Tagy: třtiny tipy

Cena 186.76 Kč 266.95 Kč

Plný popis

2KS Třtiny Tipy Flexibilní Berle 19mm 3/4 Non-skluzu automatické stojící hůl, hlava cane příslušenství

Bullet Body: 1、Odolný Materiál: Vyrobeno z odolné non-skluzu pryže materiál pro trvalé použití; vysoce kvalitní gumy, je protiskluzový a odolný proti oděru.

2、Více Stabilní: Větší přilnavost v terénu a vyšší stabilitu.To může být použit na beton, asfalt nebo mokré půdy camping/jíst štěrk silnice.

3、Samostatně stojící Typ: Umožňuje hůl, aby stát vzpřímeně, což je pohodlné a rychlé, a vyhýbá se nebezpečí, že uživatel pádu, když se zvedne hůl.

4、Pru¾né Vlastnosti: Snadné stoupání, jedinečný kruhový design, který se ohýbá jako uživatel, procházky, zvyšuje trakci a důvěru ve všechny typy terénu.

5、Snadné Použití: Rychle a snadno připojit k většině 3/4-palec hůl hřídele chránit vaše hole před opotřebením.

Popis:

Jako spotřební materiál, hůl je snadno poškrábat.Tyto jsou berle náhradní tipy pro všechny druhy berlí.Chrání hůl před opotřebením a prodlužuje životnost hole.Vysoce kvalitní gumový materiál je protiskluzová a odolná proti opotřebení.S těmito položkami, se vám bude líbit chůze více.

Vlastnosti:

Barva: šedá

Materiál: guma.

Rozměry: cca 6,5 x 6,5 x 8,6 cm / 2.6 x 2.6 x 3,4 cm.

Odolné a flexibilní.

Vysoce kvalitní guma, non-skluzu a otěruvzdorné.

Snadno se nosí a chrání vaše ruce před opotřebením.

Produktu Velikost:(o)

Výška: 8 cm/3.15 v

Spodní průměr: 6,5 cm/2.56 v

Vnitřní průměr: 1,9 cm/0.75 v

Balení Seznam:

2 x Třtiny Tip

Podmíněná je bezpečné pro kupující a prodávající, doporučujeme vám vybrat Podmíněná,podporuje Kreditní karty,Peníze bookers, Visa, Master card, Western union atd.

Platba by měla být dokončena do 7 dnů, pokud máte jakýkoliv problém, prosím, zprávu mi.

My jen loď na potvrdil adresu.Prosím, ujistěte se, že vaše doručovací adresa je správná, než nákup.

Všechny objednávky budou odeslány do 1-4 pracovních dnů po potvrzení platby.

Zásilku China Post Air Mail je pro zboží pod 2kg.Obvykle to bude trvat 25-45 pracovních dní(v některých zemích může být mnohem delší).

Pokud potřebujete zboží naléhavě, prosím, kontaktujte nás a platit za DHL/Fedex/Aramex atd.

1. Nejsme odpovědni za jakékoliv vlastní cla nebo dovozní daň.

2. Slíbili jsme, že 60 dnů přijet do většiny zemí a 90 dní pro Brazílii, prosím, nepoužívejte otevřený spor do doby, kdy kupující ochrany končí, pokud jste neobdrželi vaši objednávku.

3. Jakékoliv kvality proble, prosím, nejprve kontaktujte nás před otevřít spor, jsme vám nejlepší řešení.

Vaše spokojenost a pozitivní zpětná vazba je pro nás velmi důležité.

Prosím, zanechte pozitivní zpětnou vazbu a 5 hvězdiček, pokud jste spokojeni s našimi položky a služby.

Pokud máte nějaké problémy s naší věcí nebo služeb, prosím neváhejte a kontaktujte nás nejprve před odjezdem negativní zpětnou vazbu.

Uděláme, co bude v našich silách vyřešit všechny problémy a poskytnout vám s nejlepší služby zákazníkům.

