Cena 34.28 Kč 46.36 Kč

Plný popis

Vlastnosti:

OOTDTY

Dítě Tištěné Bryndáček: bryndáček bavlna navržen tak, s krásným tištěným vzorem, pohodlné a neutrální pohlaví lze snadno přizpůsobit pro dítě jiné oblečení, měkký materiál, aby se vaše dítě hrudník, obličej a krk suchu a pohodlí.

Kůži Přátelský Materiál: slintání bib použít kvalifikovaný bavlněný materiál, netoxický vůni tištěné, měkký a šetrný k pokožce, což pohodlné na nošení, prodyšný materiál a vysoké absorpční s perfektní výkony.

Vysoká Absorpční Slintání Bryndáčky: bib vystupoval s velmi kvalitní prošité a super savá, měkká a snadno umýt, u-tvar a velikost ideální pro dítě každodenní použití, aby vaše malé děti mohou slintat v pohodlí a zůstat v suchu brady a hrudi celý den, a to zejména v jejich kousací den.

Úprava Snap Tlačítko: bib navržen s nastavení 2 snap tlačítka, která vydrží dítě denně škubání a tahání, univerzální velikost vhodná pro 0-3Y děti.

Skvělý Dárek: Naše dítě bryndáčky jsou skvělé pro miminko kousací období doprovázet dárek, vhodné pro děti k použití v kousací období, udržet dětské oblečení suché a pohodlné.

Specifikace:

Produkt Rozměr: cca. 20x30cm/7.87x11.81inch

Materiál: Bavlna

Styl Opce: 20 volitelné styl jako obrázky zobrazeny, prosím, vyberte vaše preference

Balíček Zahrnuje:

1 x Dítě Slintání Bib

Poznámka:

Prosím, dovolte 1-2cm chyby vzhledem k ruční měření.

Vzhledem k rozdílu mezi různými monitory, obraz nemusí odrážet skutečnou barvu položky.

Specifikace

  • Typ Položky: Bryndáčky A Krkat Plátna
  • Pohlaví: Unisex
  • Styl: Módní
  • Původ: Pevninské Číně
  • Materiál: BAVLNA
  • Název Oddělení: Dítě
  • Věkové Rozmezí: 13-24m
  • Vzor Typu: kreslený
  • CN: Guangdong
  • Číslo Modelu: D0AF7HH105620

Komentáře

Přidat recenzi

Související produkty

Tištěné Cross Kojení Péče T-shirt Jaro Podzim Těhotné Ženy Nosit Měkké Kůže-přátelské Hluboký V-neck Dlouhý Rukáv
748.57 Kč 111.18 Kč

(100% zbrusu nový a vysoce kvalitní materiál: šifon+bavlna směs jednotka:1 kus velikost:s,m,l,xl,xxl laskavě tip : 1. prosím třeba připomenout, že díky světelné efekty, sledování 's jas/kontrast nastavení)

Podívejte se také
Dětská Vysoká Židle Popruh Měkké Pohodlné Přenosné Univerzální Bezpečnostní Postroj Pás připevněn pás pro Venkovní Domů Sezení Kojenecké Batole
317.49 Kč 219.05 Kč

(dětská jídelní židlička, bezpečnostní pás, přenosný sedadlo oběd židle stretch fólie krmení židle kabelového dětská sedačka dětská sedačka bezpečnostní pásy karikatura skládací dětská jídelní židlička pás dětské přenosné)

Podívejte se také
Dámské Těhotenské Šaty Příležitostné Těhotenské šaty bez Rukávů Houpačka Pevné Šaty Těhotenské Šaty Kolena Délka s Pásem
794.93 Kč 397.46 Kč

(modname=ckeditor poznámka: 1. prosím striktně dodržovat grafu zvolit správnou velikost pro vás,ne vybrat podle svého zvyku. 2.prosím, aby odchylka 1-3cm v měření. 3.byli bychom rádi, aby vám poradí na základě vašich)

Podívejte se také
Dětské Sportovní Boty Lehké Boty pro Děti Dívky Boys Dýchatelný Ok Dětské Dětské Tenisky Size21-38
3 264.29 Kč 261.02 Kč

