Cena 17.80 Kč 27.24 Kč

Plný popis

Vlastnosti:

Získáte 1 ks vzduchový ventil adaptér, aby se vešly mezi čerpadlo vzduch vzduch a vzduch ventil, takže je dokonalým doplňkem k nafouknutí člunu nebo kajaku.

Vyrobeny z vysoce kvalitní a stabilní nylon materiálu, odolné proti korozi, velmi odolné a není snadné být poškozené nebo deformované, může být použit na dlouhou dobu.

Velikost 2.32*1.77*0.79 v/5.9*4.5*2.0 cm, malé a přenosné, jednoduchý a praktický další zařízení, můžete vytvořit svůj člun nafukovací jednodušší a efektivnější.Přidejte ji do vašeho zařízení dnes.

Obsahuje 2 gumové kroužky různé tloušťky, ale stejný průměr, aby zajistily perfektní fit pro vaše ventilu, stačí si jen vybrat nejvhodnější prsten a nainstalovat pro snadné a pohodlné použití.

Všestrannost z něj dělá velmi užitečný doplněk pro všechny nafukovací člun.Ať už máte kajak nebo raft, tento adaptér je určitě, aby se vešly a je velký malý doplněk pro vaši loď nebo kajak.

Specifikace:

Materiál: Nylon

Velikost:2.32*1.77*0.79 v/5.9*4.5*2.0 cm

Barva: černá

Použitelné: kajaky, gumové čluny, atd.

Balíček Zahrnuje: 1ks

Poznámky:

Prosím, aby skluzu chyby vzhledem k ruční měření.

Barvy se mohou mírně lišit pro různé monitory.

Specifikace

  • Hull Materiálu: PVC
  • Venkovní Aktivity: Vodní lyžování
  • Číslo Modelu: Vzduchový ventil adaptér
  • Délka: N/A
  • Původ: Pevninské Číně
  • Značka: Gmarty

Komentáře

Přidat recenzi

Související produkty

D Ring Pad Patch Bungee Příslušenství Sada Premium Materiál pro Nafukovací Člun
293.10 Kč 152.48 Kč

(popis: 【kajak palubě rigging set】 můžete získat 4ks malých pvc d kroužek náplasti ( 8 cm/3.15 inch ), elastické šok kabel(2,5 m/250 cm/8.2 ft), 4ks bungee háky, 1 rukojeť náhradní 【premium materiál】pvc d ring patch,nerezový)

Podívejte se také
Módní 2MM Muži Dlouhý Rukáv Rychlé Suché plavky pro Šnorchlování, Surfování Neopren pro Vodní Sporty jednodílné Potápěčský Oblek
2 102.00 Kč 1 050.89 Kč

(módní 2mm muži dlouhý rukáv rychlé suché plavky pro šnorchlování, surfování neopren pro vodní sporty jednodílné potápěčský oblek)

Podívejte se také
Deštník Kovové Svorky Venkovní Držák Stojan Auto Upevňovací Držák
141.28 Kč

(specifikace:název: tříkolka pevná frameinner průměr zásuvky: maximální průměr 3,8 cm/1,5 palcový (nastavitelné)materiál: studena válcované oceli (anti-rez povlak povrch)použitelné: pevná na nákladní automobily, tříkolky a jídelní vozy,)

Podívejte se také
Surf Trakční Podložky Prkno Grip Pad pro Ryb Deska Funboard Skimboardu
602.90 Kč 313.53 Kč

(popis: 【prkno trakční podložky:】eva diamond rýhované protiskluzové prkno trakční podložky, odolné proti opotřebení a trvanlivé použít. 【funkce design】lepkavé na back, anti slip, pohodlné a snadné přenášení a použití,)

Podívejte se také
AQUA MARINA Vodní Příslušenství, Nafukovací Člun Čerpadla Ventil Adaptér Pro Nafukovací SUP Surfing Board Kajaku Nafukovací Pumpa
471.95 Kč 339.90 Kč

(popis produktu: výrobce: aqua marina název: speciální ventil konverze hlavu oard velikost: 3.18*7.57 cm materiál: pa66 + 30% gf konektor ventilu: měď + guma)

