Cena 66.13 Kč 108.54 Kč

Plný popis

zbrusu nový a vysoce kvalitní

OOTDTY

Vlastnosti:

Vyrobeny z vysoce kvalitní bavlny materiálu, který je měkký, pohodlný a odolný.

Dítě bryndáček má 2 patentky, které mohou být upravena tak, podle růstu vašeho dítěte.

pro Trojúhelník bib, silné, prodyšné, dobrá absorpce vody, snadno se čistí, lze prát a znovu použít.

Dítě slin ručníky, není třeba se obávat zašpinění oblečení vašeho dítěte během krmení.

Vícenásobné použití, a to nejen může být použit jako bryndáček, sliny ručník, ale také může být použit jako šátek, čelenku, atd.

Dětské Bryndáčky pouze,další příslušenství na obrázku není v ceně

Specifikace:

Materiál: Bavlna

Velikost: app.42x29cm/16.54x7.48 palců

Volitelné Barvy: 1, 2, 3, 4

Množství: 4 Ks

Poznámka:

Žádný maloobchodní balíček.

Prosím, dovolte 0-1cm chyba vzhledem k ruční měření.pls ujistěte se, že vám nevadí, že předtím, než jste nabídku.

Vzhledem k rozdílu mezi různými monitory, obraz nemusí odrážet skutečnou barvu položky.Děkuji!!!

Obsah Balení:

4 Ks x Dětské Bryndáčky

Specifikace

  • Typ Položky: Bryndáčky A Krkat Plátna
  • Množství: 4 ks
  • velikost: app.42x29cm/16.54x7.48in
  • Věkové Rozmezí: 0-6m
  • Vzor Typu: Solidní
  • Styl: Módní
  • Název Oddělení: Dítě
  • CN: Guangdong
  • Materiál: BAVLNA
  • Původ: Pevninské Číně
  • Pohlaví: Unisex

Komentáře

Přidat recenzi

Související produkty

N80C Přenosné Bavlna Mušelín Záměnu plenek s 2 Vrstvy pro Novorozence A Kojence Baies Sprcha
335.94 Kč 164.57 Kč

(vlastnosti: ootdty lehký a prodyšný swaddles určen pro multi-použití. snadná údržba: prát v pračce, zůstane měkčí s každým mytí. pomáhá snížit riziko přehřátí a je šetrná vůči miminka citlivou pokožku. každý)

Podívejte se také
1/2KS Kreslených Zvířat PU Kůže Taška přes Rameno Roztomilý Medvěd Kříž Tělo Messenger Bag Pro Děti Měkký Zajíček, Děti, Batole Dívka Chlapec
125.02 Kč 87.45 Kč

(1/2ks kreslených zvířat pu kůže taška přes rameno roztomilý medvěd kříž tělo messenger bag pro děti měkký zajíček, děti, batole dívka chlapec popis: název: kabelky a tašky materiál: pu kůže série: kreslený)

Podívejte se také
Gumové gumičky na Vlasy Vazby Cop pokrývky hlavy Dívky Candy Barevné Luky Paruky Ohonu Jednorožce Sponky do Vlasů Čelenky pro Děti Příslušenství
120.40 Kč 56.69 Kč

(popis: 100% zbrusu nový a vysoce kvalitní barvy:jako obrázek zobrazen materiál:silikon,bio vláken velikost: opletení délka cca 45cm (1 palec = 2.54 cm, 1 cm = 0.39 palce) balení:opp taška balíček)

Podívejte se také
Kreslený Velryba Dítě Sprchování Teploměr Přesná Teplota Vody Měřidlo, Nástroj
335.28 Kč 154.24 Kč

(vlastnosti: ootdty udržet vaše dítě v bezpečí s naší přesné dětská koupel vody, teploměr, měření teploty vody právě proto, aby se chránit vaše dítě před popáleninami. tři barevné teploty vody, změna barvy připomenutí,)

Podívejte se také
Přebalovací pult Plenky Organizátor - Dítě Visí Plenky Zakladač Školky Caddy Organizer pro Postýlky Playard Baby Essentials Skladování
250.47 Kč 125.24 Kč

(♥ mějte baby essentials šikovný: dětské plenky organizátor odpovídá bulkiest otřete teplejší, může držet 52+ pleny a dokonce i největší velikost plenky, 4 boční kapsy pro pleťové vody, prášku, dětské oblečení a další kojenecké zboží.není)

Podívejte se také
Bavlněné Baby Dudlík Clip Řetězce Dětské Figuríny Držák Kousací Hračky Bradavky Držák
62.18 Kč 31.64 Kč

(vlastnosti: ootdty bavlna. skvělý dárek pro nové dítě, baby sprcha nebo jakékoliv jiné dětské oslavy. udržuje dudlík pryč od pádu dolů a ztratí.přitahuje dětskou pozornost, dělá krásný doplněk. stačí)

