Cena 291.12 Kč 485.35 Kč

Plný popis

Popis:

【Premium Materiál】: Tato loď blatník je vyroben z premium heavy duty PVC materiálu, má dobrou odolnost proti nárazu, odolné k použití.

【Velké Vyrovnávací paměti Efekt】: Tato loď nárazník blatník vybaven velkou vyrovnávací účinek, pomáhá chránit lodě a doky od škody způsobené těžké srážce mezi tvrdé povrchy.

【Vyztužené oční otvory】: Loď nárazníky pro ukotvení, s vyztuženými očky na konci, snadná instalace a rozebírat a pomoci lodi blatníky pro připojení k dokovací stanici připojit k lodi více pevně.

【High Perofrmance】: Pontonu loď blatníky, proti nárazu a proti oděru, takže je dostatečně silné, aby vydržely vnější síly vytlačováním.

【Široké Aplikace】: Tento nafukovací mořské lodi nárazník je skvělý pro ipod, jachty, plachetnice, kánoe, pontoon, člun, atd.

Velikost Grafu:

Loď Fender, Velikost: L x W 11cmx40cm/4.33inchx15.75 palců

Délka lana: 200 cm/78.74 palce

Balíček Zahrnuje:

2 Lodní Nárazníky

2 Lana

2 Jehly

Poznámka:

Prosím, nechte mírně chyb vzhledem k ruční měření a různých monitorech.

Specifikace

  • MainKey5: Nafukovací Člun Nárazník Rybářské Lodě, Plachetnice
  • Délka: 11
  • MainKey1: loď fender
  • MainKey2: Loď Nárazník Protector s 2 Lany a Jehly
  • Značka: MagiDeal
  • MainKey4: Námořní Loď Fender pro Dokovací Ochrana Odolné
  • MainKey6: Loď Nárazník Jachet Pontonu Příslušenství
  • Původ: Pevninské Číně
  • MainKey3: Loď Fender Kit Člun Anti Kolize 4x16inch
  • Číslo Modelu: Námořní Loď Fender

Komentáře

Přidat recenzi

Související produkty

Pěna Teak Palubky EVA Pěny Mořských Podlahy Umělé Loď Terasový Příslušenství Marine Hnědá Černá 450X2400X6mm
856.23 Kč 633.66 Kč

(protiskluzová eva pěny, umělé teak listy poskytují bezkonkurenční pohodlí a mimořádné trakci - a to i když je mokré!dohromady mají tloušťku 6mm z měkké, odolné pěnové materiály s jednoduchou, robustní peel-a-stick podložce.mají vzhled)

Podívejte se také
Vnitřní Kancelářské Silné Lepidlo PVC, Lepidlo, Nafukovací Části Patch Příslušenství Opravy Náhradní Transparentní Vodotěsné
30.10 Kč 16.48 Kč

(produkty zobrazení - > popis produktů --> popis: *zbrusu nový a vysoce kvalitní *vyrobeno z vysoce kvalitního materiálu, odolné a praktické použití *tato pvc lepidlo je snadno ovladatelný.začněte tím, že stírací)

Podívejte se také
Trampolína Světel, USB Powered LED Bezpečná Trampolína Příslušenství
210.71 Kč

(specifikace:název: trampolína lightspower napájení režim: usb napájení supplymaterial: tyče: hliníkové slitiny lampy: plasticusb délka kabelu: cca 1,7 m/66.93 inchweight: o 290gpacking velikost: délka: cca 17.5 cm/6.89 palcový šířka: cca 9,5 cm/3.74)

Podívejte se také
3x Surf Ploutve Svíčky Části Surf Plug Plug Ploutve Box pro Vodní Sporty Surfování Paddleboard Nafukovací Kánoe Venkovní
376.59 Kč 233.56 Kč

(popis: 【balíček】: obsahuje 3ks surf ploutve svíčky, nádherný doplněk pro surfování. 【aplikace】: ploutve zátky vhodné pro longboards, fin surfovací prkna, a jako sólový šlapadel. 【náhradní ploutve box】: měkké)

Podívejte se také
2 Ks koupací Čepice Dámské Vintage Plavky Plavci Swimcap Aldult Nylon Dámské
417.02 Kč 208.51 Kč

