Cena 927.41 Kč 1 324.88 Kč

Plný popis

1.Naše výrobky jsou testovány před odesláním tím, QC .Budeme posílat zboží do 7 pracovních dnů, jakmile vaše platba je dokončena.

2.Všechny obrázky výrobků jsou brány realisticky, a tam může být mírné barevné rozdíly vzhledem k osvětlení různých úhlů.

3.Všechny rozměry jsou měřeny ručně, může mít chyba 1-3 cm, což je normální jev.

Specifikace

  • Turistické potřeby: Camping Taška
  • Batohy Typu: Softback
  • velikost: 80L
  • Materiál: Plátno
  • batohy pro muže: Cestovní Batoh
  • bushcraft: taktické pouzdro
  • Původ: Pevninské Číně
  • Pláštěnka: No
  • Značka: SMONT
  • Funkce: Skladování
  • barva: Černá khaki khaki
  • Pohlaví: Unisex

Komentáře

Přidat recenzi

Související produkty

Tábor Stůl Skládací Stůl Piknikový Stůl Přenosný Camping Stůl Venkovní Skládací Stůl na Dvorku, Zahradě, Rybolovu, Vaření Venku
303.64 Kč 182.14 Kč

(popis: 【módní camping tabulka】: módní skládací stůl designu, a to zejména pro venkovní stolování; je vhodné, aby nosit všude tam, kde skládací, lze stohovat, a nebude zabírat žádné místo. 【kompaktní a praktický】: rozvinout:)

Podívejte se také
Tištěné Beach Mat Piknik Rohože Sbalitelná Deka Přenosné Venkovní Piknik Deka Piknik List Nylon Venkovní Deka Venkovní Dekor
575.65 Kč 270.69 Kč

(popis přenosný venkovní deka, vyrobeno z vysoce kvalitní nylonové materiálu, vodotěsný a odolný.pláž, piknik, pěší turistika, park.přenosný design, kompaktní a lehký.to může být složeny, velmi pohodlné nošení. funkce vodotěsné)

Podívejte se také
Závěsné Pouzdro Krk Sluchátka Skladování Organizátor Mini Peněženka Odolná Sluchátka Skladování Taška pro Rybaření, Kempování, Chůzi, Sportovní Turistiku
107.22 Kč 58.88 Kč

(popis: 【dlouhou šňůrku a háček】zavěšení na krk pouzdro je přenosný, může být zavěšen na krku, pásek, batoh, pásek, spona, atd. 【malý sáček】jemná a kompaktní, s roztomilý tvar.vysoce kvalitní tlačítka účinně)

Podívejte se také
Přenosný Gril Kryt Odolný Oxford Materiálu, Stahovací Uzávěr Pevně Pohodlné, Lehké, Snadno Se Čistí V Pračce
127.43 Kč 89.20 Kč

(vlastnosti: jednoduše opláchněte kryt s čistou vodou a můžete ji použít znovu.kryt nebude trvat mnoho místa ve složeném stavu.kryt grilu je lehké a pohodlné, snadné přenášení a použití. specifikace: jméno: gril kryt velikost(cca):)

Podívejte se také
M-7XL Velké Velikosti Vodotěsné Muži Multi Pocket Submachine Bunda Venkovní Pěší Turistika Lov na Koni Bouře Oblek Nástrojové Kabát
8 125.90 Kč 1 056.38 Kč

(1. vnější vrstva je vyrobena z paměti tkanina se silným větrem a odolnost proti vodě 2. vnitřní mesh prodyšný materiál, šetrný k pokožce a prodyšný, absorpce vlhkosti a potu 3. tří dimenzionální řezání oblečení, double-vrstva)

Podívejte se také
Venkovní Piknik Teleskopické Vaření Stativ Přenosný Visel Hrnec, Camping Stativ Táborák Gril Stojan
287.61 Kč 201.26 Kč

(venkovní piknik teleskopické vaření stativ přenosný visel hrnec, camping stativ táborák gril stojan vlastnosti: vedení zdarma, heavy duty pevné ocelové konstrukce, poniklované řetěz s s háček pro snadné vaření nastavení výšky. ideální)

Podívejte se také
Velké Kempování Stanu Venkovní Vodotěsný Stan pro Kempování, Turismus 2 Osoby Skládací Cestovní Rybářský Stan s Dveřmi a Oknem
708.58 Kč 673.20 Kč

(může se ti to líbí klikněte na tlačítko získat slevu .......... o platba: podporujeme následující platební metody.všechny platby na www.damechutnej.cz jsou zpracovány alipay. 1) přijímáme alipay, west union, tt.všechny)

