Tagy: nafukovací člun stínící markýzy

Cena 368.90 Kč 550.60 Kč

Plný popis

Nafukovací Člun Zastínění Markýzou Nepromokavé Opalovací krém Venkovní Rybaření Stan pro Letní

Popis:

S D-tvaru spony, můžete to napravit na trupu, který je pevný a stabilní, a mohou poskytnout dobré slunce a déšť ochranu.

Můžete použít nehty, aby přibil na zem, aby postavil velmi módní rybářské stany a klidné pavilon, poskytování šťastné období.

Vyrobeny z vysoce kvalitní vlákniny a oxford tkaniny materiálu, výrobek je robustní a odolné, a může být použit na dlouhou dobu.

Délka malý je 140cm a šířka je 120cm.Délka velké jeden je 195cm a šířka je 155cm.

To může být zapnutý na nafukovací člun jako markýza lodi.

Název Položky: Nafukovací Člun Markýzy

Materiál: Vlákno,Oxford Tkanina

Vlastnosti: Stínování, Opalovací krém, Nepromokavé, Odolné proti UV záření

Specifikace: Malé, Velké

Velikost Podrobnosti:

Malý: 140 cm x 120 cm/55.12" x 47.24" (Přibl.)

Large: 195cm x 155 cm/76.77" x 61.02" (Přibl.)

Poznámky:

V důsledku světla a obrazovky nastavení rozdíl, položka barva může mírně lišit od obrázků.

Prosím, dovolte mírné rozměr rozdíl vzhledem k různé ruční měření.

Loď na obrázku není v ceně.

Balíček Zahrnuje:

1 x Nafukovací Člun Markýzy(Nafukovací Loď Není v Ceně)

4 x D-tvaru Spony

4 x Nehty

Specifikace

  • Původ: Pevninské Číně
  • Aplikace Věkové Skupiny: Dospělé
  • Materiál: Hadříkem

Komentáře

Přidat recenzi

Související produkty

15" Premium Spouštění Lodí Na Vodu Kola Loď Příčka Zahájení Odnímatelná Kola Pro Nafukovací A Hliníkové Čluny, 300 Lbs Velkoobchod
2 738.52 Kč 1 451.43 Kč

(popis: jméno: trailer materiál: nerezová ocel rozsah: vhodné pro zadní s ocasem talíř! způsob balení: oddělené balení karton (jeden box, jeden soubor) hrubá hmotnost: 4,6 kg balení seznam: trailer x)

Podívejte se také
Nástroj Kajak Železniční Sada Sport M6 X 20mm Venkovní Sport Náhradní Sada Šroubů+Matice Kit Univerzální Levné Vysoce Kvalitní
431.08 Kč 172.48 Kč

(popis: 8 sad nerezové šrouby a matice universal se hodí do každého dráha / železniční systémy na kajaky skvělý kajak montážní hardware náhradní kit příslušenství použít tyto matice, které přidržují jen)

Podívejte se také
3ks/Set Kajak Nafukovací Člun Vzduchový Ventil Adaptér Inflace Části Vzduchový Ventil Konektor Hadice Adaptér Šroub Čerpadla Člun Ventil Z7W1
40.21 Kč 28.12 Kč

(název produktu: kajak konektoru ventilu rozměry výrobku: 5.6*2*1.8 cm/2.20*0.78*0.70 palec produktu barva: jak je znázorněno na obrázku produkt materiál: pvc vlastnosti produktu: 1. vysoce kvalitní pvc, odolné a)

Podívejte se také
3x Surf Ploutve Svíčky Části Surf Plug Plug Ploutve Box pro Vodní Sporty Surfování Paddleboard Nafukovací Kánoe Venkovní
376.59 Kč 233.56 Kč

(popis: 【balíček】: obsahuje 3ks surf ploutve svíčky, nádherný doplněk pro surfování. 【aplikace】: ploutve zátky vhodné pro longboards, fin surfovací prkna, a jako sólový šlapadel. 【náhradní ploutve box】: měkké)

Podívejte se také
6 Pack Prkno Vodítku Plug Šrouby Univerzální Soft Top Surf Vodítko Upevňovací Šrouby Prkno Díly
351.76 Kč 158.19 Kč

(vyrobena z pevného plastového materiálu, který drží šroub, dobře a pevně pro připojení k vaší surfovací prkno nebo stand up paddle board silné a odolné, s rychlou loučení groove, snadné použití. vhodná pro většinu)

Podívejte se také
Heavy Duty Gumový potah Polyester, 3mm Silné Pružné Lano Šok z Velikosti A Barev - Černá, 10m
85.47 Kč 47.02 Kč

