.86 Kč 524.68 Kč

(tento campingový vařič funkce skládací lotus ve tvaru větrné přepážky a piezo zapalování systém, je velmi vhodný pro venkovní vaření. vlastnosti: super silná ocelová konstrukce. lotus ve tvaru větru přepážka udržuje)

Podívejte se také
Magnetické Háky Heavy Duty Univerzální Magnetický Závěs pro Venkovní Baldachýn
117.11 Kč 65.69 Kč

(popis: 【materiál】stanu, upevňovací hák je vyroben z vysoce kvalitní hliníkové slitiny, robustní, odolné a má dlouhou životnost. 【háček design】venkovní silné magnetické hák je vhodný pro zavěšení různých předmětů,)

Podívejte se také
Cestovní Kovové Hrnek 160ml Zpracovány Čaj, Poháry, Hrnky Pro Kempování, Domácnost Jídelní Produktů, Čajové Šálky Na Ubytovně Bar Kempování, Piknik
585.32 Kč 216.64 Kč

(přinést dotek elegance do vašeho kempování dobrodružství s náš kemp hrnek s rukojetí, vyrobeno s unikátní drahokam pokovování proces, který odolává korozi a opotřebení.vylepšený design umožňuje pro více důkladné čištění, zajištění)

Podívejte se také
Old Smokey #22 Gril na dřevěné Uhlí dřevěné uhlí, sporák, gril na dřevěné uhlí kempování trouba, gril
2 014.34 Kč 1 450.33 Kč

(staré smokey #22 gril na dřevěné uhlí je vyroben z korozi-odolné, pohliníkované oceli.má chromované vaření mřížku a duální ventilační systém pro optimální regulaci tepla.tento univerzální gril kombinuje styl s jednoduchostí.vezměte ho)

Podívejte se také
500ml Venkovní Titan Šálek Dvojité Stěny Kempování Pivní Pohár 500ml Kelímek s Ret Camping Vybavení Domácí Kanceláře Láhev
1 673.34 Kč 669.25 Kč

(tento dvouplášťový titan šálek kávy zajišťuje, že vaše nápoje zůstat horký po delší dobu, takže je ideální pro cestování, camping, použití v kanceláři, nebo pěší výlety. vlastnosti: tento lehký, ale robustní titanové)

Podívejte se také
Taktické Double-layer Pouzdro na Telefon Lovecké Maskovací Molle Sáčky Vojenské Lov Molle Fanny Bag Pás Taška Venkovní Sportovní Taška
127.65 Kč 63.72 Kč

(popis produktu: venkovní běh sportovní mobilní waistpack barva: multi barvy styl: jedno rameno účel: venkovní cestování, horolezectví materiál: nylon tkanina kapacita: 36-55l velikost: 12 cm na)

Podívejte se také
Zimní Fleece Šály Vodotěsné Tepelné Zimní Oteplování Šátek Zimní Teplé Kříž Šátek Fleece Šátek Ženy S Kapsou Pro Rodinu
311.55 Kč 155.78 Kč

(zůstat v teple a módní s naší zimní cross šátky.vyrobeny z pohodlné a kůže přátelský tkáně, budete si celý den pohodlí a ochranu před chladem. specifikace: název produktu: zimní šála produktu velikost: (přibl.)90*12)

Podívejte se také
Ohniště Rukojeť Příslušenství Pohybující se Sporákem Odolné Nádobí Dodává pro Kamna na Kempu Cestovní Ohniště Gril
353.08 Kč 211.80 Kč

(popis: 【ohniště rukojeť příslušenství】: ohniště rukojeť usnadňuje přemisťování sporáku tak mnohem jednodušší.základní příslušenství. 【rukojeť】: sporák rukojeť umožňuje bez námahy pohybovat.jednoduchý dip,)

Podívejte se také
2ks Ležérní Obuv Clog Sandály Croc Jeskyně Střevíček Ocas Dekorace Boty Spony Klip Boty Klipy Dekorace Kouzlo Spony
57.35 Kč 39.55 Kč

(neobsahuje boty. produkt: boty dekorace, boty řetězec materiál: boty dekorace (pvc), boty řetězec (kov na obou koncích, akryl uprostřed) velikost:jako obrázek platí pro: hole sandály balení: balení: 2ks boty klipy dekorace teplé)

Podívejte se také
Sníh Měřidlo Dekorace Kovové 24cm Ruční Měřidlo Dárek Sněhu Zahrada Měřidlo Zahrada Skútr Snow Měřidlo Dešti Hromadu Zahrada Gnome Dům
318.37 Kč 190.93 Kč

