Cena 87.23 Kč 158.41 Kč

Plný popis

Popis:

【Premium Materiál】kajak kormidlo s podstavcem je vyroben z vysoce kvalitní PVC materiál, odolný a lehký.

【Snadné Instalace】kajak, surf fin je odnímatelná, snadná montáž a demontáž.

【Vhodné Pro】surfování fin je pro dává perfektní rovnováhu vody, brouzdaliště a otáčí se, vhodný pro mělké řeky.

【Správnou Velikost】kormidlo je ve velikosti 18.3cmx3.3cmx10.16cm/7.20inchx1.30inchx4.00inch, základna je ve velikosti 23cmx10cm23cmx10cm/9.06inchx3.94inch.

【Široké Aplikace】Surf fin je všeobecně vhodný pro nafukovací kajak, surf, longboard, stand up, atd.

Specifikace:

Materiál: PVC

Barva: Černá

Velikost Grafu:

Kormidlo: 18.3cmx3.3cmx10.16cm/7.20inchx1.30inchx4.00inch

Základna: 23cmx10cm/9.06inchx3.94inch

Balíček Zahrnuje:

Jak Si Vybrat:

1 Tvrdá Kormidlo

1 Základní

Nebo

1 Měkký Kormidlo

1 Základní

Poznámka:

Prosím, nechte mírně chyb vzhledem k ruční měření a různých monitorech.

Specifikace

  • MainKey4: Nafukovací Kánoe Vstát Desky
  • Značka: perfeclan
  • MainKey6: Snadná Instalace Začátečníky Přenosné Náhradní
  • MainKey3: Stát Prkno Dlouhé Prkno Centrum
  • Původ: Pevninské Číně
  • MainKey1: Surf Fin
  • MainKey2: Surf Ploutve PVC Pádlo Deska Surfovat, Vody, Wave Fin
  • Číslo Modelu: surf ploutve
  • MainKey5: Povodí Deska Odnímatelný Centrum Odolné

Komentáře

Přidat recenzi

Související produkty

PLASTOVÁ Kánoe Rukojeť Chytit Nafukovací Člun z PVC, Sedadlo, Popruh Popruhy, Rukojeť Patch pro SUP Paddleboard nafukovací Člun DIY Kánoi, Loketní opěrka
91.62 Kč 64.16 Kč

(zbrusu nové s vysokou kvalitou materiál: nylon,pvc, vodotěsné, potápění měkký materiál barva: bílá černá oranžová žlutá modrá šedá červená zelená velikost:31*7cm hmotnost:45g množství:1ks položka popis: - pvc popruhy podpora patche pro)

Podívejte se také
Yacht Motor Čištění Auto Příslušenství Vnější Myčka Loď Myčky Mořské Chránič Motoru Splachování Dodávky Oceli Čistič
640.03 Kč 300.79 Kč

(popis rychle a snadno horka motoru je chladicí systém.horka materiálů jako je sůl, písek, bahno, a alkálie.připojit zahradní hadici a zpevneni dodávat čerstvé vody k vyprázdnění chladicího systému přes boční přívody na nižší jednotky. funkce -barva:)

Podívejte se také
KOETSU Nový Stand Up Paddle Board Odnímatelné Boční Ploutve Ryby Fin Přepážkami, Ocasní Ploutev Nafukovací SUP Board Plug-in Odlučovač Vody
268.05 Kč 134.03 Kč

(koetsu oficiální autorizovaný obchod vlastnosti: 1: může rada účinně zvýšit stabilitu a ovladatelnost. 2: obecně připevněny na ocas paddleboard/kajak, který výrazně chrání paddleboard/kajak před poškozením v případě,)

Podívejte se také
2 Ks koupací Čepice Dámské Vintage Plavky Plavci Swimcap Aldult Nylon Dámské
417.02 Kč 208.51 Kč

(popis jsou si stále starosti o tom, jak se chránit vaše vlasy od získání mokrý během plavání?naše plavání cap je nejlepší volbou pro vás.prémiový materiál, lehké a opakovaně použitelné pro opakované použití. 3d květinový design,)

Podívejte se také
Vosk na surf Škrábání Hřeben Remover pro Stěrkou Škrabka Plast Surfování Odstranění Pracího prostředku Příslušenství
180.60 Kč 92.06 Kč

(popis na surf vosk odstraňovač hřeben je všestranný nástroj, který splňuje různé potřeby surfování milence .jeho unikátní vosk škrabkou design umožňuje pro snadné odstranění vrstvy vosku, zajišťující čisté a optimální surf)

Podívejte se také
Skimboardu Stojí 30inch Odolné Univerzální Začátečníky Skim Board Písek z Pláže Rady pro Dospívající Chlapce, Dívky, Děti, Děti, Muži, Ženy
477.88 Kč 253.33 Kč