Specifikace

  • Název Produktu: hůl tip
  • Systém Tlumení: Další
  • Číslo Modelu: Berle hlavy Pad
  • Rukojeť: Další
  • Feature2: Holí Hlavu
  • Feature1: hůl příslušenství
  • Délka (cm): 8CM
  • Stick Tip: Další
  • Venkovní Aktivity: Horolezectví
  • Materiál Rukojeti: Gumové
  • Hřídel Materiál: Další
  • Společné Číslo: Další

Komentáře

Přidat recenzi

Související produkty

Tištěné Beach Mat Piknik Rohože Sbalitelná Deka Přenosné Venkovní Piknik Deka Piknik List Nylon Venkovní Deka Venkovní Dekor
575.65 Kč 270.69 Kč

(popis přenosný venkovní deka, vyrobeno z vysoce kvalitní nylonové materiálu, vodotěsný a odolný.pláž, piknik, pěší turistika, park.přenosný design, kompaktní a lehký.to může být složeny, velmi pohodlné nošení. funkce vodotěsné)

Podívejte se také
Venkovní Klíčenka Prsten Camping, Horolezectví, Vojenský Paracord Lano Camping Survival Kit Nouzové Uzel Otvírák Na Láhve Nástroje
58.66 Kč 41.09 Kč

(venkovní deštník lano pletené klíčenka ️ ️ ️ ️ celková délka výrobku; 14 cm šířka: 2.3 cm (lano lze otevřít až o 2 m) single hmotnost; 24 gramů ️ ️ vlastnosti: vhodné pro každodenní nošení, na tašky, orlí zobák)

Podívejte se také
Teleskopický Klíč, Prsten, Zahuštěný 60cm Potažené Nerezové Oceli Drát, Lana, Samonavíjecí Řetízek na Klíče Venkovní Camping EDC Nástroje
157.75 Kč 129.41 Kč

(1. tento produkt je vyroben z kovu, s průměrem 4,9 cm, s teleskopickou ocelový drát a galvanické ošetření na povrchu; 2, tento produkt je vhodný pro mnoho příležitostí, jako jsou: reklama, propagace, dary, atd.; 3. balení: pp sáček 4.)

Podívejte se také
Hot 2X Pytlů s Pískem Pro Baldachýn ,Stanu Závaží Pro Nohy, Těžká Altán Váhy Pytle s pískem Pro Patio Deštník Základnu
627.50 Kč 458.10 Kč

([vysoce kvalitní materiál] pytle s pískem závaží vyrobené z heavy duty 1680d oxford tkaniny, nepromokavé, odolné a opotřebení-odolné, mohou být použity ve všech typech počasí [multi-použití pytlů s pískem pro baldachýnem nohy]stabilizace)

Podívejte se také
Kamna Prsten Vysokou Stabilitu Tepelně-Odolné, Lehké Nerezové Oceli Plynový Sporák Úspory Energie Kruh pro Venkovní
157.97 Kč 105.90 Kč

(kamna prsten vysokou stabilitu tepelně odolné kamna cube ring lehká z nerezové oceli plynový sporák úspory energie kruh pro venkovní popis: co tento produkt může nabídnout je, že to pomůže vám ušetřit spoustu energie plynu v důsledku)

Podívejte se také
Stan Světlo Přenosné LED Camping Stan Lucerna Žárovku Kempování Kempování, pěší Turistika Batoh Rybářské Blackout
314.85 Kč 210.93 Kč

(kompaktní a dlouhé osvětlení-palm-sized přenosné led stan světlo, zabírá velmi málo místa, snadno se přenáší a rukojeť pro děti. 60 lumenů, který nabízí maximální jas. 3 světelné režimy podporu multi-aplikace-led stan)

Podívejte se také
Korean Grill Pánev Kolo Non-Stick Gril Deska Venkovní Cestování Kempování Smažení Pánevs Non-Stick Povlak Grilovací Příslušenství
110.30 Kč 77.12 Kč