Podívejte se také
Camping Boty Skladování Organizátor Skladování s 9 Policemi Oblečení Kontejner pro Cestovní Příslušenství
579.39 Kč 312.87 Kč

(popis: z oxford tkaniny, odolné pro dlouhou dobu trvající. pojďte s 9 policemi, vhodné pro přepravu a skladování. přenosné a skládací, snadno ovladatelný. můžete se skladování mnoho položek, šetří prostor, podle)

Podívejte se také
Venkovní Vodní Průvodce, Rám, Náhradní Díly, Sportovní Hubice z Nerezové Oceli, Konvice na čaj 5*4.5 cm Příslušenství Misky Cup Zbrusu Nové
146.99 Kč 72.07 Kč

(produkty zobrazení - > popis produktů --> popis: *zbrusu nový a vysoce kvalitní *vyrobeno z vysoce kvalitního materiálu, odolné a funkční *malé rozměry, snadná instalace *účel: při venkovní táboření, nebo)

Podívejte se také
Venkovní Mini Multifunkční Nerezové Oceli, Kladivo, Hliníkové Slitiny Rukojeť, Stan Nehty, Měděné Hlavy Kladivem
457.44 Kč 306.50 Kč

(materiál: nerezová ocel+hliníkové slitiny váha: 295g, délka 480 g velikost: jak je znázorněno na obrázku)

Podívejte se také
Ultralight Backpacking Stan 210D Oxford Tkanina Spodní Nepromokavý Stan Compact Single Osoby, Venkovní Kempování Stanu
1 280.93 Kč

(produkty zobrazení - > popis produktů --> popis: trvanlivé polyesterové vlákno, vnitřní prodyšné příze mesh otevření pro větrání 210d oxford tkanina dno pro vodotěsné. snadné nastavení s robustní hliníkový)

Podívejte se také
Kamna Prsten Vysokou Stabilitu Tepelně-Odolné, Lehké Nerezové Oceli Plynový Sporák Úspory Energie Kruh pro Venkovní
157.97 Kč 105.90 Kč

(kamna prsten vysokou stabilitu tepelně odolné kamna cube ring lehká z nerezové oceli plynový sporák úspory energie kruh pro venkovní popis: co tento produkt může nabídnout je, že to pomůže vám ušetřit spoustu energie plynu v důsledku)

Podívejte se také
Titanové Slitiny Patch pro Rick Nože Hinderer XM18 3.5 Radiální Vzor v Pořádku Ston
7 817.64 Kč 5 315.98 Kč

(popis produktu: poznámka:pouze na jedné straně patch ,kromě dalších! xm18 3.5 titanové slitiny patch tento patch je vhodný pouze pro originální xm18 3.5 , a žádné padělky, mohou být použity. vezměte prosím)

Podívejte se také
Cyklistika Taška Vysoká Viditelnost Reflexní Cyklistické Tašky Muži, Ženy, na Koni Vodotěsné Prodyšné Půjčovna Batoh Bike Příslušenství
371.54 Kč 223.01 Kč

(vlastnosti : 1. přední zavěšení světla: přední část batohu je nastaven na místo, pozice auto světla, můžete jej použít na místo vašeho výstražná světla, úsporu místa a zlepšit bezpečnost jít v noci ven. 2. odolný a lehký:)

Podívejte se také
9733 Rychlost Regulace Dmychadlo 12V 2.94 NA Grily, Kamna na Dřevo pro GRILOVÁNÍ Kempování, Piknik, Oheň, Nástroje, US Plug
594.55 Kč 243.66 Kč

(plug typ:us plug,to se vztahuje na kanadu, indii,mexiku, thajsku, spojených státech, na filipínách,tchaj-wanu a tak dále.napětí: ac100-240v barva: černá materiál: abs+ kov obsah balení: 1 x dmychadlo 1 x rychlost regulace pouze výše obsah balení,)

Podívejte se také
Led Kotevní Kůly, Kovové Stanové Kolíky, S Gumovým Ochranným Krytem Odolný Rybaření Na Ledu Příslušenství Univerzální Rybaření Na Ledu Zařízení
342.75 Kč 154.24 Kč

(tyto led kotevní kolíky jsou ideální pro různé venkovní prostředí.zabraňují stan z foukané pryč větrem a jsou také vhodné pro mnoho jiných použití.design je pohodlné a rychlé, a rukojeť je ergonomicky navržen tak, aby účinně chránit)

