Cena 4.39 Kč 6.37 Kč

Plný popis

5x Černý Nylon Poutko na Krk pro Fotoaparát, Mobilní Telefon, iPod mp3 mp4 USB

Popis:

100% Zbrusu Nový a Vysoce Kvalitní

Módní Design

Odolný Materiál:Nylon

Barva:Černá

Celková délka: Cca 7.3 cm

Kompatibilní s:

Mobilní Telefony, Fotoaparáty, MP3 a MP4 Přehrávače, iPod, PSP, PDA, USB, a další

Balíček zahrnuje:

5*Vysoce kvalitní černé poutko na krk

'

Specifikace

  • Původ: Pevninské Číně
  • Typ: Kapsy, Multi Nástroje
  • Značka: Gmarty

Komentáře

Přidat recenzi

Související produkty

4 Ks Ski Anti-freeze Patch Obličeje Ochranné Samolepky, Nálepka Zimní Páska Kryt UV Ochrana Sportovní Tvář
133.59 Kč 66.79 Kč

(popis zima se blíží, možná se chystáte na rodinný výlet, pro venkovní sníh sport, zimní sporty, obličej ochranná nálepka bude splňovat vaše poptávky.s jeho trvanlivý, pevný a silný materiál, který může účinně vás ochrání při)

Podívejte se také
4x Kemp Hrnek na Kávu Sklenice z Nerezové Oceli Poháry pro Domácí Turistika Piknik
289.36 Kč 159.07 Kč

(popis: 【vysoce kvalitní】venkovní vodní šálek je vyroben z vysoce kvalitní nerezové oceli, materiálu, který je odolný, robustní a opakovaně použitelný. 【multifunkční】pohár z nerezové oceli mohou být použity pro držení)

Podívejte se také
2ks Patio deštníky Multifunkční, Trávník Design S Ground Spike Upevnění, Snadné Přenášení, Stolní Deštník Základní Trvanlivé
1 535.80 Kč 1 013.54 Kč

(2ks patio deštníky multifunkční, trávník design s ground spike upevnění, snadné přenášení, stolní deštník základní trvanlivé [všechny-kolem platnost stabilnější]vybaven čtyřmi otočnými knoflíky, tak, že venkovní deštník v případě)

Podívejte se také
Stanu Kolíky Kolíky Multifunkční Větruodolný Zahrada Sázky Stanu Kolíky Kolík Stan Nehty Camping Zahradnictví Lezení Dvoře Cestování
38.01 Kč 22.85 Kč

(popis: 【vybraný materiál】: kemp stan kolík má velmi kvalitní s vybranými materiál z nerezové oceli.kostru stanu zajištění peg je robustní, odolné a není snadné, aby deformovat. 【snadná instalace】: camping podíl na stan)

Podívejte se také
20L Přenosné Venkovní Skládací Vodní Kontejner Skládací Vodní Vak Jídelna s Spigot Skládací Camping Vody Kantýna
461.18 Kč 230.48 Kč

(body: 1.vysoce kvalitní materiál: tato skládací nádoba na vodu je vyrobena z vysoce kvalitního pvc materiálu, který je šetrný k životnímu prostředí, opakovaně použitelné a transparentní.to nemá vliv na vody zápach, a může být snadno)

Podívejte se také
Venkovní Zařízení Školení Pad Roll up Vodotěsné Složené Backpacking, Camping Mat
417.02 Kč 221.03 Kč

(popis: 【nepromokavý materiál】outdoor training mat je vyroben z prémiové 900d nylon, vodotěsné, odolné, lehké a odolné proti opotřebení. 【roll up camp mat】roll up školení pad je složené, snadné ukládání a přenášení,)

Podívejte se také
Samolepící Elastická Bandáž Péče O Rány Produktu Knee Guard Zápěstí GuardFlexible První Pomoc Obvaz Non-Stick Na Pleť A Vlasy
23.29 Kč 16.26 Kč

