Cena 34.93 Kč 63.50 Kč

Plný popis

PRODUKTY ZOBRAZENÍ - > POPIS PRODUKTŮ -->

Funkce:

1. Nylon Materiál: Použití vysoce kvalitní nylon, rychlé uvolnění trati základna je silný, lehký a odolný.

2. Rychloupínací Design: Rychlé uvolnění a snadné instalaci, můžete nastavit základnu, nebo přidat do stávající stezka systém.

3. Mini a Přenosný: Malé rozměry a nízká hmotnost, je snadno přenosný, velmi pohodlné použití.

4. Rozsah Použití: kajak rychlé uvolnění trati základna je dokonale používá ke kotvení, rybářský prut, uskladnění, bičování a šňůrami na prádlo, atd.

5. DIY Příslušenství: Kajak rychlé uvolnění trati base, který se používá pro DIY příslušenství pro kajaky, kanoe, nafukovací čluny a jachty.

Specifikace:

Typ Položky: Kajak Rychlé Uvolnění Trati Base

Styl Produktu: Míč Držák

Materiál: Nylon

Barva Produktu: Černá

Hmotnost Produktu: Cca. 57g / 2.0 oz

Obsah Balení:

1 x Kajak Rychlé Uvolnění Trati Base

Poznámka:

1. Skutečnou barvu položky mohou být mírně odlišné od obrázků uvedených na internetových stránkách způsobené mnoha faktory, jako je například jas vašeho monitoru a jas světla.

2. Prosím, dovolte mírné manuální měření odchylka pro data.

DETAIL ZOBRAZENÍ --> DOPRAVA -->

Specifikace

  • Značka: SPORTARC
  • Původ: Pevninské Číně

Komentáře

Přidat recenzi

Související produkty

40 L Rafting Taška Lehký Batoh pro Cestování Vodotěsné Tašky Skladování Kempování Pouzdro Skládací Plavání 210t Rybaření Potápění
386.48 Kč 193.35 Kč

(popis plovoucí vodotěsné pytle suché suché pytel vodotěsný vak dry sack pláž, pěší turistika kempování, rybaření suché taška udržuje zařízení pro suché jízda na kajaku, rafting lodičky plavecký funkce voda, rafting)

Podívejte se také
3 Ks Kajak Rukojeť Příslušenství Rukojeti pro Kanoe Hlavní Straně Mount Grip Kit Drain Plug Kit
277.28 Kč 138.64 Kč

(popis pokud hledáte pro kajak rukojeť vyměnitelná sada s spolehlivé a za rozumnou cenu, řeknu vám, že náš rukojeti bude vaše nejlepší volba.přijmeme plastu, takže si můžete udržet po dlouhou dobu.i když je to jednoduché , je to tak)

Podívejte se také
Vosk na surf Škrábání Hřeben Remover pro Stěrkou Škrabka Plast Surfování Odstranění Pracího prostředku Příslušenství
180.60 Kč 92.06 Kč

(popis na surf vosk odstraňovač hřeben je všestranný nástroj, který splňuje různé potřeby surfování milence .jeho unikátní vosk škrabkou design umožňuje pro snadné odstranění vrstvy vosku, zajišťující čisté a optimální surf)

Podívejte se také
Nafukovací Kajak, Gumový Člun Venkovní Rybářských Lodí, Rafting Lodičky single/double Assault
5 490.65 Kč 4 941.59 Kč

(specifikace produktu: 312cm x 91cm × 51cm materiál: pvc tloušťka materiálu: 0,75 mm high-density, silný a tvrdý polymer plastové hmotnost 16.74 kg výrobek nese 180 kilogramů tovární nastavení manuální, pole)

Podívejte se také
Nový Volný čas Pánské Plavky Plavat Šortky Plavky Beach Board Šortky, Plavání Kalhoty, Plavky Pánské Běžecké Sportovní šortky Surffing
156.88 Kč 125.46 Kč

(nový volný čas pánské plavky plavat šortky plavky beach board šortky, plavání kalhoty, plavky pánské běžecké sportovní šortky surffing popis: 1.rychleschnoucí,prodyšné,měkké a lehké.super měkká rychleschnoucí technická)

Podívejte se také
Heavy Duty Gumový potah Polyester, 3mm Silné Pružné Lano Šok z Velikosti A Barev - Černá, 10m
85.47 Kč 47.02 Kč

