Cena 41 807.62 Kč 46 452.81 Kč

Plný popis

2021 Blackfin 272DC Plavat Platforma Kokpitu Lodi Mat

1、EVA podlahy je 1/4" (6mm) silné dva tón mat.Můžete si vybrat z barev, textur a faux teak možnosti.

2、Další vlastní text, loga mohou být také začleněny na EVA. patře. 3、Všechny směrování loga a zkosenými hranami zobrazte vybrané spodní barva.Všechny EVA podlahy, mořské podklad lepidlo.

4、Všechny EVA podlahy uvedené v našem internetovém obchodě jsou "na zakázku" a není skladem.

5、EVA podlahy trvat asi 4-5 dní, tak prosím, vyčkejte až 2-3 týdny pro doručení.

6、Po objednání, prosím, double zkontrolujte, zda vaše objednávky dodací adresu, aby se ujistil všechny dodací adresy, psč, město, jména a kontaktní čísla jsou správná.

Vezměte Prosím Na Vědomí, Před Nákupem

1、Prosím, uvědomte si, že můžeme udělat jen to palubky podle výpisu výkresu.Předtím, než si objednáte, prosím, zkontrolujte seznam kreslení obrys obrazce a měření s vaší lodi, aby se ujistil, že se vejde vaše loď.Jsme nebude držet odpovědnost v případě, že výpis kreslení sortimentům se nevejdou vaše loď dobře, protože nechcete zkontrolovat náš seznam kreslení.Můžeme jen ujistěte se, že sortimentům bude řezat přesně podle výpisu výkresu.

2、Když si objednáte, prosím, řekněte nám, barvu, kterou chcete pro horní vrstvu a spodní vrstvu.

Další vlastní text, logo poplatek:30 USD/ea.

3、předtím, Než si objednáte to, prosím, ověřte rozměry výrobku výkres a potvrdit, že to odpovídá vaší lodi a pochopit, že to nemůže být vrácena bez repopulace poplatek ve výši 30%.

4、můžeme také vlastní EVA teak palubky do šablony výkresu nebo v plné velikosti šablony, které můžete dodat k nám.

5、výpis cena nezahrnuje určení cla/daně/clo/etc.to bude splatná v době, kdy produkt dorazí na místo určení zemích/regionech.Je na odpovědnosti zákazníka, aby platit za všechny cla/daně/vlastní poplatky, pokud existuje.

6、předtím, Než si objednáte to, prosím, ověřte rozměry výrobku výkres a potvrdit, že to odpovídá vaší lodi a pochopit, že to nemůže být vrácena bez repopulace poplatek ve výši 30%.

2021 Blackfin 272DC Koberec Pro Lodní Příslušenství Marine Koberec Protiskluzová Podlaha Pěny Trakce Mat Teak Palubky Přizpůsobitelné

Jak je uvedeno na výpisu výkresu.Budeme používat pouze výpis dekorace, aby se vaše objednávky.Můžete nám říct, barva a vzor se vám líbí, budeme přizpůsobit svůj jedinečný jeden pro tebe, dům, dekorace, fotografie jsou pouze pro referenční účely.

Scéna grafu je pouze pro referenci

Můžete přizpůsobit barvu a vzor se vám líbí, vybrat svobodně

Specifikace

  • Název Výrobku 2: EVA Pěna Teak Paluba Podlahy Pad
  • Délka: Customized
  • Název Produktu 4: Trakční Podložky Nohou Polštářky
  • Název Produktu 1: Plavat Platforma Kokpitu Lodi
  • Původ: Pevninské Číně
  • Model Výrobku: Pro 2021 Blackfin 272DC
  • materiál kvalitní: EVA
  • Číslo Modelu: Pro 2021 Blackfin 272DC
  • Název Produktu 3: Mořské Trakční Podložky

Komentáře

Přidat recenzi

Související produkty

20Set jízda na Kajaku Palubě Rybářského Vybavení Bungee Kolo D-Ring Spony Pružné Lano Vytáhněte Spony pro Rybářské Lodi Opěradlo Háček Prkno
783.94 Kč 391.97 Kč

(vítejte igbowl store! popis: 100% zbrusu nové. vyroben z pevné a anti-korozní materiál, může být použit na dlouhou dobu. lehký a snadno se přenáší. je dodáván s 10 šrouby, stačí utáhnout šroubovákem,)

Podívejte se také
Trampolína Světel, USB Powered LED Bezpečná Trampolína Příslušenství
210.71 Kč

(specifikace:název: trampolína lightspower napájení režim: usb napájení supplymaterial: tyče: hliníkové slitiny lampy: plasticusb délka kabelu: cca 1,7 m/66.93 inchweight: o 290gpacking velikost: délka: cca 17.5 cm/6.89 palcový šířka: cca 9,5 cm/3.74)

Podívejte se také
3x Surf Ploutve Svíčky Části Surf Plug Plug Ploutve Box pro Vodní Sporty Surfování Paddleboard Nafukovací Kánoe Venkovní
376.59 Kč 233.56 Kč

