Cena 152.26 Kč 380.76 Kč

Plný popis

Naše pádlo držák pro kajaky je bezpečný a spolehlivý způsob, jak ukládat své pádlo na vaše další jízda na kajaku dobrodružství.S přísnou kontrolou kvality a nastavitelný design, tento široce používán držák zajišťuje, že vaše pádlo je bezpečné, když zamčené.Užijte si svůj čas na vodě s klid s vědomím, vaše pádlo je na dosah.

Specifikace:

Název Produktu: Držák Pádlo Kajak

Velikost výrobku: 100*50*50 mm/3.94*1.97*1.97 v (přibl.)

Hmotnost výrobku: 70g bez základny, 135g s základny (přibl.)

Balení Seznam:

1 * Držák Pádlo Kajak

Poznámky:

Vzhledem k světelné efekty a úhly kamery, tam může být barevný rozdíl v produktu, prosím pochopit.

Vzhledem k ruční měření, tam může být chyba ve výrobku velikost.

Více viz podrobnosti o produktu

1.Vysokopevnostní Nylon: Zažijte maximální trvanlivost s tímto kajak pádlo držák, vyrobeno z kvalitní nylonové materiálu.Jeho lehká konstrukce prošla přísnou kontrolou kvality, zajištění dlouhotrvající výkon i v těch nejnáročnějších podmínkách.

2.Snadná Instalace: Naše kajak pádlo držák nabízí bezpečné a jednoduché přemístění a úpravy, takže je snadné nainstalovat a nastavit, aby se váš kajak je potřebuje.Užijte si bezproblémové brouzdaliště s naší inovativní design.

3.Jednoduché Použití: Vložte a vyjměte pádlo hádka-zdarma.Náš kajak pádlo držák zajišťuje, že vaše pádlo je zajištěna scratch-zdarma.Blokovací mechanismus drží ho v bezpečí, když není používán.Je to praktické a bezpečné řešení, vhodné pro jízdu na kajaku nadšenci na jakékoliv úrovni znalostí.

4.Široce Používán: Tento kajak pádlo držák je široce používán a je vhodný pro použití na většinu typů kajaků.To vám umožní vychutnat si jízdu na kajaku bez obav, že přijdete o své pádlo.Je vhodný pro 25mm do 32mm průměr spínači nebo tyčí.

5.Nastavitelný Výkon: Tento kajak pádlo držák vám umožní bavit se a užívat si jízdu na kajaku volně, bez obav o ztrátu své pádlo.Má nastavitelný design, který umožňuje snadno nastavit polohu a úhel pádla podle vašich preferencí.

Specifikace

  • Původ: Pevninské Číně

Komentáře

Přidat recenzi

Související produkty

3 Ks Kajak Rukojeť Příslušenství Rukojeti pro Kanoe Hlavní Straně Mount Grip Kit Drain Plug Kit
277.28 Kč 138.64 Kč

(popis pokud hledáte pro kajak rukojeť vyměnitelná sada s spolehlivé a za rozumnou cenu, řeknu vám, že náš rukojeti bude vaše nejlepší volba.přijmeme plastu, takže si můžete udržet po dlouhou dobu.i když je to jednoduché , je to tak)

Podívejte se také
6 Pack Prkno Vodítku Plug Šrouby Univerzální Soft Top Surf Vodítko Upevňovací Šrouby Prkno Díly
351.76 Kč 158.19 Kč

(vyrobena z pevného plastového materiálu, který drží šroub, dobře a pevně pro připojení k vaší surfovací prkno nebo stand up paddle board silné a odolné, s rychlou loučení groove, snadné použití. vhodná pro většinu)

Podívejte se také
448C Ventily Kryt Potápění DIN Ventily Regulátor Prachu Plug Čepice vnějším Závitem
202.58 Kč 99.31 Kč

(vlastnosti: ootdty zbrusu nový a vysoce kvalitní zvyšuje longevities vašeho potápění se tento hliníkový konektor pro závitové ventily. to je velmi vhodné pro milovníky potápění, instruktory a jednotlivce, kteří)

Podívejte se také
Nafukovací Bodyboard s Úchyty Prkno Učit Plavání, Vodní Sporty Hračka Plave Prkno pro Děti Aktivity pro Děti
684.85 Kč 356.16 Kč

(popis: 【odolný materiál】: nafukovací surf pro děti je vyroben z kvalitního pvc materiálu.to je trvanlivé, pohodlné touch pro surfování a zbytek se zpracovává můžete vyvážit své tělo a zajistit bezpečnost a stabilitu surfování. 【přenosný)

Podívejte se také
1ks Stříbrná Námořní Lodě, Kryt Kabiny Paluba Závěs Horní Montáž o 90 Stupňů Kolíky 316 z Nerezové Oceli Hardware, Příslušenství Námořní Lodě
140.18 Kč 112.05 Kč