(vlastnosti: 1.vhodné pro lidské tělo a zvířata. 2.to je dobrý self-lepicí páska, která je non-stick kůže, non-stick, aby vlasy, a snadno odtrhnout. specifikace: velikost: 5 cm*4,5 m/2*1,8 v; 7,5 cm*4,5 m/3*1.8 v barva:)

Podívejte se také
5 Balení Karabina Klipy Mini Hliníkové Slitiny Keychain Karabina Klip D Kroužky pro Kempování, Turistiku, Backpacking, Rybaření
82.39 Kč 49.44 Kč

(vlastnosti: vyrobeno z slitiny hliníku, super lehký, anti-rez a odolnější. rychle připojit širokou škálou upevňovacích bodů. může být použit k zavěšení kroužky na klíče, hračky, láhev s vodou, a některé malé výrobky. vhodné)

Podívejte se také
4X Venkovní Houpací síť Strom Popruhy Tree Tie Lano Vysoké Zatížení-Ložiska Nylonový Popruh Horolezectví Plochý Řemen Kryt Bílý
715.17 Kč 364.73 Kč

(4x venkovní houpací síť strom popruhy tree tie lano vysoké zatížení-ložiska nylonový popruh horolezectví plochý řemen kryt bílý 1. tento popruh je vyroben z vysoce kvalitní 1000d nylon stuha přes vynikající zpracování.nylonový materiál)

Podívejte se také
Ženy/Muži Ultralight TR90 Rám Brýle Sluneční Brýle s pouzdrem Snadné Přenášení Skládací sluneční Brýle
114.69 Kč 81.51 Kč

(typ: skládací sluneční brýle materiál čočky: polykarbonát objektiv funkce: uv ochrana, anti-reflexní materiál rámu: tr90 barva: černá-šedá, hnědá-žlutá, čaj-čaj, leopard-šedá, šedo-růžová polarizace,)

Podívejte se také
Prst Prsten Z Taktických Switchback Baterky Držák Kompatibilní Kapesní Klip
62.84 Kč 37.79 Kč

(přidává robustní molle/pals kompatibilní kapesní klip pro přirozený obouruční střelba grip bezpečně připojí mezi kompatibilní svítilna je tailcap a tělo velikost: 7.3*7.3 cm(2.87*2.87 palce) vnitřní průměr:)

Podívejte se také
Taktické Double-layer Pouzdro na Telefon Lovecké Maskovací Molle Sáčky Vojenské Lov Molle Fanny Bag Pás Taška Venkovní Sportovní Taška
127.65 Kč 63.72 Kč

(popis produktu: venkovní běh sportovní mobilní waistpack barva: multi barvy styl: jedno rameno účel: venkovní cestování, horolezectví materiál: nylon tkanina kapacita: 36-55l velikost: 12 cm na)

Podívejte se také
24 Ks Venkovní Umělé Trávy Plastové Stan Stakes Camping Nástroj Trávník Zem Lak Na Pláži Peg
254.65 Kč 127.43 Kč

(popis země kolíky, vyrobené z materiálu, jsou ideální pro pořádání camping stany.stanu kolíky jsou silné a odolné a jsou navrženy tak, aby poskytovat podporu v jakýchkoli podmínkách.peg může být stanovena do země snadno.je to ideální)

Podívejte se také
Ležérní Tričko Čínský Styl Plná Barva Volné Kabát Bez Límce Venkovní Pěší Turistika Camping Horolezectví Pracovní Vojenská Bunda
8 632.34 Kč 1 122.30 Kč

(ležérní tričko čínský styl plná barva volné kabát bez límce venkovní pěší turistika camping horolezectví pracovní vojenská bunda)

Podívejte se také
Korejský Venkovní Camping Gril Gril Lékařské Kámen Potažené Grilovací Pánev pro Elektrická varná Deska Tepelně Odolné Sporák Hangable
702.65 Kč 316.17 Kč

