Cena 2 074.10 Kč 2 183.30 Kč

Plný popis

Šipka Nízké Stoličce Kreativní Plastové Židle Na Verandě Boty Mění Stolice Obývací Pokoj Pohovka Podnožka Mobilní Sedadla Nordic Domácí Nábytek

1. Jméno: Arrow stolice

2. Materiál: PE plast

3. Velikost: 41 cm * 35 cm * 40cm

4. Styl: Nordic

5. Další funkce: pohyblivý

6. Nábytek konstrukce: rámová konstrukce

7. Styl umístění: umělecký styl

8. Použitelná plocha: Obývací pokoj/ložnice/veranda/balkon/studiu/klubu/shop/hotel

9. Podrobnosti: ① Celkový výběr ekologicky šetrných PE materiálů, stabilní nosné, zdravé a šetrné k životnímu prostředí. ② Integrovaný výlisek design je nosné a stabilní, s jednoduchými liniemi skryté v geometrické konstrukce, a šipka mezery tvořící trojúhelníkové struktury, přísné a vědecké stabilní základnu, stabilní umístění a silné nosné kapacity. ④ Multifunkční, lze použít jako stolička nebo jako malý stolek.

Poznámka: 1. Výrobek je měřeno ručně, a tam může být chyba asi 1-3cm.Viz skutečný výrobek.

2. Výrobek je ruční práce, a tam může být občas malé škrábance nebo vady, vzniklé během výrobního procesu, ale to nebude mít vliv na celkový efekt použití.Prosím pochopit.

3. Produkt je fyzické fotografie, a tam může být nepatrný barevný rozdíl vzhledem k osvětlení, osvětlení, displej, a další důvody.Viz obdržel fyzický produkt jako standard.

Vážení přátelé, vítejte v našem obchodě.Pokud Máte Rádi Tuto Položku,Prosím, Přidejte Jej Do Svého "Seznamu Přání",Pokud Se Vám Líbí Našem Obchodě,Prosím, Přidejte Jej Do Svého "Uložit Seznam".Nabízíme Velké, Aby Velká Sleva ,Pokud Máte Jakýkoliv Dotaz,Prosím, Kontaktujte Nás, moc Děkuji!!!!!

Nábor agentů ze všech zemí.Pokud máte zájem, prosím, kontaktujte nás.Pokud si chcete koupit více, můžete se těšit na nejnižší cenu

Zásilka >>

1. Objednávky budou odeslány do 5 pracovních dnů po úplném zaplacení je vyřešena.

2. My jen loď na potvrzené objednávce adresu, ujistěte se prosím, že vaše objednávka adresa je stejná jako dodací adresu.

3. Služba tranzitní čas je poskytována dopravce a vylučuje víkendech a svátcích.Tranzitní časy se mohou lišit, zejména během prázdninové sezóny.

4. Pokud neobdržíte svou zásilku v čase, prosím, Kontaktujte Nás před otevřením sporu, jsme wil kontrolovat problém a dá vám řešení během 24 hodin.

O služby>>

Jsme poklad každý příležitost spolupracovat s našimi zákazníky.Uděláme, co bude v našich silách odpovídat na otázky,řešit problémy.Takže pokud tam jsou nějaké otázky nebo problémy ,prosím, kontaktujte nás ihned,budeme odpovědět, jakmile je to možné.

O zpětnou vazbu>>

Pokud jste spokojeni s našimi produkty, Pls dejte nám 5 Hvězdiček ,vaše 5 hvězd bude inspirovat naší práce.Prosím, nechte 5 hvězd a pozitivní zpětnou vazbu, pokud jste spokojeni s našimi produkty.Pokud tam jsou nějaké problémy s naší zboží nebo produktů,prosím, contacet nás před odjezdem negatie zpětnou vazbu.Uděláme, co bude v našich silách vyřešit jakékoli problémy

O celní dny objevi>>

Celní politika jednotlivých zemí jsou různé.Kupující potřebuje vyčistit celní podle místní celní politiky.Poté, co zboží dorazí do cílové země, kupující potřebuje vyčistit zvyky v čase podle pravidel místní země.Pokud budete muset zaplatit celní, prosím, zaplatit tarif podle požadavků, aby se zajistilo včasné dodání zboží