(1ks stříbrná námořní loď kryt kabiny paluba závěs horní montáž 90 ° pin hardware z nerezové oceli, horké příslušenství námořní loď vlastnosti: 90°paluba závěs.s odnímatelným šroub/pin.používá se pro montáž boat cover k)

Podívejte se také
Velké Velikosti Aqua Boty Muži Ženy Brodění Vodou Lehký Pláži Proti Proudu Naboso Protiskluzové Boty Žena Fitness Sportovní Jógy Tenisky
470.41 Kč 366.92 Kč

(velké velikosti aqua boty muži ženy brodění vodou lehký pláži proti proudu naboso boty žena venkovní sportovní protiskluzové jóga tenisky aqua boty 4 barvy * 100% zbrusu nové bez krabice * barva: oranžová, turistika & aqua)

Podívejte se také
Univerzální Ukotvení Kajaku, Kánoe, Loď, Námořní Kotva Lehká Plavidla Kotva
817.12 Kč 408.45 Kč

(vlastnosti: ootdty kompaktní design, lze snadno skladovat pryč byt v oblastech, kde je omezený prostor. přenosný, snadno se stow, zlepšuje úspěch rybolovu. vhodné pro elektrické lodě, plachetnice, nafukovací člun, vodní)

Podívejte se také
Surf Vodítku Noha Lano Fólie Křídlo Surf Pasu Vodítku Bederní Pás Surfování Hrudní Popruh Uvolnitelná Vodítka
1 038.81 Kč 249.38 Kč

(podpora dropshipping a velkoobchod. 100% originální a s bezplatnou poprodejní záruka. barva:černá materiál:tpu velikost:o 10 stop obsah balení: 1 x surf vodítku noha lano pouze výše uvedený obsah)

Podívejte se také
Dospělý Potápěčské Masky Silikonové Potápěčské Brýle Plavecké Vybavení Podvodní Potápěčské Brýle Maska Plavání Nástroje
855.13 Kč 418.99 Kč

(vlastnosti: ootdty fyzické tvrzené sklo objektivu, vysoká propustnost světla, odolnost proti poškrábání, odolnost proti nárazu, bezpečnosti proti výbuchu. použití tekuté silikonové, 3d design, fit obličeje, vhodné pro různé)

Podívejte se také
LIFURIOUS Profesionální Plavání Neopren pánský Potápěčský Oblek Rozdělit Potápění Šnorchl Plavky Spearfishing Surfování Kombinéza Zařízení
3 187.17 Kč 1 912.39 Kč

(lifurious profesionální plavání neopren pánský potápěčský oblek rozdělit potápění šnorchl plavky spearfishing surfování kombinéza zařízení velikost: jako velikost grafu materiál: polyester funkce: prodyšné, měkké barva:)

Podívejte se také
Ocel 315 Odolný Vodní Sporty, Loď, Jachta, Loď, Závodní Lodě Zvládnout Klice Střižových Prsten Hák Sedlo Klip Drátu Oka Popruhy
56.47 Kč 39.55 Kč

(model: m5(316) materiál: premium marine třídy 316 nerezová ocel velikosti/rozměry: délka: 54 mm(2.13 palců), výška: 17.8 mm (0.7 inch), díry na střed díry rozteč: 41 mm (1.61 inch) průměr/šířka: 5 mm síla: světlo balení)

Podívejte se také
Jeden teenager Super Zahušťování Nafukovací Člun 1 Osoby, 140*80 CM Člun Nafukovací Člun s Náhradními Díly
366.04 Kč 329.35 Kč

(upozornění : když balík dorazil, aby své zvyky ,prosím, platit daně a vyzvednout zásilky nejsme odpovědni za jakékoliv cla nebo dovozní daň pokud vaše místo je vzdálené ,pak je třeba věnovat 38usd . poznámka:)

Podívejte se také
Sedadlo Loď Polštář Dragon Pad Pádlo Stroj Sedlové Polštáře Kajaku Veslování Plovací Sedadla Dárky Vodácké Základně Mount Skluzu
257.72 Kč 128.75 Kč

(popis tento sedák pro univerzální čtyři sezóny šlapadlo je velmi pohodlné a praktické.stylový a spolehlivý, krásná a prodyšná.není snadné deformované nebo poškozené, můžete si také dát to jako dárek pro přátele nebo rodinu, kteří)

Podívejte se také
Neopren 3mm Neoprenové Muži Ženy Dlouhý Rukáv Teplé Bundy Kalhoty Plus Velikost Plavky Scuba Potápění Oblek, Šnorchlování, Surfování Oblek Plavky
2 305.24 Kč 1 383.10 Kč

(vlastnosti: jedinečný design - form-kování, praktické, krásné a stylové. měkký a pružný límec - dobrý fit, není volné nebo těsné, udržuje krku pohodlné. hladká těsnicí manžety - držet na zápěstí a kotník, minimalizuje)