(popis: 【balíček】: obsahuje 3ks surf ploutve svíčky, nádherný doplněk pro surfování. 【aplikace】: ploutve zátky vhodné pro longboards, fin surfovací prkna, a jako sólový šlapadel. 【náhradní ploutve box】: měkké)

Podívejte se také
Skimboardu Stojí 30inch Odolné Univerzální Začátečníky Skim Board Písek z Pláže Rady pro Dospívající Chlapce, Dívky, Děti, Děti, Muži, Ženy
477.88 Kč 253.33 Kč

(popis: 【vysoce kvalitní materiál】: tohle prkno je vyrobeno z multi layer wood, nízká hmotnost a vysoká pevnost, odolný proti opotřebení, okamžitě vlastní a užijte si dovolenou, rychle zvládnout dovednosti surfování. 【vysoký)

Podívejte se také
Nafukovací Člun, Kterým Pádlo Držák 3 Otvory pro Nafukovací Člun, Loď, Člun
45.70 Kč 25.05 Kč

(popis: 【pevná loď, pádlo】: nafukovací člun, kterým pádlo držák poskytuje pevné opěrné body pro vesla při pádlování. 【3 otvory design】: kajak pádlo držák, takže je snazší a méně náročné na pracovní sílu použít)

Podívejte se také
Velké Velikosti Aqua Boty Muži Ženy Brodění Vodou Lehký Pláži Proti Proudu Naboso Protiskluzové Boty Žena Fitness Sportovní Jógy Tenisky
470.41 Kč 366.92 Kč

(velké velikosti aqua boty muži ženy brodění vodou lehký pláži proti proudu naboso boty žena venkovní sportovní protiskluzové jóga tenisky aqua boty 4 barvy * 100% zbrusu nové bez krabice * barva: oranžová, turistika & aqua)

Podívejte se také
1ks Kajak Pádlo Zámek, Kotva, Vesla, Držák Přivázat Podpora kuličkový Šroub Pólu
77.56 Kč 48.78 Kč

(popis: náhradní kuličkový šroub hřídele pro kajak lodí pádlo lock držák mount patch snadná instalace 360 stupňů otočný, odolný a vysokou pevností pro dlouhou dobu používání zabezpečte své pádlo na svůj)

Podívejte se také
1KS Nylon Rychlé Pás Držák Tyč Přenosné Pasu Rybářský Prut Držák Stojan 200 mm/7.87 v Pólu Inserter pro Brodit Rybařit V Příboji
182.58 Kč 91.18 Kč

(vítejte igbowl store! popis: 100% zbrusu nové. vyrobeno z vysoce kvalitní nylonové materiálu,z vysoce odolné a šetrné k životnímu prostředí. malá velikost, snadno se přenáší. tento pás držák tyče na)

Podívejte se také
2ks 8 Otvorů Nafukovací Člun Vzduchu Kryt Ventilu Nafukovací Vzduchový Ventil Cap Člun Kajak Příslušenství
135.12 Kč 62.18 Kč

(2ks 8 otvorů nafukovací člun vzduchu kryt ventilu nafukovací vzduchový ventil cap člun kajak příslušenství silné těsnění, anti-únik, umožňují použít tento vzduchový ventil kryt snadněji. odolné a profesionální, vhodný)

Podívejte se také
Dospělý Potápěčské Masky Silikonové Potápěčské Brýle Plavecké Vybavení Podvodní Potápěčské Brýle Maska Plavání Nástroje
855.13 Kč 418.99 Kč

(vlastnosti: ootdty fyzické tvrzené sklo objektivu, vysoká propustnost světla, odolnost proti poškrábání, odolnost proti nárazu, bezpečnosti proti výbuchu. použití tekuté silikonové, 3d design, fit obličeje, vhodné pro různé)

Podívejte se také
Ocel 315 Odolný Vodní Sporty, Loď, Jachta, Loď, Závodní Lodě Zvládnout Klice Střižových Prsten Hák Sedlo Klip Drátu Oka Popruhy
56.47 Kč 39.55 Kč

(model: m5(316) materiál: premium marine třídy 316 nerezová ocel velikosti/rozměry: délka: 54 mm(2.13 palců), výška: 17.8 mm (0.7 inch), díry na střed díry rozteč: 41 mm (1.61 inch) průměr/šířka: 5 mm síla: světlo balení)

Podívejte se také
Ponořit Trubice Šnorchl Potápění Šnorchl Náustek Regulátor Příslušenství
29.44 Kč

(ponořit trubice šnorchl potápění šnorchl náustek regulátor příslušenství vlastnosti: 1. vyrobeny z kvalitní pvc materiál, měkký, non-toxické, pevné a trvanlivé. 2. ergonomický design, pohodlné a snadné sousto. 3.)

