Cena 80.85 Kč 161.71 Kč

Plný popis

Typ Položky: Dětské Zubní Kartáčky

Materiál: Silikon

Barva: Modrá,Oranžová

Velikost:Jako Obrázek Show

Pohlaví: Děti

Velikost balení : 11.6*4.8*3.1 cm

Obsah balení: 3ks/Set Dětské zubní Kartáčky Vlastnosti:

1. Bezpečnostní materiál: je vyroben z potravin třídy silikonového materiálu, který neobsahuje žádné toxické látky, a je měkká, elastická a odolná vůči vysokým teplotám.

2. Měkký kartáček: měkký kartáč hlavy vhodné pro děti nebolí jazyku povlak a zuby.Jemný kartáček může účinně vyčistit zbytkové mléko skvrny kolem zubů.

3. Anti-kazu: mléko a mateřské mléko zůstává v ústech dítěte, které mohou snadno množit bakterie a způsobit problémy, ústní jako je zubní kaz, které mají vliv na dětské zuby náhradní.Účinné čištění ústní dutiny může zabránit vzniku zubního kazu.

4. Snadno se čistí: kartáček má vlastnosti, vysokou teplotní odolnost a neobsahuje škodlivé látky jako BPA.To lze dezinfikovat s ultrafialovými paprsky nebo vařené při vysoké teplotě, aby zcela eliminovat případné bakterie.

5. Speciálně určené pro děti: To je navržen tak, aby odpovídala velikosti úst dítěte a je speciálně připraven pro děti ve věku 0-18 měsíců.

Specifikace

  • Věkové Rozmezí: 0-6m, 7-12m
  • Klasifikace: Listnatých Zubní Kartáček
  • Věkové Skupiny: Děti
  • Původ: Pevninské Číně
  • Vzor Typu: Geometrické
  • Množství: 1 Sada
  • Číslo Modelu: (Zubní kartáčky)
  • Materiál: Silikonové
  • Typ Položky: Zubní kartáček

Komentáře

Přidat recenzi

Související produkty

Anti-kolize Proužky pro Děti, Postele Měkké Bavlny Anti-kolize Zábaly Lehká Montáž Postele Pruhy pro Dítě je pro Betlémy
361.65 Kč 231.36 Kč

(anti-kolize proužky pro děti, postele měkké bavlny anti-kolize zábaly lehká montáž postele pruhy pro dítě je pro betlémy popis: lehký a prodyšný bavlněný materiál. navržen tak, aby se zabránilo kolizím v dětské postele. husté)

Podívejte se také
Novorozence Fotografie Rekvizity Barevné Balónu, Představující Rekvizity Dítě Focení Rekvizity DIY Foto Pozadí Dekory Sprcha Dárek
198.62 Kč 129.19 Kč

(vlastnosti: ootdty krásu vašeho novorozence s naší plést balón fotografie rekvizity sady. vyrobeno z měkké bavlny materiálu, tyto balóny poskytují teplé a pohodlný zážitek pro vaše dítě během focení. určen pro)

Podívejte se také
Kreslený Velryba Dítě Sprchování Teploměr Přesná Teplota Vody Měřidlo, Nástroj
335.28 Kč 154.24 Kč

(vlastnosti: ootdty udržet vaše dítě v bezpečí s naší přesné dětská koupel vody, teploměr, měření teploty vody právě proto, aby se chránit vaše dítě před popáleninami. tři barevné teploty vody, změna barvy připomenutí,)

Podívejte se také
Přebalovací pult Plenky Organizátor - Dítě Visí Plenky Zakladač Školky Caddy Organizer pro Postýlky Playard Baby Essentials Skladování
250.47 Kč 125.24 Kč

(♥ mějte baby essentials šikovný: dětské plenky organizátor odpovídá bulkiest otřete teplejší, může držet 52+ pleny a dokonce i největší velikost plenky, 4 boční kapsy pro pleťové vody, prášku, dětské oblečení a další kojenecké zboží.není)

Podívejte se také
Kojící Láhev Kartáč Skládací Multi-Funkční Kartáč S Žádné Prolévání Domácí Čištění Kartáče Pro Pití Šálky Vody
115.35 Kč 57.57 Kč

(udržujte své láhve na vodu čisté bez poskvrny s touto unikátní skládací láhev na vodu štětec.jeho praktický design zajišťuje důkladné čištění pokaždé bez jakékoliv deformace.rozlučte se potíží nést další nástroje s touto inovativní)

Podívejte se také
L5YF Novorozence Slintání Bib Vysoce savé Slin Ručník 0-2 roky Dětské Zoubky Bryndáčky
67.89 Kč 49.66 Kč

(vlastnosti: ootdty kreslený tisku dětské bryndáčky s kolem krku surround a neutrální vzor, takže je snadné pro různé děti na nošení, skvělý doplněk k jakékoliv dítě outfit! vyrobeno z kvalitní bavlny, měkký a šetrný)

Podívejte se také
Žvýkat Korálky Dudlík Klipy Fiktivní Řetězce Držitel Novorozence Dudlík Řetězy Bradavky Držitel Děti, Kousací Hračka Dítě Žvýkat Bukového Dřeva Hračky
146.77 Kč 66.13 Kč

(100% zbrusu nový a vysoce kvalitní materiál:silikon + buk barva:jako pic balení:1ks velikost:délka:20cm,chyba asi 1 cm. konverze: 1inch=2.54 cm, 1 cm=0.393 palce teplé tip : prosím třeba připomenout, th)