(body: 1.snížit olej dýmu: tento korejský gril má nepřilnavý povrch a rovnoměrné vedení tepla, která udržuje jídlo chuť neporušený a zabraňuje nadměrnému kouři.má také rychlé vedení tepla, který šetří čas a energii. 2.4)

Podívejte se také
Astronomie Dalekohled 0.965 Palcový Okulár Sr4mm Objektiv Plně Multi-Coated Optické Sklo Pro Astronomii Dalekohled Příslušenství
118.65 Kč 94.92 Kč

(aplikace:podpora všech typů dalekohledů, reflektor, refraktor, pozorovat hvězdokupy, měsíc, nebe, planet a dalších nebeských těles. 35 stupňů zorné pole:široké pozorovací pole s extra ostrost a dlouhý oční reliéf. plně potažené:vysoce)

Podívejte se také
Stan Outdoor Camping Profesionální Jednoduché Sólo Pěší Turistika Stan Double Poušti, Horolezectví Super Světlo, Kempování, Ochrana Proti Dešti
3 261.65 Kč 1 630.72 Kč

(stan outdoor camping profesionální jednoduché sólo pěší turistika stan double poušti, horolezectví super světlo, kempování, ochrana proti dešti)

Podívejte se také
1/3/5KS Venkovní První Pomoc Maska Hot Prodej První Pomoci Nástroje Průsvitné Resuscitační Maska Velkoobchod Zdravotní Péče Nástrojů
192.91 Kč 106.12 Kč

(1/3/5ks venkovní první pomoc maska hot prodej první pomoci nástroje průsvitné resuscitační maska velkoobchod zdravotní péče nástrojů popis: název produktu: venkovní první pomoc maska barva: průhledná balení: nylonová)

Podívejte se také
2v1 Titanium Spork Lžíce Venkovní Kempování, Piknik Dual-purpose Ultralehká Titanová Vidlička Lžíce Nádobí Přenosné Kempování Zařízení
89.64 Kč 10.77 Kč

(obchod, kupón kódy 1. pozornost k obchodu, můžete získat asi 1$ . 2. fanoušci obchodě můžete vychutnat další 1% slevy na všechny výrobky . 3. fanoušci obchodě můžete dostávat každý měsíc o 1-5$ 4. všechny)

Podívejte se také
Mini Přenosný Šroubovák 3 V 1 Hliníkové Oceli Precizní Brýlové Šroubovák Sada Lupa Hodinky Opravy Tools Kit S Keychain
2.64 Kč 1.76 Kč

(funkce: 100% zbrusu nový a vysoce kvalitní 3-v-1 příslušenství nástroje: plochý šroubovák / šroubovák phillips / star nut driver používá k opravě nebo utáhněte šrouby na různé brýle, sluneční brýle, hodinky, mobilní)

Podívejte se také
Peg Skladování Řetězce Multi Otvory, Pevné Švy Anti-crack prostorově úsporné Umělé Kůže Venkovní pěší Turistika 8 Děr Stan Peg Řetězec Taška
38.67 Kč 24.39 Kč

(peg skladování řetězce multi otvory, pevné švy anti-crack prostorově úsporné umělé kůže venkovní pěší turistika 8 děr stan peg řetězce taška camping dodávky popis: navržen s d-formoval sponu, tato podlaha nail skladování)

Podívejte se také
Vodotěsné, Větruvzdorné Dotykové Obrazovky Rukavice, pro Muže, Ženy Chladném Počasí na Kole, Turistika Běh,HUAME Tepelné Zimní Rukavice
543.35 Kč

(popis produktu na dotykové obrazovce je mnohem pohodlnější: špička palec, ukazováček a prostřední prst je vyroben z vodivé kůže, textilie pro citlivou touch-screen provoz. tyto rukavice jsou tlustší lemované s polar fleece, aby)