(产品介绍 产品信息 风格:透气卡通儿童网鞋 颜色:红色 蓝色 荧光色 宝蓝 鞋码:2427-38-35 装箱数:60 包装:盒子 产品特写图. 产品颜色 模特图)

Podívejte se také
Kočárek Pít Nápoj, Držák Nastavitelný Láhev Organizér na Kočárek, invalidní Vozík Chodítko Univerzální Kočárek Držák
338.14 Kč 246.74 Kč

(vlastnosti: ootdty udržujte své nápoje na dosah a bezpečně na svém místě s buggycup držák.použitelné pro řadu kočárků, tento nastavitelný držák je navržen tak, aby se vešly lahve a poháry všech velikostí. vlastnosti)

Podívejte se také
Nový Jednoduchý Větruodolný Dítě Roztomilý Medvěd Pletené Ucho Ochranu Klobouk pro Děti v Zimě Zhoustne Teplé Vlněné Dítě Klobouk
191.59 Kč 68.99 Kč

(nový jednoduchý větruodolný dítě roztomilý medvěd pletené ucho ochranu klobouk pro děti v zimě zhoustne teplé vlněné dítě klobouk název produktu:dětská hat hmotnost produktu/velikost:85g použitelné davu:dítě pozornost: 1.)

Podívejte se také
2024 Útulné Ložní prádlo Set s Kempování Dovolenou Kombi Peřinu pro Dítě, Děti, Dospívající, Dospělé, bytový Textil Deka Kryt
1 269.73 Kč 812.72 Kč

(popis produktu: vlastní peřinu sada 3ks obsahuje: 1 peřinu a 1 nebo 2 povlak na polštář.náplň: bez náplně uvnitř.fabirc konstrukce: 90gsm.materiál: polyester. (pro období: jaro, léto, podzim.) vlastnosti: 3d digitální tisk, barevný život.popis)

Podívejte se také
Přebalovací pult Plenky Organizátor - Dítě Visí Plenky Zakladač Školky Caddy Organizer pro Postýlky Playard Baby Essentials Skladování
250.47 Kč 125.24 Kč

(♥ mějte baby essentials šikovný: dětské plenky organizátor odpovídá bulkiest otřete teplejší, může držet 52+ pleny a dokonce i největší velikost plenky, 4 boční kapsy pro pleťové vody, prášku, dětské oblečení a další kojenecké zboží.není)

Podívejte se také
Roztomilý Kreslený Žabák, Dítě Kartáček na zuby 360 ° ve tvaru dětské Zuby Čistící Kartáče Měkké Silikonové zubní Kartáček, Dětská Ústní Péče
87.01 Kč 43.50 Kč

(popis: materiál: pp+silikon použitelné věk: více než jeden rok starý specifikace: 1. vysoce kvalitní materiál, vyrobené z potravinářského silikonu, bezpečného materiálu, žádné zvláštní vůni 2. dítě)

Podívejte se také
Ženy Letní Těhotenské Kojící Šaty Kojení Vráskám Vrstev Těhotenství Vesta Letní Jarní Šaty
888.52 Kč 435.47 Kč

(poznámka : (pokud budete mít jakékoliv problémy, pls kontaktujte nás) obrázky faq q: jak si vybrat rodinné velikosti a: můžete si vybrat pro dospělé velikost a přidat do nákupního košíku, a pak si vybrat)

Podívejte se také
L5YF Novorozence Slintání Bib Vysoce savé Slin Ručník 0-2 roky Dětské Zoubky Bryndáčky
67.89 Kč 49.66 Kč

(vlastnosti: ootdty kreslený tisku dětské bryndáčky s kolem krku surround a neutrální vzor, takže je snadné pro různé děti na nošení, skvělý doplněk k jakékoliv dítě outfit! vyrobeno z kvalitní bavlny, měkký a šetrný)

Podívejte se také
Dudlík Klipy, Dítě, Holka, Dudlík Držitele Klip s Silikonové Kousací Korálky Hračka G99C
125.68 Kč 70.31 Kč

(dudlík klipy, dítě, holka, dudlík držitele klip s silikonové kousací korálky hračka g99c popis: název: uklidňující silikonové bradavky řetězce materiál: buk silikon velikost: bradavku řetěz délka je cca 23cm hmotnost:)

