Cena 216.64 Kč 585.32 Kč

Plný popis

Přinést dotek elegance do vašeho kempování dobrodružství s náš kemp hrnek s rukojetí, vyrobeno s unikátní drahokam pokovování proces, který odolává korozi a opotřebení.Vylepšený design umožňuje pro více důkladné čištění, zajištění hygienické zážitek na každý výlet.

Specifikace:

Materiál: Hliník + nerezová ocel

Produktu velikost: (přibl.)10.5*7.2*5 cm/4.13*2.83*1.97 palce

Čistá hmotnost: cca 70 g

Kapacita: cca 160ml

Balení Seznam:

1ks*Hrnek

Poznámky:

1. Vzhledem k ruční měření, velikost může mít drobné chyby.

2. Vzhledem k různé monitory, tam může být mírné rozdíly v barvě.

Více viz podrobnosti o produktu

1.Design rukojeti: Zkušenosti pohodlné uchopení s naší camping hrnek s rukojetí.Širší rukojeť konstrukce a pevné svařování zaručují trvanlivost a stabilitu.Popíjet svou oblíbenou kávu nebo čaj s lehkostí a radostí během vaší venkovní útočiště.

2.Jemné Pokovování: Vyrobeno s vynikající řemeslné zpracování, použití drahokam pokovování, tento kemp hrnek s rukojetí se může pochlubit hladkým a burr-volný povrchy.Pohodlný grip a dotknout se povýšit své zkušenosti pití.

3.Odolný a Vydrží: Vzešlá odolné 201 nerezové oceli rukojeť a nerezová hliníkový pohár, tento venkovní hrnek na kávu je postaven na poslední.Jeho robustní konstrukce zaručuje, že zvládnete jakékoliv dobrodružství, takže je ideální společník pro váš výlet nebo venkovní exkurzi.

4.Snadné Použití: camping hrnek je široká ústa design umožňuje snadno vyčistit dno, zajišťující důkladné čištění, který snižuje pracovní dobu.Jeho kovové tělo se snadno čistí a je ideální pro ty, kteří milují kávu venku.

5.Široké Použití: Tento kovový hrnek bude váš go-sklenice pro každou příležitost, od kempování výlety do učebny přestávky.Jeho robustní rukojeť, aby bylo snadné nést a jeho odolný kovový materiál zajistí, že bude poslední.Ideální pro různé nastavení, jako jsou pikniky, grilovačky a další.

Specifikace

  • Může Držet Vroucí Vody, nebo Ne: Použitelné
  • Kapacita: 0,15 L
  • Jednorázové: No
  • Fold: No
  • Styl: Venkovní
  • S Nádobí nebo Ne: No
  • Původ: Pevninské Číně
  • Materiál: Plastové
  • S Chladnější Pytel nebo Ne: No
  • Typ: Pohár

Komentáře

Přidat recenzi

Související produkty

Krásná Láhev s Vodou Přenosná Láhev na Vodu S Brčkem A Víčkem 400ml Úniku-Důkaz, Odolné Děti Šálek Vody Opakovaně PP Láhev s Vodou
517.21 Kč 186.10 Kč

(představujeme stylový a lehký přenosný láhev s vodou pro děti!náš silný únik-důkaz design zajišťuje nepořádek-free hydrataci, zatímco inovativní slámy pomáhá vyhnout se expozice ve vzduchu škodlivých látek.s easy ice drink funkce, vychutnat)

Podívejte se také
50L nebo 30L MOLLECapacity Armádní Taktické Armády Lovecké Tašky Muži Venkovní pěší Turistika Camping Batoh Nylon Vodotěsné Rybářské Tašky
1 543.93 Kč 694.74 Kč

(50l nebo 30l molle taktický batoh armády lovecké tašky muži venkovní pěší turistika camping batoh nylon vodotěsné rybářské tašky 30l video poznámka pro velkoobchodní: 1: jsme factory pro více než 6 let, přijmout malé)

Podívejte se také
Monokulární 8x21 Hračka Monokulární pro Dítě Vědy Vzdělávací Hračka
496.77 Kč 238.39 Kč

(vlastnosti: ootdty vrcholem tohoto produktu je jeho zvětšení 8x. vyroben z odolného abs materiálu, tento single-tube přichází s cross-scale, skladovací vak a popruh na zápěstí, takže je snadné nosit. navržen speciálně)

Podívejte se také
Multifunkční pro Shell Držák na Tašky Hák a Smyčky Držák
24.61 Kč 14.94 Kč

(608 vlastnosti: ootdty zbrusu nový a vysoce kvalitní vyrobena z vysoce kvalitní oxford tkanina materiálů, praktické a omyvatelné. velikost: cca 10x7.5cm/3.94x2.95 centimetrů. elastické pro shell s otevřený design)

Podívejte se také
Pěší turistika Batoh Spony 10ks Heavy Duty Otočné D-ring Spony, pro Venkovní pěší Turistika Lov Molle Popruhy Připevnění Batohu
39.33 Kč 25.27 Kč