Podívejte se také
Přenosné Rybaření Silný Magnetický Rychloupínací Klipy Čistý Držák S Rybaření Cívky Šňůrka Karabina Pro Rybaření
87.23 Kč 61.08 Kč

(naše magnetické rychlé uvolnění klíčenka je, musí-mít příslušenství pro všechny outdoorové aktivity!s jeho magnetu přezkou designem, tento klíčenka zabraňuje důležité nástroje od pádu.jeho světlé barvy nebude snadné slábnout, a to je)

Podívejte se také
Mini COB Klíčenka Svítilna Dobíjecí Camping Lampa Magnetická Opravit Světlo Vodotěsné Nouzová Svítilna Přežití Výstražné Světlo
96.23 Kč 66.35 Kč

(1. 5 režimů osvětlení: svítilna má 5 světelných režimů, aby vyhovoval vašim různé potřeby: hlavní světlo bílé silné světlo - hlavní bílé světlo slabé světlo - pomocné světlo červené a modré blikání - pomocné světlo bílé světlo)

Podívejte se také
1/2/4KS Nové Teplé Fleece Maska Unisex Motocyklové Krku Stráž Šátek Teplé Snowboard Ski Bike Venkovní Sportovní Nepromokavou Cyklistika
34.28 Kč

(1/2/4ks nové teplé fleece maska unisex motocyklové krku stráž šátek teplé snowboard ski bike venkovní sportovní nepromokavou cyklistika popis: 100% nové. materiál: polyester velikost:délka a šířka 29cm *54cm konverze:)

Podívejte se také
Venkovní Camping Nástroje 1ks Mobilní Telefon Signál Boostery Mobilní Anténní Zesilovač Mobilní Telefon Booster Samolepky Pokles Lodní dopravy
67.67 Kč 45.26 Kč

(vlastnosti: mobilní telefon anténní zesilovač-nejnovější sp-11 pro anténu x generace produkuje tyto boostery, a další mobilní telefony, a může také zvýšit přijímací kapacity na dvě antény vysílačky pda, walkie-talkie, bzučák, a)

Podívejte se také
Dlouhá Nádrž Adaptér s Kovovým Držákem Výstup Venkovní Kamna Doplnit Adaptér
57.57 Kč 37.35 Kč

(popis: 【odolný materiál】: tento plyn doplnit adaptér s držákem je vyrobena z vysoce kvalitní hliníkové slitiny materiálu, odolné k použití. 【snadné přenášení】: kanystr gas converter je lehký a kompaktní design, přenosný,)

Podívejte se také
Venkovní Bbq Piknik Přenosné Camping Nádobí, Příbory Bbq Piknik Sada Nádobí
609.05 Kč 456.79 Kč

(název produktu: nový 2-3 lidi venkovní konvice nastavit hrnec s talíř materiál: vysoce kvalitního tvrdého hliníku/nerezová ocel hrnec :1, vnější průměr 17 cm/ výška 9cm pánev :1, průměr 18 cm/ výška 4,5 cm, rukojeť)

Podívejte se také
Paracord Šití Sada z Nerezové Oceli Deštník Lano Jehly Náramek Flattener Pletací Jehly DIY Šperky Příslušenství Nové
143.47 Kč 93.16 Kč

(100% zbrusu nový materiál: nerezová ocel barva: jako obrázek balíček: 1 sada velikost:pletací jehlice celková délka 7,8 cm konverze: 1inch=2.54 cm, 1 cm=0.393 palce teplé tip : prosím třeba připomenout,)

Podívejte se také
Mini Venkovní Camping Svítilna Multifunkční Repelent Proti Komárům Camping Lampa Přenosná Svítilna Nabíjení Poklad Cestovní Stan Ligh
377.03 Kč 260.14 Kč

(produkt úvod název: mini camping lampa velikost: 35×98 mm materiál: abs+ akryl baterie: 16500 lithium baterie kapacita baterie: 3.7v1200mah vstup/výstup: 5v-500ma výkon: 3w barevná teplota:)

Podívejte se také