(popis: lehké, silné, odolné proti opotřebení a dlouhou životností vysoká pevnost v tahu a velkou odolnost vysoce kvalitní premium elastický a gumový latex jádro pokryté polyester snadná instalace a použití vhodné)

Podívejte se také
Potápění Maska, Popruhy, Kryt Vlasy Protector Zábal se Zabránilo Vlasy z Tažen, a to Zejména pro Dlouhé Vlasy, Sportovní
62.40 Kč 34.28 Kč

(popis: 【chránit vaše vlasy】chránit vaše vlasy před zamotání maska, popruhy, při šnorchlování nebo plavání, a dělá to jednodušší, aby se snímek vašeho potápění maska zapnutí a vypnutí. 【univerzální fit】potápění)

Podívejte se také
Dámská Lycra Dlouhý Rukáv Plné Tělo Potápěčský Oblek Surfování Sportovní Plavky, Plážové Oblečení Moře Plavky UPF50
1 075.72 Kč 591.69 Kč

(poznámka: plavky je polyesterové vlákno, tenké tloušťce s funkcemi, vysoce pružný, rychleschnoucí a prodyšný, upf50+, vysoká sluneční ochrana, ochrana proti uv záření, vhodné pro surfování, koupání a vodní sporty v létě. 1.typy : jeden)

Podívejte se také
12V/48V 1500W Elektrický Přívěsný Motor Vrtule Rybářský Nafukovací Člun Motorové Tahu Motoru Přenosný Lodi Vnější Motor, Vrtule
9 993.03 Kč 4 996.52 Kč

(parametry výrobku název produktu: elektrický pohon motor typ: importovány střídavý motor s všechny měděné cívky. jmenovité napětí: 12-48v jmenovitý výkon: 500-1000w, 1000-2000w volnoběžné otáčky: 2800-5700)

Podívejte se také
Kapesní Roh Ruční Čerpadlo Vzduchu Roh Roztleskávačky, Fotbalový Míč Sportovní Fanoušci Roh Opakovaně Trubka S Čerpadlem Pro Kempování, Vodáctví
559.83 Kč 279.92 Kč

(vlastnosti: 1. používané v námořní bezpečnosti, požární alarmy, kempování, průmyslové bezpečnosti, a sportovních akcí. 2. poskytuje hlasitý úder, vyšplhala se na zhruba 100 decibelů. 3. zpracovány čerpání, pomocí)

Podívejte se také
10.75 Palce Surf Fin Box Desky Dlouhé Prkno Wakeboard Centrum Fin Box, Surfování,Příslušenství, Černá
325.18 Kč 211.36 Kč

(kvalitní materiály, takže může nést tlak vody a uv záření.super a trvanlivé.snadno se přenáší.skvělý doplněk pro surf sport.hrát v důležitou roli při surfování sport.velikost: 27 cm materiál: haicui materiál barva: černá obsah balení: 1)

Podívejte se také
Surfy Lepidlo SUP Opravy Lepidlo Repair, Lepidlo 12.8*3cm protiskluzové Textura Vysoce Elastické Gumy Měkké odolné proti Opotřebení
25.93 Kč 14.06 Kč

(vlastnosti: * zbrusu nový materiál, odolný. * vložit metoda: 1. čisté a suché díry a záplaty, které je třeba opravit na lodi. 2. naneste lepidlo rovnoměrně okolo otvoru a snížit patch, a nechte ho vychladnout po dobu)

Podívejte se také
Kajak Mount Stojan Nylonový Rybářský Prut Držák Přenosný Pól Držák 4KS
422.73 Kč 253.55 Kč

(popis: široce používán: nylon rybářský prut držák je velmi vhodný pro řádek, jachty, kánoe, kajak, loď, atd. spolehlivé materiály: člun rybářský prut držák je vyroben z nylonu, což není snadné nošení, odolné a dlouho-termín. přenosné:)

Podívejte se také
Surf Vodítko Zástrčky S Kabely, Struny Vody Surfování Příslušenství Surf Vodítku Plug Bodyboard Příslušenství
242.12 Kč 159.73 Kč

(surf vodítko zástrčky s kabely, struny vody surfování příslušenství surf vodítku plug bodyboard příslušenství 1. nylon materiál: výrobek je vyroben z nylonového materiálu, vhodné pro dlouhodobé použití v mořské vodě a má dlouhou životnost. 2.)