(pěší turistika batoh spony 10ks heavy duty otočné d-ring spony, pro venkovní pěší turistika lov molle popruhy připevnění batohu popis: univerzální d-ring spony pro outdoorové nadšence a každodenní dobrodruhy. odolný design)

Podívejte se také
2KS Venkovní Přežití Nástroje 5 V 1 Camping Multi-funkční EDC Kit Praktická Vidlička, Nůž, Lžíce, Láhev/Otvírák na konzervy
174.01 Kč 104.36 Kč

(2ks venkovní přežití nástroje 5 v 1 camping multi-funkční edc kit praktická vidlička, nůž, lžíce, láhev/otvírák na konzervy popis: 1. venkovní multi-nástroj s can a láhev otvírák, lžíce, vidlice, ideální pro venkovní přežití)

Podívejte se také
LNGXO Dolů Bunda dámská Ultralehká Sbalitelná Zimní Kabát Kempování, pěší Turistika Trekking Outdoor odolný proti Větru Teplé Puffer Bundy Základní Vrstva
958.61 Kč 358.35 Kč

(informace o výrobku 1. tkanina: 100% nylon tkanina, nepromokavá, větruodolná, prodyšná, odolná proti poškrábání, antistatické, anti-pilling. 2. podšívka: vnitřek je vyplněn vysoce kvalitní bílá kachna dolů, a profesionální)

Podívejte se také
Vysoká Pevnost 485lb Hodu UHMWPE Pletená Šňůra Houpací síť Ridgeline pro Strom Lezení, pěší Turistika
239.71 Kč 131.83 Kč

(oranžová: popis: 485lb / 220kg v 2mm!uhmwpe hodu dává -vysoká pevnost v nejmenší velikost, lehký, snadno se přenáší.to splňuje všechny vaše požadavky na práci. na dotek hladké, kluzké v posuvné!vysoká hmotnost desky)

Podívejte se také
Vyhřívaná Vesta Pro Muže, Ženy 5 Velkých Topných Zón Vyhřívaná Vesta Pro Muže, Ženy Lehký Vyhřívaná Vesta Pro Muže, Ženy Chytré
892.04 Kč 339.02 Kč

(tato vyhřívaná vesta pro muže je vyroben s vybranými materiály a funkce přední a zadní topné zóny.to je široce používán pro venkovní aktivity a lze pohodlně prát v ruce.one-tlačítko funkce vytápění umožňuje snadné nastavení teploty specifikace: název:)

Podívejte se také
Vody močového Měchýře Hydrataci Pack Velká Kapacita nepropustná víceúčelová Skládací Vody Batoh pro Cyklistiku
200.60 Kč 126.34 Kč

(hydrataci pack velká kapacita nepropustná víceúčelová skládací vody batoh pro cyklistiku popis: hydrataci pack má vysoké těsnící výkon, který může zabránit vodu z úniku. hydratace balení je lehký, což bude ne, aby)

Podívejte se také
1ks Stan Sporák Zvedáky z Nerezové Oceli Kempování Stanu, Sporák Konektory Dříví Kamna Potrubí Anti-opaření Deska Pro Průměry Do 10,5 cm
1 627.86 Kč 813.82 Kč

(vlastnosti: * vyroben z vysoce kvalitní nerezové oceli, materiálu, vysoká teplotní odolnost a odolnost proti korozi * se čtyřmi zatlačte spony na přední straně, snadná instalace * vhodné pro stany s boční dveře andwindow,)

Podívejte se také
Odolný Nafukovací Beach Camping Mat samonafukovací Spací Matrace Podložka s Polštářem
1 919.86 Kč 1 766.28 Kč

(odolný nafukovací beach camping mat samonafukovací spací matrace podložka s polštářem model:cm002 specifikace název produktu samonafukovací karimatka cm002 tkanina 210t polyester pongee s pvc povlakem otevřel)

Podívejte se také
Venkovní Batoh pro Muže, Ženy Skládací Přenosný Lehký 15L Velká Kapacita Módní Cestovní Batoh
168.52 Kč 94.26 Kč

(vlastnosti: 1. snadné přenášení: tento venkovní batoh má taška uvnitř, můžete uložit batoh přes tento batoh, velikost batohu po skladování je pouze 17 x 4 x 15 cm, můžete jej umístit kdekoliv, v případě potřeby to může být přijata)

Podívejte se také
Tábor Stůl Skládací Stůl Piknikový Stůl Přenosný Camping Stůl Venkovní Skládací Stůl na Dvorku, Zahradě, Rybolovu, Vaření Venku
303.64 Kč 182.14 Kč

(popis: 【módní camping tabulka】: módní skládací stůl designu, a to zejména pro venkovní stolování; je vhodné, aby nosit všude tam, kde skládací, lze stohovat, a nebude zabírat žádné místo. 【kompaktní a praktický】: rozvinout:)

Podívejte se také
Tištěné Beach Mat Piknik Rohože Sbalitelná Deka Přenosné Venkovní Piknik Deka Piknik List Nylon Venkovní Deka Venkovní Dekor
575.65 Kč 270.69 Kč