(popis: 【vysoce kvalitní materiál】: tohle prkno je vyrobeno z multi layer wood, nízká hmotnost a vysoká pevnost, odolný proti opotřebení, okamžitě vlastní a užijte si dovolenou, rychle zvládnout dovednosti surfování. 【vysoký)

Podívejte se také
Loď Roller Načítání Pomoci pro Montáž Kanoe, Kajak Střechu Auta Kajak Válec
1 864.05 Kč 782.84 Kč

(popis je to auto, střechy lodi pomoci loader, je vyroben z kvalitní hliníkové slitiny a pěny materiálu, odolné k použití.přísavky design umožňuje snadné opravit loď roller na zadní sklo nebo střechu auta, snadná instalace a odstranění)

Podívejte se také
Nafukovací Člun, Kterým Pádlo Držák 3 Otvory pro Nafukovací Člun, Loď, Člun
45.70 Kč 25.05 Kč

(popis: 【pevná loď, pádlo】: nafukovací člun, kterým pádlo držák poskytuje pevné opěrné body pro vesla při pádlování. 【3 otvory design】: kajak pádlo držák, takže je snazší a méně náročné na pracovní sílu použít)

Podívejte se také
Jeden Prvek Kajak ramenní Popruh Nastavitelný Kánoe, Sup Stand UP Paddle Smyčky Prkno Nesoucí Pás s Ramenní Popruh
683.97 Kč 348.91 Kč

(jméno: pádlo popruh šířka: 5 cm hmotnost: 200 g velikost: 50x50x35cm použitelné pro: prkna různých velikostí ne déle než 11' sklolaminát paddleboard ne déle než 10' nafukovací paddleboard)

Podívejte se také
Dámská Lycra Dlouhý Rukáv Plné Tělo Potápěčský Oblek Surfování Sportovní Plavky, Plážové Oblečení Moře Plavky UPF50
1 075.72 Kč 591.69 Kč

(poznámka: plavky je polyesterové vlákno, tenké tloušťce s funkcemi, vysoce pružný, rychleschnoucí a prodyšný, upf50+, vysoká sluneční ochrana, ochrana proti uv záření, vhodné pro surfování, koupání a vodní sporty v létě. 1.typy : jeden)

Podívejte se také
Nové FiveFingers proti Proudu Aqua Boty, Potápění, Šnorchlování Lehké Brodění Venkovní Pláž Muži Ženy Plavání Boty tenisky
988.27 Kč 494.14 Kč

(délka chodidla není podrážka délka. délka chodidla us velikost 18.5 = velikost 28 =17.2 cm=vhodný 16.8-17,5 cm dlouhé nohy us velikost 19 = velikost 29 =17,7 cm=vhodný 17.5-18.1 cm dlouhé nohy us velikost 19.5 = velikost)

Podívejte se také
2 Ks 2 Palcový Heavy Duty Boat Marine Flush Dveře Panty Shortside Mořské 316 z Nerezové Oceli pro Loď Poklop Dveře Kabinetu Windows
317.05 Kč 221.91 Kč

(vítejte igbowl store! popis: 100% zbrusu nový a vysoce kvalitní. použitelná pro námořní dveře a okna. perfektní nahradit váš starý nebo opotřebovaný jeden. barva:stříbrná materiál: aisi 316 nerezové)

Podívejte se také
120mm Plachetnice Flip-Up Skládací Vytáhnout Zaklínit Dock Palubě Lodi Mořský Kajak Hardwaru Line Lano Vyvazovací Zaklínit Příslušenství
509.52 Kč 254.65 Kč

(120mm plachetnice flip-up skládací vytáhnout zaklínit dock palubě lodi mořský kajak hardwaru line lano vyvazovací zaklínit příslušenství charakteristika z kvalifikovaných nylon materiál, trvanlivé, lehké a vysoká pevnost maximální)

Podívejte se také
Kajak Mount Stojan Nylonový Rybářský Prut Držák Přenosný Pól Držák 4KS
422.73 Kč 253.55 Kč

(popis: široce používán: nylon rybářský prut držák je velmi vhodný pro řádek, jachty, kánoe, kajak, loď, atd. spolehlivé materiály: člun rybářský prut držák je vyroben z nylonu, což není snadné nošení, odolné a dlouho-termín. přenosné:)

Podívejte se také
Sedadlo Loď Polštář Dragon Pad Pádlo Stroj Sedlové Polštáře Kajaku Veslování Plovací Sedadla Dárky Vodácké Základně Mount Skluzu
257.72 Kč 128.75 Kč

(popis tento sedák pro univerzální čtyři sezóny šlapadlo je velmi pohodlné a praktické.stylový a spolehlivý, krásná a prodyšná.není snadné deformované nebo poškozené, můžete si také dát to jako dárek pro přátele nebo rodinu, kteří)

