Cena 184.78 Kč 308.04 Kč

Plný popis

Umožňuje komukoli opravit poškozené čelní sklo nebo okna.

Jediná složka - eliminuje míchání.

Vytváří neviditelnou, nezjistitelné opravy v poškozených automobilových skel nebo jiných vrstveného skla pro windows.(Icludes pokyny.)

DIY windshield repair kit je určen k vyplnění vzduchové dutiny se silným pronikavým lepidlo, které spojí volné skla a obnovit viditelnost.

Patentovaný design odvádí vzduch k vyplnění dutin se speciálně formulovaná Kapalina,že zkreslení a dluhopisy volné sklo zabraňuje poškození šíření.

Barva: jako obrázek

Materiál: Plast & Kaučuk A Pryskyřice

Poznámka:

1.Tento kit by měl být používán pouze na býci-oko, pavouk, web, hvězda škody, a některé kombinace přestávky menší než 1 palec (25 mm) v průměru.Tato sada nebude oprava povrchu jámy větší než nebo praskliny delší než 3/16 palce (5 mm).

2.Pokud se poškození(s) jsou v Ovladači je Primární zobrazovací Plochu (DPVA), jak je popsáno v ROLAGS, majitelé by měli mít své sklo, ze strany profesionální sklo opravy technik k určení, zda čelního skla by měly být opraveny nebo vyměněny.

3.Použití této sady nelze opravit plné optické čirosti skla.

4.Vyhněte se použití na přímém slunečním světle-práce v zastíněné oblasti.

5.Nefungují na horké sklo, park vozidel v zastíněné oblasti a otevřít pro windows na chladném povrchu skla.

6.Holicí strojek je povinen odebrat součásti a dokončit opravy.

7.Nedovolte, aby pryskyřice přijít do kontaktu s lakovanými povrchy.

Balení Obsahuje:

2 x čelní Sklo Opravy Vstřikovače

2 x oprava pryskyřice

2 x Lepící Těsnění

2 x Podstavec

2 x oprava Filmu

2 x Žiletku

Pouze výše uvedený obsah balení, ostatní produkty nejsou v ceně.

Poznámka: Světlo fotografování a různé displeje mohou způsobit, že barvu položky v obrázku trochu odlišné od skutečné věci.Měření povolena chyba je +/- 1-3cm.

Specifikace

  • Původ: Pevninské Číně

Komentáře

Přidat recenzi

Související produkty

Auto Sklo olejový Film Čistič Vody Odstraňovač skvrn Vodotěsné Izolace Čelního skla, Auto Sklo Čistší olejový Film Cleaner Nano-broušení
262.34 Kč 131.17 Kč

(popis: po čištění, olejový film odstranění pasty se bude dát své skleněné nový vzhled a vytvoří ochrannou vrstvu. specifikace: název: auto sklo olejový film čistič kapacita: cca 120g rozměry: přibl. 12)

Podívejte se také
Auto Scratch Remover Auto Škrábance Opravy Agent Vozidla Mark Leštění Kapalina Automatické Swirl Remover Opravy Automobilů Coatinig Sprej
317.71 Kč 158.85 Kč

(body: 1. široce použitelné to auto malování scratch remover je ideální pro vaše auto příslušenství, auto malování scratch remover pomáhá chránit vaše auta a udržet je lesklé. 2. snadné použití, snadné použití.dobře protřepejte)

Podívejte se také
Super Absorpční Auto Sušení Ručník Super Absorpční Čištění Automobilů Ručník Oboustranné Čištění Automobilů Univerzální Auto Podrobně Hadříkem
177.97 Kč 88.98 Kč

(popis: měkké, lehké a savé utěrky s velmi komfortní pocit a dobrou voskování efekt!dobrou savost a je na jedno použití.může být použit pro auto, voskování a leštění, patro, kámen, nábytek, voskování a leštění a čištění skla. specifikace: 1.)

Podívejte se také
Vodu Odpuzující Sprej Anti Rain Povlak Pro Auto Sklo Kapalina S Dlouhou Životností Keramické Sklo, Zrcadlo, Maska, Lakování Auto Péče
363.63 Kč 181.70 Kč

(naše vody tmel sprej je ideální řešení pro zlepšení bezpečnosti jízdy!to dělá senzor stěračů, pracovat lépe tím, že odstraní nečistoty snadno a vytváří prodyšnou bariéru, aby odpuzovaly vodu.řekněte sbohem rozmazané brýle kvůli dešti. specifikace: typ)

Podívejte se také
Čištění Automobilů Mytí Zbraně Hlavy, Vysoký Tlak Zalévání Potrubí Trysky Postřikovače
24.61 Kč 17.36 Kč

(vlastnosti: ootdty objevte všestrannost našich nastavitelné vodní trysky pro čištění a zalévání potřeby.snadno mezi různými režimy, aby vyhovovaly své úkoly.perfektní pro mytí automobilů, zahradnictví a další. vzešlá)

Podívejte se také
Spray Křída 30ml 30ml Křída Barvy ve Spreji Pro Automobily Tekuté Křídové Značky Pro Umělce, Tabule, Znamení, Auto, Okno, Sklo 30ml
198.40 Kč 99.09 Kč

(popis: naše auto graffiti kvaš je inkoust na bázi vody, který je permanentní a může být čištěny z většiny povrchů s vlhkým hadrem.takže děti mohou vytvořit na jejich srdce obsah, a mají rádi učitele, rodiče a děti podobný. specifikace: jméno:)

Podívejte se také
Keramické Auto Vrstvou Vosku Hybridní Nano Tekuté Sklo Keramické Auto Povlak Na Nehty Tmel Hydrofobní Vosk
649.91 Kč 324.96 Kč

(keramické auto vrstvou vosku hybridní nano tekuté sklo keramické auto povlak na nehty tmel hydrofobní vosk parametry: název produktu: nano povlak agent produkt kapacita: 500 ml/250 ml způsob skladování: umístěn v chladném)

Podívejte se také
Auto Scratch Remover Auto Stírací Guma Profesionální Auto Scratch Repair Agent Tělo Složené Auto Scratch Remover Pro Všechna Vozidla
314.19 Kč 157.10 Kč

(rozloučit se opotřebení na vašem vozidle s naším scratch remover.obohacen o nejnovější nanotechnologie, jemně odstraňuje škrábance nahromaděné v průběhu let.výsledek?perfektní barva-povrchová úprava.jednoduše vetřete krouživými pohyby)

Podívejte se také