Specifikace

  • Číslo Modelu: stolice
  • Obecné Použití: Domácí Nábytek
  • velikost: 41cm*35cm*40cm
  • Styl: Minimalistický Moderní, nordic
  • Použitelný Prostor: obývací pokoj/ložnice/veranda/balkon/studiu/klubu/shop/hotel
  • Materiál: Plastové, PE plastu
  • Styl umístění: Umělecký styl
  • Složené: No
  • Původ: Pevninské Číně
  • Struktura nábytek: Konstrukce rámu
  • Vzhled: Moderní Styl
  • Specifické Použití: Domů Židle A Osmanské
  • Typ: Obývací Pokoj Nábytek
  • Další funkce: Pohyblivé

Komentáře

Přidat recenzi

Související produkty

Hcore Malé Euro Lehátko Pohovka pro Kompaktní Kabriolet Futon rozkládací Pohovka,Černá Kůže Paměťové Pěny Loveseat Pohovky Pohovka, Gauč
15 762.50 Kč 7 881.36 Kč

(hcore futon rozkládací pohovka, gauč,3 paměťové pěny, futon gauč s covertible opěrkami rukou a opěradly,71 jsem spáč pohovka,malé splitback umělé kůže moderní pohovka pro obývací pokoj,kancelář,byt,černá o tuto položku [vysoce)

Podívejte se také
Krém vítr hrudi skladování postele Malé-velké textilie, manželskou postel okvětní lístek měkké postele
38 297.25 Kč 37 914.29 Kč

(o nás 1,naše společnost se nachází v čína je největší velkoobchod trhu.jakýkoliv produkt, který potřebujete, může být odeslán do mě s produkt obrázky nebo modely.já vám nejnižší nabídky, jakmile je to možné,)

Podívejte se také
Levné ceny pet postele a doplňky zvýšené skládací žvýkat důkaz zklidnění psa bed
4 882.26 Kč 4 442.84 Kč

(popis produktu položka fbed-75 jméno chlazené pvc nepromokavý pelíšek m aterial pvc prostěradlo ,s nerezové oceli 304 rám funkce 1.vodotěsný :pvc materiál je voděodolný ,snadno se čistí 2)

Podívejte se také
Moderní Tvaru L 3 Místná Tkaniny Tkaniny Sedadla Rozkládací Pohovka, Nábytek, Pohovka
5 758.48 Kč 5 470.66 Kč

(#detail_decorate_root .magic-1{width:750px;border-collapse:collapse}#detail_decorate_root .magie-2{min-height:28px;padding:5px 10px;šířka:126px;min-height:28px;box-sizing:content-box}#detail_decorate_root .magic-3{min-height:28px;padding:5px 10px;šířka:196px;min-height:28px;box-sizing:content-box}#detail_decorate_root)

Podívejte se také
Vlastní venkovní ratan pohovka pro volný čas pohovka opalovací krém vodotěsné villa courtyard hotel lobby arc pohovka kombinace
37 567.80 Kč

(o nás 1,naše společnost se nachází v čína je největší velkoobchod trhu.jakýkoliv produkt, který potřebujete, může být odeslán do mě s produkt obrázky nebo modely.já vám nejnižší nabídky, jakmile je to možné,)

Podívejte se také
Kancelář, Nohy Židle Jídelna Chodbě Osmanské Tmavě Modrá Fabric Nákladní Zdarma Obývací Nábytek Domů
5 996.21 Kč 2 938.24 Kč

(o tuto položku umělé povlečení kolekce kusu: představujeme design4comfort kolekce - zvýšení vašeho domova dekor s elegantní a funkční kusy nábytku, které jsou ideální pro jakékoli domova.více povrchové úpravy: vyberte si z různých povrchových)

Podívejte se také
Jumbo Víceúčelový Skládací Stolek, Přírodní
2 127.27 Kč 999.70 Kč

(přenosný stůl, kdykoli a kdekoli budete potřebovat.těším se na změnu a vychutnat si jídlo prop je v přední části televize, takže budete nikdy ujít minutu svého oblíbeného pořadu nebo filmu.top má široká plocha k snadno ubytovat plné velikosti)

Podívejte se také
Vintage Iron Art Recepci Oddělení Návštěvník Vyjednávání Ostatní Plocha Stolu Prodejní Kancelář Vyjednávání Mléka Tea Shop Stůl a Židle
10 614.16 Kč

(o nás 1 , naše společnost se nachází v čína je největší velkoobchod trhu.jakýkoliv produkt, který potřebujete, může být odeslán do mě s produkt obrázky nebo modely.já vám nejnižší nabídky, jakmile je to)

Podívejte se také