Podívejte se také
Prkna Paluby Trakce Rady Eva Anti-Skid Pad Lepicí Anti-Skid Deck Podložka na Palubě Lodi,Kajaku,Surfu,Vertikální Paddle Boa
97.33 Kč

(žádné další uklouznutí:naše trakční polštářky poskytují maximální non-slip grip pro váš člun nebo loď, zatímco vedení přebytečné vody.snadno přizpůsobit,pásy a vložit:naše trakční podložky jsou velmi snadno přizpůsobit a nainstalovat.jednoduše)

Podívejte se také
1 KS veslice Rychlý Vstup Kopačky Kanoe, Kajak Cam Zaklínit Kajak Příslušenství Nafukovací Člun Lano Svorky
234.00 Kč 170.72 Kč

(popis: 1. cam kladiva je vyroben z vysoce kvalitního hliníku, odolné proti korozi a silný, má dlouholetou použitelnost. 2. pomocí progresivní zubu, což zaručuje maximální držení všechny typy lana. 3. hliníkové slitiny ozubené)

Podívejte se také
Surf Trakční Podložky Prkno Grip Pad pro Ryb Deska Funboard Skimboardu
602.90 Kč 313.53 Kč

(popis: 【prkno trakční podložky:】eva diamond rýhované protiskluzové prkno trakční podložky, odolné proti opotřebení a trvanlivé použít. 【funkce design】lepkavé na back, anti slip, pohodlné a snadné přenášení a použití,)

Podívejte se také
120mm Plachetnice Flip-Up Skládací Vytáhnout Zaklínit Dock Palubě Lodi Mořský Kajak Hardwaru Line Lano Vyvazovací Zaklínit Příslušenství
925.22 Kč 462.50 Kč

(120mm plachetnice flip-up skládací vytáhnout zaklínit dock palubě lodi mořský kajak hardwaru line lano vyvazovací zaklínit příslušenství charakteristika vyrobeny z nylonu a nerezové oceli materiál, odolné, lehké a vysoká pevnost maximální)

Podívejte se také
Split Neopren Děti 2,5 mm Neopren Nylon Lehké Udržet Teplý neopren pro
740.44 Kč 436.79 Kč

(popis: 【vysoce kvalitní】děti neoprénový oblek je vyroben z premium neopren a nylon materiál, pohodlné, lehké a odolné. 【vynikající ochranu】děti potápěčský oblek je 2,55 mm zahustit, ochrana proti slunci a tepelnou, svobodu)

Podívejte se také
Bestdive Black Hero 2-Dílný pánský Neopren Zip Bunda 2.5 mm 3.5 mm 5 mm Yamamoto Neopren neopren Top A Vysoké Pasem Kalhoty
3 346.68 Kč

(bestdive black hero 2-dílná pánské neoprénový oblek sako a vysoké pasem kalhoty stretch, pohodlí a teplo bestdive exkluzivní tělo mapě, systém používá 3d střih, speciální šití a materiálu vložky vytvořit oblek, který se)

Podívejte se také
Paddle Board Kryt Motoru Vodotěsné Univerzální Fit Přívěsný Motor Kryt se Zipem Uv-odolný Motor Protector pro Plnou Loď
245.20 Kč 154.46 Kč

(paddle board kryt motoru vodotěsné univerzální fit přívěsný motor kryt se zipem uv-odolný motor protector pro plnou loď popis: vynikající ochranu pro váš přívěsný motor rok-round. modernizované odolný proti větru design,)

Podívejte se také
Základní Multifunkční Základna Nylon Nerezové Oceli, Snadná Instalace Lehký, Montáž Na Rybářské Pruty Snadná Instalace
73.38 Kč 39.77 Kč

(funkce: * vyrobeno z vysoce kvalitní nylonové materiálu * robustní, lehký, vysoká pevnost * ideální pro montáž rybářské pruty nebo stožáry na kajaky s těsnění a kryt * s 2 šrouby z nerezové oceli, snadná instalace *)

Podívejte se také
Zimní Plavání Neoprenové Potápění Cap 3/5 mm - Teplý Ucho Protector, Studené-Důkaz, Potápění Klobouku pro Plavání - Neopren Kryt Hlavy Helmu
870.29 Kč 486.67 Kč

(3/5mm neoprenové potápění koupací čepice zimní plavání teplé ucho chránič potápění klobouku zima-důkaz obleky pokrývky hlavy, helmy funkce: 1. vestavěný smoothbark vodotěsné design, vodotěsné a zvýšení tření, snížení pokrývky)

Podívejte se také
Ženy Top Neopren Neopren 2mm Bundy Potápěčský Oblek pro Potápění Plavat Modrá
961.03 Kč 605.53 Kč

(popis: -jednoduchý klasický design, easy-pull, přední zip pro větší pohodlí. -měkké textury, anti - a vynikající oděru. -prodyšné, rychleschnoucí, lehké a měkké na kůži. -plná délka plavky poskytuje celkovou)

Podívejte se také