Podívejte se také
Až Kajak Plachty Kit
2 431.36 Kč 1 823.41 Kč

(snadné skladování - rapidup kajak plachty sklopit do 18 disk pro kompaktní skladování. kompatibilita - jedinečný design a nastavitelný příloh, aby rapidup kajak plachta univerzální a je kompatibilní s mnoha různými paluby kajaku. snadné)

Podívejte se také
4ks Smyčky Spony Camping Marine D Kroužek Příslušenství Tie Dolů, Vodní Sporty, Kajak
33.62 Kč 22.85 Kč

(popis: 100% zbrusu nový a vysoce kvalitní! vyroben z plastu a 304 pevné nerezové oceli, odolné. vhodné pro mořské čluny, kajaky, surfy, platforma lodě, atd. nízká hmotnost, malé rozměry, a to nebude trvat až příliš)

Podívejte se také
RT Sport, Léto, Surfovat Krátké kalhoty Sleeve Pánské Košile Rash Guard Pánské Plavky Rush Guard Potápění Oblečení Beach Plavat, Surfovat Appamsuit
888.96 Kč 400.10 Kč

(upozornění 1. pochopte prosím, zda je velikost položky jsou pro vás vhodné v nákupu, tak, aby nedošlo k zbytečnému nedorozumění po obdržení zboží. 2. vzhledem k rozdílu mezi různými monitory, obraz nemusí odrážet skutečnou barvu)

Podívejte se také
Bazén Z Nerezové Oceli Náhradní Žebřík Pedál Příčka Kroky Pedál Odolné Bazénové Příslušenství
842.16 Kč 513.69 Kč

(bazén z nerezové oceli náhradní žebřík pedál příčka kroky pedál odolné bazénové příslušenství žebříky pedál má promyšlené non-slip krok, který by mohl chránit bezpečnost. vhodné pro bazén, které vám poskytuje pohodlí pro)

Podívejte se také
Mini Podlahy hustilka Adaptér Kole Vyvíječe plynu Hliníkové Slitiny Mini Velikost Pneumatiky Trubice Čerpadla CO2 bombička
87.89 Kč

(vlastnosti: 1. vysoce pevnostní slitiny hliníku je proti pádu a opotřebení-odolný a lehčí v hmotnosti. 2. mini tělo, snadno se drží v jedné ruce, malá velikost, snadno se přenáší při cestování. 3. lehká hlaveň váží)

Podívejte se také
Surf Kajak Skladovací Stojan Premium Nastavitelné Polstrované Stěny Popruhy Pro Kajaky, SUP, Paddle Board Surf Krytý Venkovní Skladování
226.31 Kč 133.59 Kč

(popis: název: stuha zdi rack sada materiál: popruh + nerezová ocel balení seznam: stuha zdi rack set x 1 poznámka: 1.vzhledem k obrazovce a jiných objektivních důvodů, může být určitý barevný rozdíl, prosím)

Podívejte se také
3mm Neoprenové Pánské Patchwork Barva Neopren jednodílný s Dlouhým rukávem Dámské Plavky Studené Teplé Šnorchlování, Surfování Oblek
4 294.53 Kč 2 147.26 Kč

(vlastnosti: profesionální design tým-jsme skládá ze skupiny nadšených lidí, kteří milují vodu a moře.zavázali jsme se k navrhování a výrobě řady vynikajících vodních sportů produkty jedinečný design-fit, jednoduché, praktické,)

Podívejte se také
Split Neopren Děti 2,5 mm Neopren Nylon Lehké Udržet Teplý neopren pro
740.44 Kč 436.79 Kč

(popis: 【vysoce kvalitní】děti neoprénový oblek je vyroben z premium neopren a nylon materiál, pohodlné, lehké a odolné. 【vynikající ochranu】děti potápěčský oblek je 2,55 mm zahustit, ochrana proti slunci a tepelnou, svobodu)

Podívejte se také
42 Palcový Skládací Kajak Vítr Pádlo Plachtění Popup Pádlo Plout S okénkem Pro Kajaky, Kánoe, Nafukovací Lodě, Pádla dropship
767.46 Kč 360.77 Kč

(body: 1.[ trvalá materiál ] kajak vítr plachty je vyroben z kvalitní nylonové plátno materiálů, představovat trvanlivé, odolné proti roztržení a spolehlivá, podporující lidi, aby jej použít pro dlouhou dobu. 2.[ široce použitelné)

Podívejte se také
2 Kusů Elastických Kajak Pádlo Vodítku Člun Popruh, Kabel, Vodní Sporty
288.48 Kč 173.13 Kč

(popis: robustní materiál: kajak pádlo vodítko je vyrobeno z kvalitního tpu, která je nositelná, heavy-duty, což zajišťuje dlouhou životnost. flexibilní: pádlo na krk vlastnosti elastických design, pohodlné pro uživatele k ovládání)

Podívejte se také
1 KS Potápění Regulátor Šnorchl vysokotlaké Hadice Potápění Tlaková Hadice Černá Pro Potápění Vodní sporty
1 297.19 Kč 765.26 Kč

(podpora dropshipping a velkoobchod. nabízíme slevu pro velké množství.vítejte na kontakt s námi ! 1 ks potápění regulátor šnorchl vysokotlaké hadice potápění tlaková hadice černá pro potápění vodní sporty materiál:)

Podívejte se také