(specifikace: název: sníh měřidlo a srážkoměr barva: černá vzory: sněhová vločka, elk materiál: pozinkované železo, plast abs rozměry: 24 palců popis: unikátní design:tento sníh měřicí)

Podívejte se také
Přenosný Gril Kryt Odolný Oxford Materiálu, Stahovací Uzávěr Pevně Pohodlné, Lehké, Snadno Se Čistí V Pračce
127.43 Kč 89.20 Kč

(vlastnosti: jednoduše opláchněte kryt s čistou vodou a můžete ji použít znovu.kryt nebude trvat mnoho místa ve složeném stavu.kryt grilu je lehké a pohodlné, snadné přenášení a použití. specifikace: jméno: gril kryt velikost(cca):)

Podívejte se také
5ks Venkovní Taktické Molle Karabina D pojistný Kroužek Plastový Klip Stiskací Typ Prsten Spona, Karabina Klíčenka Zip Sáčku Spony
76.24 Kč 57.13 Kč

(5ks venkovní taktické molle karabina d pojistný kroužek plastový klip stiskací typ prsten spona, karabina klíčenka zip sáčku spony funkce 1.vysoká pevnost, nízká hmotnost, plastová karabina. 2.lze připojit k jakémukoliv)

Podívejte se také
3ks/mnoho Slitiny Titanu Nůž Hluboko Nést Pocket Klipy Pro Originální Spyderco Šaman C229 Nože Zadní Svorky DIY, Aby Nahradit ment
558.95 Kč 475.02 Kč

(3ks/mnoho slitiny titanu nůž hluboko nést pocket klipy pro spyderco šaman c229 nože materiál: slitina titanu hodí se pro: originální spyderco šaman c229 nože balení obsahuje: 3ks pocket klipy)

Podívejte se také
Camping Boty Skladování Organizátor Skladování s 9 Policemi Oblečení Kontejner pro Cestovní Příslušenství
579.39 Kč 312.87 Kč

(popis: z oxford tkaniny, odolné pro dlouhou dobu trvající. pojďte s 9 policemi, vhodné pro přepravu a skladování. přenosné a skládací, snadno ovladatelný. můžete se skladování mnoho položek, šetří prostor, podle)

Podívejte se také
Kemp Hrnek Venkovní Hrnek Na Nádobí Velká Kapacita Camping Nádobí Nádobí Nádobí Venkovní Pěší Turistika Stolní Nádobí Pro Kempování
201.04 Kč 140.62 Kč

(tento kemp hrnek je ideální pro všechny outdoorové nadšence!je navržen tak, aby bylo snadné na sebe, zahřívá přímo, a snadno se čistí.pověsit na lano nebo strom a použít ji, aby se různé chutné pokrmy. specifikace: název: camping)

Podívejte se také
Ultralight Backpacking Stan 210D Oxford Tkanina Spodní Nepromokavý Stan Compact Single Osoby, Venkovní Kempování Stanu
1 280.93 Kč

(produkty zobrazení - > popis produktů --> popis: trvanlivé polyesterové vlákno, vnitřní prodyšné příze mesh otevření pro větrání 210d oxford tkanina dno pro vodotěsné. snadné nastavení s robustní hliníkový)

Podívejte se také
435 GPH Nízké Vody Automatické Vypnutí Fontány Čerpadlo
1 146.03 Kč 939.72 Kč

(435 gph nízké vody automatické vypnutí fontány čerpadlo je ideální pro použití ve velkých fontán až 5 stop na výšku, etl-uvedené čerpadlo nikdy nevyschne s jeho patentovaný nízké vody automatické vypnutí-off funkce.čerpadlo je automatické)

Podívejte se také
Kamna Prsten Vysokou Stabilitu Tepelně-Odolné, Lehké Nerezové Oceli Plynový Sporák Úspory Energie Kruh pro Venkovní
157.97 Kč 105.90 Kč

(kamna prsten vysokou stabilitu tepelně odolné kamna cube ring lehká z nerezové oceli plynový sporák úspory energie kruh pro venkovní popis: co tento produkt může nabídnout je, že to pomůže vám ušetřit spoustu energie plynu v důsledku)

Podívejte se také
Vložky do bot pro Boty Podešev, tlumení Nárazů Deodorant Prodyšný Polštář Běžecké Vložky pro Nohy Muže, Ženy, Ortopedické Vložky
110.96 Kč 77.56 Kč

(vložky do bot pro boty podešev, tlumení nárazů deodorant prodyšný polštář běžecké vložky pro nohy muže, ženy, ortopedické vložky popis: jméno: stélka barva: , černá, šedá velikost: 35-36,37-38,39-40,41-42,43-44,45- materiál:)

Podívejte se také