Podívejte se také
Dudlík Klipy, Dítě, Holka, Dudlík Držitele Klip s Silikonové Kousací Korálky Hračka G99C
125.68 Kč 70.31 Kč

(dudlík klipy, dítě, holka, dudlík držitele klip s silikonové kousací korálky hračka g99c popis: název: uklidňující silikonové bradavky řetězce materiál: buk silikon velikost: bradavku řetěz délka je cca 23cm hmotnost:)

Podívejte se také
Zimní Teplá Čepice Děti Dětské Čepice Kapoty Hairball Pruhované Klobouk Medvěd Klobouk pro Chlapce a Dívky Novorozence Háčkování Pletené čepice Čepice
222.79 Kč 111.39 Kč

(vlastnosti: ootdty zůstaňte v teple a stylový s tímto adorablebear ucho pletené čepice.vyroben s měkké a cozymaterial, poskytuje vynikající teplo pro chladné počasí. klobouk má pruhované barevné provedení, přidání dotek)

Podívejte se také
Dětské Chlapci Boty Ležérní Plátno Měkké Dno Non-skluzu Jarní Dětské Boty Venkovní Kojenecké Novorozence První Chodci Postýlky Dětské Tenisky
200.60 Kč 10.77 Kč

(velkoobchod a dropshipping jsou oba uvítali ?pro velkoodběratele nabízíme slevy pro expresní doprava zdarma, která trvá jen 3-7 dny, aby se dospělo.pro pokles lodní dopravy,můžeme poslat zboží k vašim zákazníkům přímo a nenechá informace o)

Podívejte se také
2KS Baby Bryndáčky Hromadně pro Zoubky Prodyšné Slintání Bryndáček Bavlna Krkat Utěrky Krajky Okraj 360°Snap Bib Novorozence Krmení Ručník
121.50 Kč 80.20 Kč

(vlastnosti: květinový okraj dětské bryndáčky: bavlna bryndáček navrženy s 360 stupňů krku obklopen, květina edge design, neutrální pohlaví barva a vzor lze snadno přizpůsobit pro dítě jiné oblečení, měkký materiál udrží vaše)

Podívejte se také
Držák Na Kočárek Univerzální Držák Na Láhev Děti, Košík, Držák Na Láhev Rodiče Kočárek Držák Na Kočárek Příslušenství
476.78 Kč 238.39 Kč

(popis: naše držáky nápojů pro kočárky jsou lehké, snadno nastavitelné s nastavitelnou maticí klip, a může být instalován během několika sekund.hodí se pro většinu poháry a je široce aplikován na kočárky, kola, invalidní vozíky,)

Podívejte se také
Dětská Letní Bucket Hat Sluneční Ochranu Kojenecké Rybář Klobouk Venkovní Čepice s Králičí Uši pro běžné Každodenní Fotografování Prop
48.56 Kč 36.47 Kč

(dětská letní bucket hat sluneční ochranu kojenecké rybář klobouk venkovní čepice s králičí uši pro běžné každodenní fotografování prop vlastnosti: - uvnitř potítko udržuje vaše childs chladnou hlavu a suché. --)

Podívejte se také
Zimní Děti Plyšová Bavlna Boty Měkké Podrážky Teplé Sportovní Boty Chlapci a Dívky Ležérní Obuv
548.85 Kč 521.38 Kč

(zimní děti plyšová bavlna boty měkké podrážky teplé sportovní boty chlapci a dívky ležérní obuv barva:černá, hnědá velikost:122-25 stélka délka:14-15.5 cm)

Podívejte se také
Velké Izolované Chladnější Taška Nádobí Taška Pouzdro Obal pro Kempování Práce
61.08 Kč 42.19 Kč

(popis: 【kvalitní materiál】: tepelná izolace potravin taška je vyrobena z oxford tkanina tkaniny, odolné, odolné proti opotřebení a snadno se čistí. 【izolované obložení】: izolované tašky s potravinami s vestavěným hliníkové)

Podívejte se také
Kreslený Pes Dveře Zátkou Prst Protector Domácí Kutily Odolné Dveře Zátkou Prst Špetka Guard Dveře Štít
199.94 Kč 119.96 Kč

(popis: 31mm: 31mm rozšířily propast, vědecké anti špetka dveře stop, bezpečnostní pásmo design, překročení tloušťky dospělé dlaně, zajišťující hladký a nerušený přístup pro dětské ruce. otočný: 180 ° rotace design,)

Podívejte se také
L5YF Dítě Focení Oblečení Kostým Oblečení Oblečení pro 0-1 Rok Kojenecká Nabídky
151.82 Kč 107.88 Kč

(vlastnosti: ootdty šaty váš pán v tomto oblečení nastavit pro a stylový vzhled během novorozence fotografie. vyrobeno z měkké a pohodlné bavlněné směsi materiálu, tato sada zajišťuje, že vaše dítě pohodlí a zároveň)

Podívejte se také