(popis přenosný venkovní deka, vyrobeno z vysoce kvalitní nylonové materiálu, vodotěsný a odolný.pláž, piknik, pěší turistika, park.přenosný design, kompaktní a lehký.to může být složeny, velmi pohodlné nošení. funkce vodotěsné)

Podívejte se také
5ks Venkovní Taktické Molle Karabina D pojistný Kroužek Plastový Klip Stiskací Typ Prsten Spona, Karabina Klíčenka Zip Sáčku Spony
76.24 Kč 57.13 Kč

(5ks venkovní taktické molle karabina d pojistný kroužek plastový klip stiskací typ prsten spona, karabina klíčenka zip sáčku spony funkce 1.vysoká pevnost, nízká hmotnost, plastová karabina. 2.lze připojit k jakémukoliv)

Podívejte se také
Venkovní Jídelny Sada Nádobí Jídelna Šálek Přenosná Láhev na Vodu s Madlo Pohár pro Venkovní Táboření, pěší Turistika
587.95 Kč 329.35 Kč

(dobrá kombinace vám pomůže hrát velkou roli v kempování, turistiku, přežití a další venkovní dobrodružství. spolehlivý materiál: tato multifunkční konvice kit je vyroben z hliníkové slitiny, s hladkým povrchem, silnější interiéru,)

Podívejte se také
Velké Kempování Stanu Venkovní Vodotěsný Stan pro Kempování, Turismus 2 Osoby Skládací Cestovní Rybářský Stan s Dveřmi a Oknem
708.58 Kč 673.20 Kč

(může se ti to líbí klikněte na tlačítko získat slevu .......... o platba: podporujeme následující platební metody.všechny platby na www.damechutnej.cz jsou zpracovány alipay. 1) přijímáme alipay, west union, tt.všechny)

Podívejte se také
Venkovní Camping Portable Plynový Sporák Hořák Hlavy pro pěší Turistiku, Backpacking Použití
511.49 Kč 230.26 Kč

(popis camping plynový sporák hlava je vyrobena z ultralehkého mědi a nerezové oceli a chrom-potažené oceli, která dělá to ložisko proti korozi a vysoké teplotě.to je snadno ohřát si jídlo nebo konvici velmi rychle, pokud jste ve spěchu)

Podívejte se také
0,33 MM Transparentní Nepromokavé Stínící Tkaniny Tarpaulin Lehký Nepromokavý Zahradní Rostlina se Vztahuje Na emise Skleníkových Balkon Sazenice
490.40 Kč 343.19 Kč

(body: 1.zahustíme a nepromokavé: tento skleník fólie je vyrobena z vysoce kvalitního materiálu, který může účinně zabránit pronikání dešťové vody a chrání vaše rostliny před nepříznivými povětrnostními podmínkami.je vhodný)

Podívejte se také
Hot 2X Pytlů s Pískem Pro Baldachýn ,Stanu Závaží Pro Nohy, Těžká Altán Váhy Pytle s pískem Pro Patio Deštník Základnu
627.50 Kč 458.10 Kč

([vysoce kvalitní materiál] pytle s pískem závaží vyrobené z heavy duty 1680d oxford tkaniny, nepromokavé, odolné a opotřebení-odolné, mohou být použity ve všech typech počasí [multi-použití pytlů s pískem pro baldachýnem nohy]stabilizace)

Podívejte se také
3ks Batoh Set Muži Ženy Laptop Batoh, Taška přes Rameno Malá Kapsa pro Cestování, Školy, Obchodní akademie Práce Vejde Až 14.5 v
758.23 Kč 439.87 Kč

(notebook batoh je navržen tak, aby chránil váš notebook, zatímco na cestách. vlastnosti: 3ks sada obsahuje 1* batoh + 1* střední taška přes rameno + 1* malé kapsy. vyrobeno z vysoce kvalitní nylonové materiálu,vodě-odolné)

Podívejte se také
Sítko Koš Z Nerezové Oceli Smažené Koš Sítko Pro Kuchyň, Kuchyňské Gadgets, Doplňky Pro Smažené Kuře Obchod, Restaurace
189.61 Kč 98.65 Kč

(naše sítko koš je univerzální kuchyňské zásadní!vyrobeny odolávat korozi a nabídka tepelné izolace, je ideální pro vaření a vypouštění polévky, těstoviny, a další.design je bezpečné použití, s anti-opaření funkce, a je velmi vhodný)

Podívejte se také
Osobní Filtr, Přežití Nástroj Pro Pěší Turistiku, Kempování, Cestovní A Havarijní Připravenosti
461.18 Kč 276.62 Kč

(osobní filtr, přežití nástroj pro pěší turistiku, kempování, cestovní a havarijní připravenosti ideální pro venkovní dobrodružství a připravenost: tento lehký vodní filtr slámy je speciálně navržen pro pěší turistiku, táboření,)

Podívejte se také