(popis jsou si stále starosti o tom, jak se chránit vaše vlasy od získání mokrý během plavání?naše plavání cap je nejlepší volbou pro vás.prémiový materiál, lehké a opakovaně použitelné pro opakované použití. 3d květinový design,)

Podívejte se také
3MM Neoprenový oblek Pánské Split Dlouhý Rukáv Bunda Top Dámské Plavání Zesílenou Tepelnou ochranu proti slunečnímu záření Surfování Oblek Top Kalhoty 2023
1 788.69 Kč 1 252.15 Kč

(nové 3mm neoprenový oblek pánské split dlouhý rukáv bunda top dámské plavání zesílenou tepelnou ochranu proti slunečnímu záření surfování oblek top kalhoty 3mm neoprenové rozdělení neopren pohlaví: dospělé/pánské/dámské velikost:)

Podívejte se také
Holky 2,5 mm Neopren Shorty Neopren pro Děti Udržovat v Teple, Jeden-kus, Krátký Rukáv,zimní plavky
805.25 Kč 523.36 Kč

(popis [hlavní materiál]: vyrobeno z vysoce kvalitní měkké a pohodlné 3mm neoprenové tkaniny, nepromokavé a odolné proti opotřebení. [styl]: jednodílné plavky.snadné nasadit a sundat.barevné mozaiky. [vhodné pro: vhodné)

Podívejte se také
Nafukovací Bodyboard s Úchyty Prkno Učit Plavání, Vodní Sporty Hračka Plave Prkno pro Děti Aktivity pro Děti
684.85 Kč 356.16 Kč

(popis: 【odolný materiál】: nafukovací surf pro děti je vyroben z kvalitního pvc materiálu.to je trvanlivé, pohodlné touch pro surfování a zbytek se zpracovává můžete vyvážit své tělo a zajistit bezpečnost a stabilitu surfování. 【přenosný)

Podívejte se také
Surf Skladování Oky Tašku, kajaky Stand Up Pádlo Desky Ok Deck Taška Sup Paddleboard Tašky Skladování Organizátor s 4 přísavkami
414.16 Kč 306.50 Kč

(surf skladování oky tašku, kajaky stand up pádlo desky ok deck taška sup paddleboard tašky skladování organizátor s 4 přísavkami *odolné proti opotřebení oxford tkanina s voděodolnou povrchovou úpravou. *síťovina zvyšuje ventilaci)

Podívejte se také
Nový dětský Potápěčský Oblek 2MM Neopren One Piece Krátký Rukáv Krém na opalování Plavky Beach dětské Plavání a Surfování Oblek
858.64 Kč 601.14 Kč

(nový dětský potápěčský oblek 2mm neopren one piece krátký rukáv krém na opalování plavky beach dětské plavání a surfování oblek název produktu: dětský jeden kus dlouhý rukáv potápěčský oblek tloušťka: 2mm materiál:)

Podívejte se také
Ponořit Trubice Šnorchl Potápění Šnorchl Náustek Regulátor Příslušenství
29.44 Kč

(ponořit trubice šnorchl potápění šnorchl náustek regulátor příslušenství vlastnosti: 1. vyrobeny z kvalitní pvc materiál, měkký, non-toxické, pevné a trvanlivé. 2. ergonomický design, pohodlné a snadné sousto. 3.)

Podívejte se také
Až Kajak Plachty Kit
2 431.36 Kč 1 823.41 Kč

(snadné skladování - rapidup kajak plachty sklopit do 18 disk pro kompaktní skladování. kompatibilita - jedinečný design a nastavitelný příloh, aby rapidup kajak plachta univerzální a je kompatibilní s mnoha různými paluby kajaku. snadné)

Podívejte se také
RT Sport, Léto, Surfovat Krátké kalhoty Sleeve Pánské Košile Rash Guard Pánské Plavky Rush Guard Potápění Oblečení Beach Plavat, Surfovat Appamsuit
888.96 Kč 400.10 Kč