Podívejte se také
3MM Neoprenové Potápěčské Split tílko Podvodní Lov Camo tílko Teplé Surfování bez Rukávů Tank Top Plavání Potápění tílko
709.24 Kč 496.55 Kč

(3mm neoprenové potápěčské split tílko podvodní lov camo tílko teplé surfování bez rukávů tank top plavání potápění tílko 3mm kamufláž potápění vesta použitelné diváků: dospělí/muži/ženy materiál: neopren)

Podívejte se také
Přivázat Smyčky Fix Vytáhnout Lano Kotevní Popruh dlouhotrvající Profesionální
452.61 Kč 271.57 Kč

(popis: prémiový materiál: tato přivázat smyčky je vyrobena z vysoce kvalitní oxford tkanina a eva materiálu, který zajišťuje dlouhou životnost. jemné provedení: tento přivázat smyčky je dodáván s jemné zpracování, což je)

Podívejte se také
Zbrusu Nový Potápění Rukojeť Bar Potápění Potápění BCD Rukojeť Pro První Fázi Lehký Robustní Pro Plavání
542.69 Kč 260.58 Kč

(produkty zobrazení - > popis produktů --> popis: *zbrusu nový a vysoce kvalitní *vyrobeno z vysoce kvalitního materiálu, odolné a praktické použití *potápění bcd rukojeť pro první fázi lehký robustní pro plavání potápění)

Podívejte se také
Vysoce Kvalitní Hot Prodej Silný, Odolný Držák Hadice BCD Držák Hadice Záhyby Klip Hák Regulátor Potrubí Svorka S Snap Clip
73.38 Kč 29.44 Kč

(popis: potápění bcd držák hadice držák, silné a odolné pojme až 3 hadice s snap clip, skládací a otočný rychlá klip design umožňuje snadno umístit na držák kde je to potřeba skvělé pro držení nízkého/vysokého)

Podívejte se také
2 Kusů Elastických Kajak Pádlo Vodítku Člun Popruh, Kabel, Vodní Sporty
288.48 Kč 173.13 Kč

(popis: robustní materiál: kajak pádlo vodítko je vyrobeno z kvalitního tpu, která je nositelná, heavy-duty, což zajišťuje dlouhou životnost. flexibilní: pádlo na krk vlastnosti elastických design, pohodlné pro uživatele k ovládání)

Podívejte se také
Dospělé Dospívající Děti, Dětské Profesionální Šnorchlování, Potápění Plavecké Ploutve Frog Silikonové Krátké Ploutve Potápění Potápění Zařízení
805.47 Kč 402.74 Kč

(dospělé dospívající děti, dětské profesionální šnorchlování, potápění plavecké ploutve frog silikonové krátké ploutve potápění potápění zařízení productlist:1 pár ploutví, pohlaví:děti,dospívající,ženy,muži. barva:žlutá,)

Podívejte se také
Zimní Plavání Neoprenové Potápění Cap 3/5 mm - Teplý Ucho Protector, Studené-Důkaz, Potápění Klobouku pro Plavání - Neopren Kryt Hlavy Helmu
870.29 Kč 486.67 Kč

(3/5mm neoprenové potápění koupací čepice zimní plavání teplé ucho chránič potápění klobouku zima-důkaz obleky pokrývky hlavy, helmy funkce: 1. vestavěný smoothbark vodotěsné design, vodotěsné a zvýšení tření, snížení pokrývky)

Podívejte se také
1,1 m Eagle Kite S 30 m Kite Line Děti Draci Létající Pták Venkovní Hračky
20.87 Kč 12.30 Kč

(funkce 1.100% zbrusu nový a vysoce kvalitní 2.vhodné venkovní 1.materiál: tkanina 2.barva: jak obrázky zobrazeny 3.velikost: 1,1 m balení obsahuje:1ks/1ks+line poznámka: prosím, dovolte drobné)

Podívejte se také
Unisex Barefoot Obuv Do Vody Rychleschnoucí Trekové Proti Proudu Surfování Aqua Boty Prodyšné Pláž Pláž Surfování Lodičky Brodění Boty
932.03 Kč 559.17 Kč