Podívejte se také
1~10KS Ocelových Stan Vítr Lano Jaře Spony Stan Napínáku Camping Deck Kolíky s Karabinou Klipy Markýza Utahovák Pevný Hák
114.47 Kč 68.77 Kč

(1~10ks ocelových stan vítr lano jaře spony stan napínáku camping deck kolíky s karabinou klipy markýza utahovák pevný hák popis: materiál: vysoko-pevnostní ocel poniklovaná velikost: 10*3cm hmotnost: 90g název)

Podívejte se také
ShineTrip Elastický Zpětný Spony Suchými Zipy Magie Nylon Elastický Háček Smyčka Kabelové Svazky Velcroing Pásky Lepící Upevňovací Pásky
350.44 Kč 210.27 Kč

(značka: shinetrip materiál: nylon barva: khaki, olivově zelená hmotnost: 26g (2 balení) rozšířená velikost: 110x2.5cm velikost balení: 10.5x13.5cm vlastnosti: suchý zip popruhy, nastavitelná délka, praktické)

Podívejte se také
Univerzální Taktická Taška Popruh Venkovní Nastavitelný Náhradní Nylonový Ramenní Popruh na Láhev s Vodou, Lov Taška
100.19 Kč 68.11 Kč

(vlastnosti: 【vysoce kvalitní】vyrobeno z vysoce kvalitní nylonové materiálu.odolné,prodyšné a snadno se přenáší .nejkvalitnějších materiálů, vám poskytne letech používání . 【nastavitelná náhradní popruh】vhodné pro)

Podívejte se také
5ks Elastické Stan Opravit Šňůry Black Ball Bungee Smyčky Popruh Plachtou Baldachýn Fixní Lano Pro Venkovní Kempování
172.04 Kč 85.91 Kč

(název produktu: úložný skákací míč hmotnost: 13g materiál: nylon velikost: délka 146 mm* míč průměr 26 mm vlastnosti: praktický úložný prostor, snadno vyndat, kompaktní a snadno se přenáší poznámka:)

Podívejte se také
Markýza Baldachýn Tyče Upevnění Potrubí Zem Držitel Barevné odolné proti Větru Nastavitelná Venkovní Kempování Stanu, Příslušenství, Pokles lodní dopravy
57.35 Kč 33.84 Kč

(popis: jméno: země držitele materiál: ocel barva: zelená/khaki/oranžová/červená/žlutá velikost: cca 10x3.5x3.5 cm hmotnost: cca 190g/kus balení seznam: 1 x držák zem poznámka: různé)

Podívejte se také
Pánské Outdoorové Kamufláž Quick Dry T-shirt High Stretch Tenké Prodyšné Dlouhý Rukáv Košile Topy Muž pěší Turistika Rybaření Sportovní Tričko
667.27 Kč 433.72 Kč

(pánské outdoorové kamufláž quick dry t-shirt high stretch tenké prodyšné dlouhý rukáv košile topy muž pěší turistika rybaření sportovní tričko untaineering a běžecké rychleschnoucí top informace o produktu: venkovní sportovní)

Podívejte se také
Venkovní Bbq Piknik Přenosné Camping Nádobí, Příbory Bbq Piknik Sada Nádobí
609.05 Kč 456.79 Kč

(název produktu: nový 2-3 lidi venkovní konvice nastavit hrnec s talíř materiál: vysoce kvalitního tvrdého hliníku/nerezová ocel hrnec :1, vnější průměr 17 cm/ výška 9cm pánev :1, průměr 18 cm/ výška 4,5 cm, rukojeť)

Podívejte se také
30L/50L Muži Vojenský Batoh Black Python vojenský Taktický Batoh Outdoor Softback Camping Rybářská Taška pěší Turistika Lov Pack
981.24 Kč 441.63 Kč

(50l/30l vojenské pánské black python taktický batoh outdoor softback batoh turistika camping lov rybářské tašky dropshipping 30l video poznámka pro velkoobchodní: 1: jsme factory pro více než 6 let, přijmout malé množství)

Podívejte se také
Elektrický Mini Ventilátor Přenosné Krku Ventilátor USB Dobíjecí Stolní Ventilátor Pro Venkovní Sporty Camping Kapesní Ventilátory S LED Camping
899.95 Kč 449.97 Kč

(elektrický mini ventilátor přenosné krku ventilátor usb dobíjecí stolní ventilátor pro venkovní sporty camping kapesní ventilátory s led camping popis: parametry výrobku: název produktu: dobíjecí camping ventilátor světlo model)

Podívejte se také