(popis: lehké, silné, odolné proti opotřebení a dlouhou životností vysoká pevnost v tahu a velkou odolnost vysoce kvalitní premium elastický a gumový latex jádro pokryté polyester snadná instalace a použití vhodné)

Podívejte se také
Nafukovací Člun, Kterým Pádlo Držák 3 Otvory pro Nafukovací Člun, Loď, Člun
45.70 Kč 25.05 Kč

(popis: 【pevná loď, pádlo】: nafukovací člun, kterým pádlo držák poskytuje pevné opěrné body pro vesla při pádlování. 【3 otvory design】: kajak pádlo držák, takže je snazší a méně náročné na pracovní sílu použít)

Podívejte se také
Barevné Bungee Přístaviště Lodí Linky Dockline Kotevní Lano, Loď, Dokovací Linky Šoku Šňůry pro Lodě, Kajak, vodní skútry
266.51 Kč 194.45 Kč

(vlastnosti: ootdty zbrusu nový a vysoce kvalitní bungee doku linky je vyroben z vysokopevnostní bungee kabel,pe,pp materiál skládat dohromady,spolehlivé a trvanlivé. posuvné nastavení na obou koncích jsou pro rychlé dokování.oni)

Podívejte se také
Nafukovací Člun Čerpadlo, Adaptér, Nástavec Vzduchové Čerpadlo Converter Čerpací Hlavy Konektor pro Nafukovací Člun Stand up Paddleboard
39.99 Kč 24.83 Kč

(popis: 【vysoce kvalitní】nafukovací člun čerpadlo adaptér je vyroben z pa materiál, pevná konstrukce, silné těsnění proti úniku, snadné twist on a off. 【rychlé inflace】tento nafukovací ventil adaptér je rychlé nafouknutí)

Podívejte se také
Kajak Postavit Pomoci Popruh Přetažením Příslušenství pro Kajakář Nastavitelná Délka od 33-55 palcový Stojící Podpory Loď kotvící Lano
69.21 Kč 39.55 Kč

(popis: materiál: tento stát pomáhat popruh je vyroben z popruhu a rukojeti, odolná proti opotřebení, trvanlivé. velikost: 2,5 cm/0.98 inch široký, 1.4 m/55.12 palců dlouhý popruh. délka nastavitelná: s přezkou na tento kajak)

Podívejte se také
1KS Nylon Rychlé Pás Držák Tyč Přenosné Pasu Rybářský Prut Držák Stojan 200 mm/7.87 v Pólu Inserter pro Brodit Rybařit V Příboji
182.58 Kč 91.18 Kč

(vítejte igbowl store! popis: 100% zbrusu nové. vyrobeno z vysoce kvalitní nylonové materiálu,z vysoce odolné a šetrné k životnímu prostředí. malá velikost, snadno se přenáší. tento pás držák tyče na)

Podívejte se také
Surf Vodítku Nastavitelný Surfování Pasu Lano pro Děti, Dospělé Vodítku Surf Surfování Vodítko pro Venkovní Longboard, Paddleboard
363.41 Kč 199.72 Kč

(popis: surf vodítku: surf lano se používá pro školení nebo cvičení, poskytování a pohodlí. odolné a robustní: surfování vodítko je vyrobené z vysoce kvalitní pvc materiál, s vysokou pevností, dobrou pružnost a trvanlivost. praktický)

Podívejte se také
Plavání S Plovací Blánou Rukavice Bezpečný Vodní Sporty Rukavice Pádlo Přenosný Profesionální Pomocné Výuky Doplňky Potápění Rukavice
455.91 Kč 287.17 Kč

(modname=ckeditor plavání s plovací blánou rukavice bezpečný vodní sporty rukavice pádlo přenosný profesionální pomocné výuky doplňky potápění rukavice vlastnosti: 1. vysoce kvalitní materiál palm plavání ploutve jsou)

Podívejte se také
Neoprenový oblek pro Muže, Potápění Oblek, 3mm Plný Neopren plavky pro Kajaky, Kitesurfing, Podvodní Rybolov Sportovní
2 895.61 Kč 1 592.49 Kč

(vlastnosti: -jednoduchý klasický design, easy-pull, zadní zip pro bezpečnost. -měkké textury, anti-bakterie a vynikající oděru. -prodyšné, rychleschnoucí, lehké a měkké na kůži. -plná délka plavky poskytuje celkovou)