(unisex barefoot obuv do vody rychleschnoucí trekové proti proudu surfování aqua boty prodyšné pláž pláž surfování lodičky brodění boty jak si vybrat správnou velikost? 1.měřit délka nohy jako na fotografii. 2.najít eur velikost z)

Podívejte se také
Surf Fin Zlepšuje Stabilitu Kajaku Fin pro Longboard, Paddleboard nafukovací Člun
214.22 Kč 126.34 Kč

(popis: 【surf fin】surfování fin je speciálně navržen pro longboardy a paddleboardy. 【premium materiál】surf ploutve je vyrobena z vysoce kvalitního abs materiálu, lehké a odolné. 【skvělé vlastnosti】paddleboard fin)

Podívejte se také
Ženy/Muži Šnorchlování Kalhoty 3mm Neoprenové Potápění, Šnorchlování, Potápění, Surfování Legíny Plavání Kalhoty punčochové Kalhoty Capris Neopren
1 224.91 Kč 820.63 Kč

(vlastnosti: vyrobeny z měkké a lehký nylon a 3mm neoprenové látkové,pružné a teplé oblečení. natahovací tkaniny a pružný pás snadno dát kalhoty a sundat. upf50+ účinně blokuje uv paprsky, aby tě chránil před sluncem. speciální)

Podívejte se také
Neoprenové Vodní Sporty, Plavání, Surf Beach Potápění Ponožky Šnorchlování
155.34 Kč 80.85 Kč

(xs: popis: snížení cirkulace vody, a aby se vaše nohy v teple dno non-skluzu dot design, zvýšení tření a anti-skluzu má smyčku upevněte pásku, může být upravena tak, aby lépe předcházet vody vstupující nohy)

Podívejte se také
Quick-Dry Muži Brodivých Boty Ženy Boty Do Vody, Prodyšné Aqua Upstream Protiskluzové Venkovní Sportovní Wearproof Beach Tenisky
401.20 Kč

(quick-dry muži brodivých boty ženy boty do vody, prodyšné aqua upstream protiskluzové venkovní sportovní wearproof beach tenisky jak si vybrat správnou velikost? 1.měřit délka nohy jako na fotografii. 2.najít nás velikost)

Podívejte se také
Motor Držák Náměstí Spony Mount Stojan Kajak Dodávky Nafukovací Člun Motor Montážní Upevnění Profesionální
378.79 Kč 170.50 Kč

(popis kajak motorové lože s vysokou pevností, vysokou tvrdost, není snadné zlomit.jemné zpracování může poskytnout bezpečnější záruku pro váš život.montážní držák klip má malé rozměry, nízkou hmotnost, která je snadno přenášet)

Podívejte se také
Trvanlivé Nové Praktické Kvalitní Kajak Markýza Loď Baldachýn Ochranu proti UV záření, Vodě, Vodotěsné, Sun Odstín 140*120cm Markýzy
1 170.86 Kč 585.32 Kč

(produkty zobrazení - > popis produktů --> popis: *vyrobeno z kvalitního materiálu s povrchovou úpravou, stan je vodotěsný a uv ochranu.robustní a odolné pro dlouhou dobu použití *použijte d-tvaru spony pro připevnění markýzy)

Podívejte se také
Vysoký Tlak Hadice Tlak Náhrady pro Potápění Inflátorů Hadice Standardní R66E
1 130.21 Kč 553.90 Kč

(vlastnosti: ootdty univerzální potápění regulátor vypouštěcí ventil vysokotlaké hadice. montáž pro instalaci do vysokotlakých potápění regulátor první fázi. mezinárodní rozhraní pro standardní bcds. pracovní)

Podívejte se také
Odolné Plastové Bezpečnostní Vzduchový Ventil Tryska pro Nafukovací Člun Gumový Kajak, Raft Matrace Nafukovací Vzduchový Ventil Náhradní Příslušenství
112.27 Kč 71.85 Kč

(odolné plastové bezpečnostní vzduchový ventil, náustek jednosměrné inflatio pro nafukovací člun gumový kajak řízení raftu matrace, nafukovací matrace funkce: použitelná pro nafukovací člun, kajak, nafukovací matrace, kánoe,)

Podívejte se také