(upozornění 1. pochopte prosím, zda je velikost položky jsou pro vás vhodné v nákupu, tak, aby nedošlo k zbytečnému nedorozumění po obdržení zboží. 2. vzhledem k rozdílu mezi různými monitory, obraz nemusí odrážet skutečnou barvu)

Podívejte se také
Multifunkční Naboso Pánské Aqua Boty Prodyšný Obojživelné Venkovní Mužské Boty Anti-Slip Trekking Tenisky Vypouštění Obuv
1 101.43 Kč 517.65 Kč

(milý příteli, vítejte v našem obchodě.pokud jste prodejce a máte drop shipping objednávky, prosím, kontaktujte nás prostřednictvím www.damechutnej.cz zprávy, budeme dělat vip odkazy pro váš nákup a poskytnout ty nejlepší ceny a služby pro vás.těšíme)

Podívejte se také
13mm Potápění Hadice Rychlé Uvolnění Spony, Plavání Trubice Nastavitelný Odšroubování Svorky Hadice, Bezpečnostní Výbavu Pro Šnorchlování Trubice
499.85 Kč 259.92 Kč

(body: 1. výjimečnou trvanlivost: upgrade své potápěčské zkušenosti s naší potápění držák hadice klip, vytvořený s vysoce kvalitní hliník a abs materiálů.to rez-důkaz a zbrusu nový klip zajišťuje výjimečnou odolnost a spolehlivost,)

Podívejte se také
Přivázat Smyčky Fix Vytáhnout Lano Kotevní Popruh dlouhotrvající Profesionální
452.61 Kč 271.57 Kč

(popis: prémiový materiál: tato přivázat smyčky je vyrobena z vysoce kvalitní oxford tkanina a eva materiálu, který zajišťuje dlouhou životnost. jemné provedení: tento přivázat smyčky je dodáván s jemné zpracování, což je)

Podívejte se také
4 Ks Gumové Univerzální Kajak Kánoe Pádlo Odkapávací Kroužky Pro Instalaci Pádlo Hřídele 30mm Průměr Venkovní Raft, Kanoe, Kajak
34.28 Kč 24.61 Kč

(vlastnosti: 1. přijetí kvalitní gumový materiál, kajak pádlo odkapávací kroužek je odolný, pevný a dost silný. 2. snadná instalace na levoboku a pravoboku pádla. 3. ideální odkapávací kroužky udržet přebytečnou vodu stékající)

Podívejte se také
Potápění Neopren pro Muže Dlouhý Rukáv Plavky pro Workout Pádlování, Šnorchlování
4 119.20 Kč 2 265.47 Kč

(popis: 【teplo a prodyšné】: potápěčský neopren přijímá kvalitní kůže, příjemný materiál, 3 vrstvy, 5mm tloušťka neoprenu pro teplo, vysoce elastické tkaniny pro pohodlné, prodyšné, větší flexibilitu. 【plnou ochranu】:)

Podívejte se také
120mm Plachetnice Flip-Up Skládací Vytáhnout Zaklínit Dock Palubě Lodi Mořský Kajak Hardwaru Line Lano Vyvazovací Zaklínit Příslušenství
925.22 Kč 462.50 Kč

(120mm plachetnice flip-up skládací vytáhnout zaklínit dock palubě lodi mořský kajak hardwaru line lano vyvazovací zaklínit příslušenství charakteristika vyrobeny z nylonu a nerezové oceli materiál, odolné, lehké a vysoká pevnost maximální)

Podívejte se také
Heavy Hook Marine na Jaře pro fender Věšák na blatníku Háček,pro Hange
125.46 Kč 62.62 Kč

(zbrusu nový a vysoce kvalitní. ootdty vlastnosti: odrážení pro fender hák s bezpečnostní chytit. marine stupeň 316 nerezové ocelové konstrukce, vynikající odolnost proti korozi. používá se pro vytváření)

Podívejte se také
Odolný Silikonový Náhrdelník Potápění Regulátor Druhá Etapa Příslušenství 094C
296.83 Kč 216.64 Kč

(vlastnosti: ootdty vyroben z pružného silikonového materiálu. udržuje chobotnice regulátor tam, kde to potřebujete. umožňuje regulátor viset těsně pod bradu. pohodlné a snadné použití. základní)

Podívejte se také