Podívejte se také
2023 Podzim Zimní Dětské Dívky Pletené Čepice Měkká Kojenecká Batole Princezna Beanie Čepice Květinové Děti V Teple Ucho Ochranu Kapoty Klobouky
177.97 Kč 142.37 Kč

(2023 podzim zimní dětské dívky pletené čepice měkká kojenecká batole princezna beanie čepice květinové děti v teple ucho ochranu kapoty klobouky materiál: akryl sezóna: podzim,zima informace o velikosti: obvod hlavy 46-48cm poznámka:)

Podívejte se také
Měkké Novorozence Zabalte Deky Spací Pytel Obálky Pro Novorozence Sleepsack 100% Polyester Pro Miminko 0-3 Měsíce
542.03 Kč 58.00 Kč

(100% zbrusu nový a vysoce kvalitní! příjemný materiál, módní neformální oblečení pro děti perfektní fit pro vaše malé princezny a prince. tipy: velikost uint této tabulky je cm,tam bude 0-2cm rozdíl vzhledem k ruční)

Podívejte se také
Jarní, Podzimní Dívčí Solidní Luk Uzel Lehké Prodyšné Soft Sole Ležérní Boty pro Děti Lehké Pohodlné Kožené Boty
350.44 Kč 157.75 Kč

(jak vybrat správnou velikost: stélka délka = dítě je délka nohy +0,5-1 cm.můžete 1 velikost větší, pokud vaše noha je tuk. velikost 26: stélka délka 15,8 cm velikost 27: stélka délka 16.3 cm velikost 28: stélka)

Podívejte se také
77HD Korea Styl Novorozené Dívky Chlapce Bryndáčky Absorpční Dětské Zoubky Krmení Bryndáčky Bryndáčky Nastavitelný Popruh Novorozence bryndáčky Dárek
157.10 Kč 47.02 Kč

(vlastnosti: udržet vaše dítě v suchu a pohodlí s touto kvalitní bavlna bowknot mušelínu slintat bryndáčky. tento mušelínu slintat bryndáčky jsou vyrobeny z měkké a kůži příjemný bavlněná tkanina, zajišťuje jemnou péči)

Podívejte se také
Termální Rukavice pro 5-8 Let, děti Děti Chlapci Dívky Venkovní Sportovní Rukavice G99C
113.81 Kč 92.28 Kč

(vlastnosti: ootdty udržet vaše dítě v teple a chráněn s těmito zahuštěný lyžařské rukavice.určený pro lyžování, které poskytují vynikající přilnavost a flexibilitu. vyrobeno z kvalitních materiálů, tyto rukavice)

Podívejte se také
Děti s Kapucí Ručník Pončo pro Děti Plážový Ručník Bazén Osuška Surfování
313.31 Kč 216.20 Kč

(vlastnosti: ootdty udržet vaše dítě teplé a pohodlné s naší s kapucí plážový ručník roláček cape. vyrobeno z kvalitní bavlny, ten ručník je měkký, savý a rychleschnoucí. ideální pro děti ve věku od 2 do)

Podívejte se také
Oznámení Narození Pamětní Deska Na Památku Jméno Dítěte Odhalit Znamení
136.66 Kč 68.33 Kč

(vlastnosti: 1、oznamující příchod kojenecké: tento novorozenec oznámení podepsat se používá k oznámit příchod nového dítěte, jméno dítěte příznaky připomínat narození dítěte ve zvláštním způsobem. 2、záznam informace:)

Podívejte se také
Baterie napájení Dětské Nehty Soubor Multifunkční Dětská Manikúra Stroj Nastavit K1KC
145.67 Kč 96.23 Kč

(vlastnosti: ootdty bezpečný a jemný: toto dítě nehty elektrické ořezávátko nabízí bezpečný a jemný design, speciálně navržen pro děti, měkké nehty, aby se zabránilo náhodnému zranění způsobené použitím tradičních)

Podívejte se také
L5YF Dítě Focení Oblečení Kostým Oblečení Oblečení pro 0-1 Rok Kojenecká Nabídky
151.82 Kč 107.88 Kč

(vlastnosti: ootdty šaty váš pán v tomto oblečení nastavit pro a stylový vzhled během novorozence fotografie. vyrobeno z měkké a pohodlné bavlněné směsi materiálu, tato sada zajišťuje, že vaše dítě pohodlí a zároveň)

Podívejte se také