(specifikace: velikost: cca 40x34x5cm/15.75x13.39x1.97in použitelné sporáky: indukční sporáky/elektrické keramické sporáky/infračervená kamna druh tipů: 1. vzhledem k teplota barev displeje, fotoaparát, okolní světlo)

Podívejte se také
Vysoká Pevnost 485lb Hodu UHMWPE Pletená Šňůra Houpací síť Ridgeline pro Strom Lezení, pěší Turistika
239.71 Kč 131.83 Kč

(oranžová: popis: 485lb / 220kg v 2mm!uhmwpe hodu dává -vysoká pevnost v nejmenší velikost, lehký, snadno se přenáší.to splňuje všechny vaše požadavky na práci. na dotek hladké, kluzké v posuvné!vysoká hmotnost desky)

Podívejte se také
Sportovní Láhev Survival Jídelna Lov Sportovní Vody Z Nerezové Oceli Camping Kamufláž
641.35 Kč 327.15 Kč

(popis multi-funkční venkovní táboření jídelny sada, vyrobeny z materiálu premium, robustní, praktické a trvanlivé.tento set je snadno přenosný a jídelna s není úniku.ideální pro táborníky, turisty nebo přežití.pro kempování, turistiku,)

Podívejte se také
Nástroje, Nožní opěrka z Hliníkové Slitiny, Oxford Látkové Části Užitečné O 450g Pro Venkovní Kempování, Rybaření Nebo Domácí Použití, Odolné
317.05 Kč 196.64 Kč

(popis: * zbrusu nový a vysoce kvalitní * vyrobeno z vysoce kvalitního materiálu, odolné a funkční * malý a přenosný, skládací, multi-účel, mohou být použity jako noha odpočinek nebo jako stoličku * hliníkové)

Podívejte se také
10pcs Bezpečnostní Nouzové Přežití Traumatu Nálepka Chest Seal Lékařské Hrudi Pečeť s Odvodem První Pomoci Oprava Venkovní Přežití Nástroj Bezpečnost
34.93 Kč 21.31 Kč

(10pcs bezpečnostní nouzové přežití traumatu nálepka chest seal lékařské hrudi pečeť s odvodem první pomoci oprava venkovní přežití nástroj bezpečnost funkce: velké uvolnění tag, který je snadno použitelné a odstranit efektivní)

Podívejte se také
Camping Boty Skladování Organizátor Skladování s 9 Policemi Oblečení Kontejner pro Cestovní Příslušenství
579.39 Kč 312.87 Kč

(popis: z oxford tkaniny, odolné pro dlouhou dobu trvající. pojďte s 9 policemi, vhodné pro přepravu a skladování. přenosné a skládací, snadno ovladatelný. můžete se skladování mnoho položek, šetří prostor, podle)

Podívejte se také
Kemp Hrnek Venkovní Hrnek Na Nádobí Velká Kapacita Camping Nádobí Nádobí Nádobí Venkovní Pěší Turistika Stolní Nádobí Pro Kempování
201.04 Kč 140.62 Kč

(tento kemp hrnek je ideální pro všechny outdoorové nadšence!je navržen tak, aby bylo snadné na sebe, zahřívá přímo, a snadno se čistí.pověsit na lano nebo strom a použít ji, aby se různé chutné pokrmy. specifikace: název: camping)

Podívejte se také
10Pcs Kovové Stanové Kolíky Zemi U Tvaru Nehty Altán, Venkovní Táboření, Plachty, Háčky 10cm 15cm 20CM Délka pěší Turistika Cestování Gear
14.72 Kč 6.59 Kč

(vlastnosti: kvalitní galvanizované kolíky zkosené zakončení pro snadný průnik.snadná instalace a stavebnictví. ideální pro zajištění na místě kontrolu tkaniny, síťovina, ochrana rostlin fleece, juta, membrány atd. vynikající)

Podívejte se také