Podívejte se také
Prkno Laminátové Ploutve pro FCS II Double Tab Prkna moc malý výkon Surf Fin Surfování Příslušenství
473.04 Kč 297.93 Kč

(sada 3 ploutve, které jsou fcs ii kompatibilní.ploutve twin s malým stabilizátorem (centrum fin), který přidává kontrolu při zachování manouverability twin fin setup.můžete jezdit s nebo bez stabilizační ploutev.ideální pro moderní ryby a twin)

Podívejte se také
RT Sport, Léto, Surfovat Krátké kalhoty Sleeve Pánské Košile Rash Guard Pánské Plavky Rush Guard Potápění Oblečení Beach Plavat, Surfovat Appamsuit
888.96 Kč 400.10 Kč

(upozornění 1. pochopte prosím, zda je velikost položky jsou pro vás vhodné v nákupu, tak, aby nedošlo k zbytečnému nedorozumění po obdržení zboží. 2. vzhledem k rozdílu mezi různými monitory, obraz nemusí odrážet skutečnou barvu)

Podívejte se také
Prkna Paluby Trakce Rady Eva Anti-Skid Pad Lepicí Anti-Skid Deck Podložka na Palubě Lodi,Kajaku,Surfu,Vertikální Paddle Boa
97.33 Kč

(žádné další uklouznutí:naše trakční polštářky poskytují maximální non-slip grip pro váš člun nebo loď, zatímco vedení přebytečné vody.snadno přizpůsobit,pásy a vložit:naše trakční podložky jsou velmi snadno přizpůsobit a nainstalovat.jednoduše)

Podívejte se také
3mm Neoprenové Pánské Patchwork Barva Neopren jednodílný s Dlouhým rukávem Dámské Plavky Studené Teplé Šnorchlování, Surfování Oblek
4 294.53 Kč 2 147.26 Kč

(vlastnosti: profesionální design tým-jsme skládá ze skupiny nadšených lidí, kteří milují vodu a moře.zavázali jsme se k navrhování a výrobě řady vynikajících vodních sportů produkty jedinečný design-fit, jednoduché, praktické,)

Podívejte se také
Kajak PVC Nafukovací Outrigger Float s Sidekick Ruce Tyč, Kajak, Loď Rybaření Stojící Float Stabilizační Systém Kit
3 420.51 Kč 2 052.35 Kč

(tento kajak outrigger kit je schopen zajistit stabilitu a bezpečnost pro profesionální nebo začátečník. vlastnosti: poskytuje zvýšenou stabilitu pro váš kajak a máte pocit bezpečí. snadno se nafouknout a vyfouknout během)

Podívejte se také
Bestdive Black Hero 2-Dílný pánský Neopren Zip Bunda 2.5 mm 3.5 mm 5 mm Yamamoto Neopren neopren Top A Vysoké Pasem Kalhoty
3 346.68 Kč

(bestdive black hero 2-dílná pánské neoprénový oblek sako a vysoké pasem kalhoty stretch, pohodlí a teplo bestdive exkluzivní tělo mapě, systém používá 3d střih, speciální šití a materiálu vložky vytvořit oblek, který se)

Podívejte se také
Základní Multifunkční Základna Nylon Nerezové Oceli, Snadná Instalace Lehký, Montáž Na Rybářské Pruty Snadná Instalace
73.38 Kč 39.77 Kč

(funkce: * vyrobeno z vysoce kvalitní nylonové materiálu * robustní, lehký, vysoká pevnost * ideální pro montáž rybářské pruty nebo stožáry na kajaky s těsnění a kryt * s 2 šrouby z nerezové oceli, snadná instalace *)

Podívejte se také
Zimní Plavání Neoprenové Potápění Cap 3/5 mm - Teplý Ucho Protector, Studené-Důkaz, Potápění Klobouku pro Plavání - Neopren Kryt Hlavy Helmu
870.29 Kč 486.67 Kč

(3/5mm neoprenové potápění koupací čepice zimní plavání teplé ucho chránič potápění klobouku zima-důkaz obleky pokrývky hlavy, helmy funkce: 1. vestavěný smoothbark vodotěsné design, vodotěsné a zvýšení tření, snížení pokrývky)

Podívejte se také
Nafukovací Člun Baldachýn s Podporou Rod Ochrana proti Slunci Loď Kryt sluneční Clony Krytu Skládací Stan Kajak Markýza pro Člun
1 470.99 Kč 779.55 Kč

(popis: 【prémie a spolehlivý】nafukovací člun baldachýn sun shade je vyrobena z vysoce kvalitní oxford tkanina s povlakem a hliníkové slitiny tyče, který je odolný proti roztržení, vodotěsný, lehký, ochrana proti slunci a odolný. 【skládací)

Podívejte se také