Podívejte se také
10.75 Palce Surf Fin Box Desky Dlouhé Prkno Wakeboard Centrum Fin Box, Surfování,Příslušenství, Černá
325.18 Kč 211.36 Kč

(kvalitní materiály, takže může nést tlak vody a uv záření.super a trvanlivé.snadno se přenáší.skvělý doplněk pro surf sport.hrát v důležitou roli při surfování sport.velikost: 27 cm materiál: haicui materiál barva: černá obsah balení: 1)

Podívejte se také
Kajak Mount Stojan Nylonový Rybářský Prut Držák Přenosný Pól Držák 4KS
422.73 Kč 253.55 Kč

(popis: široce používán: nylon rybářský prut držák je velmi vhodný pro řádek, jachty, kánoe, kajak, loď, atd. spolehlivé materiály: člun rybářský prut držák je vyroben z nylonu, což není snadné nošení, odolné a dlouho-termín. přenosné:)

Podívejte se také
Potápěčské Kapuce s Ramenem Šnorchlování Klobouk, Čepice Zimní Plavání Teplé Hlavy, Sluneční Ochrana Spearfishing Zařízení
489.52 Kč 318.15 Kč

(specifikace: značka:žádná číslo modelu:jedna velikost původu:cn(původu) velikost: velikost-high-obvod hlavy jedna velikost-19cm/7.5 -54-58 cm/21.25 -22.83 obsah balení: 1* klobouk poznámka: 1.prosím,)

Podívejte se také
AQUA MARINA Vodní Příslušenství, Nafukovací Člun Čerpadla Ventil Adaptér Pro Nafukovací SUP Surfing Board Kajaku Nafukovací Pumpa
471.95 Kč 339.90 Kč

(popis produktu: výrobce: aqua marina název: speciální ventil konverze hlavu oard velikost: 3.18*7.57 cm materiál: pa66 + 30% gf konektor ventilu: měď + guma)

Podívejte se také
Nafukovací Člun Kajak Boční Montáž Rukojeti pro Gumový Člun Kanoe, Rybářské Lodi, Zábradlí Zdvihacího Grip Madlo
640.25 Kč 320.12 Kč

(nafukovací člun kajak boční montáž rukojeti pro gumový člun kanoe, rybářské lodi, zábradlí zdvihacího grip madlo vlastnosti: 100% zbrusu nové. vyroben ze silného plastu, odolné a trvanlivé. surface pro vás k použití,)

Podívejte se také
Potápěčský Regulátor, Kryt POTÁPĚNÍ Druhý Kryt Regulátoru Fázi Lehký Šnorchlování Regulatorcover Pro Šnorchlování, Potápění RC-593
76.46 Kč 45.04 Kč

(popis: jméno: ochranné pouzdro materiál: 3mm neopren + nylon barva: černá, modrá, červená, fialová, oranžová, žlutá hmotnost: 0.02 kg obsah balení: pouzdro x 1 poznámka: 1.vzhledem k obrazovce)

Podívejte se také
1 KS Potápění Regulátor Šnorchl vysokotlaké Hadice Potápění Tlaková Hadice Černá Pro Potápění Vodní sporty
1 297.19 Kč 765.26 Kč

(podpora dropshipping a velkoobchod. nabízíme slevu pro velké množství.vítejte na kontakt s námi ! 1 ks potápění regulátor šnorchl vysokotlaké hadice potápění tlaková hadice černá pro potápění vodní sporty materiál:)

Podívejte se také
Muži, Ženy, Šnorchlování Spearfishing Surfování Muži Ženy Šnorchlování Spearfishing Surfování, Plavání Ochrana Nohou Ponožky
257.50 Kč 167.42 Kč

(mc889 3mm neoprenu non-slip studené-důkaz, potápění, plavání ponožky ochrana nohou ponožky muži ženy šnorchlování spearfishing surfování mc889 popis: funkce 3mm měkké neoprenové pro maximální pohodlí a teplo. nastavitelný)

Podívejte se také
4ks Potápění Hadice Upevňovací Lano Klip Držák Pružné Lano Bungee Potápění Šnorchl Připevnění Lana Ponoru Potápěč Příslušenství
60.64 Kč 36.47 Kč

(produkty zobrazení - > popis produktů --> popis: *premium potápění hadicové spony, upevňovací elastické lano s kartu, silný, lehký, přenosný a odolný *používá se k upevnění jednoho konce klipu a vysoký, nízký tlak)

Podívejte se také