Podívejte se také
Módní 2MM Muži Dlouhý Rukáv Rychlé Suché plavky pro Šnorchlování, Surfování Neopren pro Vodní Sporty jednodílné Potápěčský Oblek
2 102.00 Kč 1 050.89 Kč

(módní 2mm muži dlouhý rukáv rychlé suché plavky pro šnorchlování, surfování neopren pro vodní sporty jednodílné potápěčský oblek)

Podívejte se také
Prkna Paluby Trakce Rady Eva Anti-Skid Pad Lepicí Anti-Skid Deck Podložka na Palubě Lodi,Kajaku,Surfu,Vertikální Paddle Boa
97.33 Kč

(žádné další uklouznutí:naše trakční polštářky poskytují maximální non-slip grip pro váš člun nebo loď, zatímco vedení přebytečné vody.snadno přizpůsobit,pásy a vložit:naše trakční podložky jsou velmi snadno přizpůsobit a nainstalovat.jednoduše)

Podívejte se také
1 KS veslice Rychlý Vstup Kopačky Kanoe, Kajak Cam Zaklínit Kajak Příslušenství Nafukovací Člun Lano Svorky
234.00 Kč 170.72 Kč

(popis: 1. cam kladiva je vyroben z vysoce kvalitního hliníku, odolné proti korozi a silný, má dlouholetou použitelnost. 2. pomocí progresivní zubu, což zaručuje maximální držení všechny typy lana. 3. hliníkové slitiny ozubené)

Podívejte se také
Dámská neoprenová bunda, plavky, surf oblek neopren top surfování, potápění oblek
1 260.28 Kč 882.15 Kč

(popis: -jednoduchý klasický design, easy-pull, přední zip pro větší pohodlí. -měkké textury, anti - a vynikající oděru. -prodyšné, rychleschnoucí, lehké a měkké na kůži. -plná délka plavky poskytuje celkovou)

Podívejte se také
Zbrusu Nový Potápění Rukojeť Bar Potápění Potápění BCD Rukojeť Pro První Fázi Lehký Robustní Pro Plavání
542.69 Kč 260.58 Kč

(produkty zobrazení - > popis produktů --> popis: *zbrusu nový a vysoce kvalitní *vyrobeno z vysoce kvalitního materiálu, odolné a praktické použití *potápění bcd rukojeť pro první fázi lehký robustní pro plavání potápění)

Podívejte se také
Loď Sada na Opravu Člunu Sada na Opravu Premium Vodotěsné Opravy Kit pro Lodě, Paddleboardy Bazény Silnou Přilnavost pro Rychlé
200.82 Kč 90.30 Kč

(loď sada na opravu člunu sada na opravu premium vodotěsné opravy kit pro lodě, paddleboardy bazény silnou přilnavost pro rychlé popis: loď repair kit je řešením pro rychlé a snadné opravy nafukovacích člunů. naše sada)

Podívejte se také
Potápěčský Regulátor, Kryt POTÁPĚNÍ Druhý Kryt Regulátoru Fázi Lehký Šnorchlování Regulatorcover Pro Šnorchlování, Potápění RC-593
76.46 Kč 45.04 Kč

(popis: jméno: ochranné pouzdro materiál: 3mm neopren + nylon barva: černá, modrá, červená, fialová, oranžová, žlutá hmotnost: 0.02 kg obsah balení: pouzdro x 1 poznámka: 1.vzhledem k obrazovce)

Podívejte se také
1 KS Potápění Regulátor Šnorchl vysokotlaké Hadice Potápění Tlaková Hadice Černá Pro Potápění Vodní sporty
1 297.19 Kč 765.26 Kč

(podpora dropshipping a velkoobchod. nabízíme slevu pro velké množství.vítejte na kontakt s námi ! 1 ks potápění regulátor šnorchl vysokotlaké hadice potápění tlaková hadice černá pro potápění vodní sporty materiál:)

Podívejte se také
Základní Multifunkční Základna Nylon Nerezové Oceli, Snadná Instalace Lehký, Montáž Na Rybářské Pruty Snadná Instalace
73.38 Kč 39.77 Kč

(funkce: * vyrobeno z vysoce kvalitní nylonové materiálu * robustní, lehký, vysoká pevnost * ideální pro montáž rybářské pruty nebo stožáry na kajaky s těsnění a kryt * s 2 šrouby z nerezové oceli, snadná instalace *)

Podívejte se také
Odolný Silikonový Náhrdelník Potápění Regulátor Druhá Etapa Příslušenství 094C
296.83 Kč 216.64 Kč

(vlastnosti: ootdty vyroben z pružného silikonového materiálu. udržuje chobotnice regulátor tam, kde to potřebujete. umožňuje regulátor viset těsně pod bradu. pohodlné a snadné použití. základní)

Podívejte se také