Podívejte se také
8ks Sladká Kostkované Luk Vlasy Klip Dívky Děti Candy Barva Bowknot Pásky Sponky do vlasů Barrettes Roztomilé Kawii Ručně vyráběné pokrývky hlavy Rukojeti
86.79 Kč 50.31 Kč

(specifikace kategorie: vlásenka materiál: slitina + hadřík barva: žlutá, modrá, růžová, zelená styl: instagram sladké a roztomilé styl: motýlek velikost: cca 4cm použitelné: denní, nakupování,)

Podívejte se také
2023 Podzim Zimní Dětské Dívky Pletené Čepice Měkká Kojenecká Batole Princezna Beanie Čepice Květinové Děti V Teple Ucho Ochranu Kapoty Klobouky
177.97 Kč 142.37 Kč

(2023 podzim zimní dětské dívky pletené čepice měkká kojenecká batole princezna beanie čepice květinové děti v teple ucho ochranu kapoty klobouky materiál: akryl sezóna: podzim,zima informace o velikosti: obvod hlavy 46-48cm poznámka:)

Podívejte se také
Jaro, Podzim Nové Děti Ležérní Boty dětské Kožené Boty Batole Chlapci Dívky Semiš Jediný Byty Boty
589.93 Kč 471.95 Kč

(jaro, podzim nové děti ležérní boty dětské kožené boty batole chlapci dívky semiš jediný byty boty barva:žlutá, khaki velikost:15-25 stélka délka:12 cm-15,5 cm)

Podívejte se také
77HD Trvanlivé Uhlíkové Oceli, Okna, Dveře, Podpora Zámku Dětský Zámek Okna Omezovač Zajištění Bezpečnosti dětí A Zabránit Nehodám
141.94 Kč 42.62 Kč

(vlastnosti: ootdty mějte své děti v bezpečí s naším dítětem okna a dveře, omezovač zámek.předcházet nehodám tím, že omezuje otevření oken a dveří, poskytuje další vrstvu zabezpečení pro váš domov. vyrobeno z odolné)

Podívejte se také
Dětská Letní Bucket Hat Sluneční Ochranu Kojenecké Rybář Klobouk Venkovní Čepice s Králičí Uši pro běžné Každodenní Fotografování Prop
48.56 Kč 36.47 Kč

(dětská letní bucket hat sluneční ochranu kojenecké rybář klobouk venkovní čepice s králičí uši pro běžné každodenní fotografování prop vlastnosti: - uvnitř potítko udržuje vaše childs chladnou hlavu a suché. --)

Podívejte se také
Zimní Děti Plyšová Bavlna Boty Měkké Podrážky Teplé Sportovní Boty Chlapci a Dívky Ležérní Obuv
548.85 Kč 521.38 Kč

(zimní děti plyšová bavlna boty měkké podrážky teplé sportovní boty chlapci a dívky ležérní obuv barva:černá, hnědá velikost:122-25 stélka délka:14-15.5 cm)

Podívejte se také
Novorozence Fotografie Příslušenství Křídlo Anděla Baby Foto Rekvizity Ručně Vyráběné Kostýmy Pro Kojence Fotografia Háčkování Kostýmy Pro Dítě
103.49 Kč 70.31 Kč

(71856 specifikace: unisex design je vhodný jak pro holčičku a chlapečka. vhodné pro 0-6 měsíců děti nosit materiál: bavlna typ:anděl, křídla barva:zlatá rozměry:křídla:30*21 cm(11.81*8.27)

Podívejte se také
27x27cm Dítě Čtvercový Ručník 4-Vrstvy, Dětské Sliny Ručník Tisk Kreslený Obličej Ručník
122.60 Kč 61.30 Kč

(vlastnosti: ootdty multifunkční dětská tvář ručník, který může splnit vaše různé požadavky, může být použit jako dítě kapesník, ručník na obličej, ruce ručník, sliny ručník, žínku, říhání hadříkem, a je šetrný)

Podívejte se také
Teplé a Stylové Děti Čepice pro Podzimní A Zimní Módní Solid Color Design Kapoty Čepice s Krásným Vzorem Srdce
187.64 Kč

(vlastnosti: ootdty pobyt ohřívá a stylový s touto kvalitní vlny pro děti.měkký a příjemný materiál zajišťuje pohodlné nošení zkušenosti.ideální pro podzimní a zimní období. navržen s unikátní vzor srdce, tento)

Podívejte se také
0-1 Rok Staré Dítě Batole Obuv Dětská Obuv Dětské Boty Nové Módní Holčička Chlapci Drobná a Roztomilá
241.25 Kč 91.62 Kč

(0-1 rok staré dítě batole obuv dětská obuv dětské boty nové módní holčička chlapci drobná a roztomilá název produktu:batole boty hmotnost produktu/velikost: 55 g použitelné davu:děti pozornost: 1. vzhledem)

Podívejte se také
Podzimní Dívčí Nové Světlé Kůže Pearl Měkkou Podešev Pohodlné Princezna Boty dětské Módy Mělké v Ústech Boty Deska
232.68 Kč 139.52 Kč

(jak vybrat správnou velikost: stélka délka = dítě je délka nohy +0,5-1 cm.můžete 1 velikost větší, pokud vaše noha je tuk. velikost 23: stélka délka 15.0 cm velikost 24: stélka délka 15,5 cm velikost 25: stélka)

Podívejte se také